LoL Worlds 2020: Suning - JD Gaming | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

16.10. LoL Worlds 2020: Suning – JD Gaming | JDG janoaa mitalipeleihin

Alkaa 16.10.2020 Klo. 13:00
16.10. LoL Worlds 2020: Suning – JD Gaming | JDG janoaa mitalipeleihin

League of Legendsin vuoden pääturnaus Worlds 2020 jatkuu yhden ottelun voimin jälleen perjantaina, kun on torstaina aloitettu pudotuspelivaihe jatkuu. Tiensä jatkoon selvitti kahdeksan joukkuetta 16:sta, jotka aloittivat turnauksen päävaiheessa. Ennakkosuosikit olivat vahvoja, kun pudotuspeleissä on peräti kolme joukkuetta sekä Kiinasta (TES, JDG ja Suning) että Koreasta (DAMWON, DragonX, Gen.G). Kahdeksan joukkuetta täydentävät Euroopan edustajat (Fnatic ja G2). Pudotuspelejä pelataan yksi päivässä torstaista sunnuntaihin, kun ensi viikolle turnauksessa etenee vain neljä parasta joukkuetta. Pudotuspelien putkea jatkavat torstaina Kiinan LPL:n edustajat Suning ja JD Gaming. Peli alkaa 13:00 ja se on pudotuspeleille tuttuun tyyliin peräti paras viidestä, eli viihdettä on tarjolla vähintään muutamaksi tunniksi.

Suning tiukassa paikassa

Suning onnistui venymään lohkovoittoon G2:sta vastaan tie-breakerissa ja ansaitsi itselleen ”helpomman vastuksen”. Arpa osui JD Gamingin kohdalle, kun Suning saa vastaan itseään paremman kiinan seedin. Match-uppi on molemmille entuudestaan todella tuttu, kun kaikki pelaajat ovat kohdanneet toisensa lukuisia kertoja LPL:ssä. Suning oli kesällä runkosarjan neljäs ja joukkueen tie nousi pystyyn vasta välierässä pudotuspeleissä, kun kesän tuleva mestari TES pudotti joukkueen JackeyLoven avustuksella. Suningin ehdoton valttikortti on jungle-pelaaja SofM, jonka karttakontrolli on todella hyvä. Häneltä löytyy myös dota-taustaa, jossa karttaan joutuu kiinnittämään enemmän huomiota ja se näkyy myös hänen pelaamisessaan. Suningin pitää voittaa jungle-matchupit earlyssä, jos joukkue haluaa pärjätä JDG:lle late-gamessa.

JD Gaming janoaa menestystä

JD Gaming on yhdessä Top Esportsin kanssa dominoinut LPL:n kilpakenttiä tämän vuoden, kun molemmilta on 2020 vuodelta kaksi finaalipaikkaa ja yksi voitto ja yksi tappio finaaleissa. Joukkueen ankkurina on toiminut ADC-pelaaja Loken, joka on arvotettu monien asiantuntijoiden mielestä parhaaksi ADC-pelaajaksi yhdessä TESsin Jackeyloven kanssa. JDG:n etuna Suningia vastaan on joukkueen tasaisuus verrattuna Suningin suorittamiseen ja joukkue olisi myös todennäköisesti voittanut lohkonsa, jos se olisi arvottu mihin tahansa muuhun kuin DAMWONin lohkoon. Kiinalaiset pelaavat todella uhraavaa peliä, kun LPL:n joukkueet eivät epäile vaihtaa tappoja ennen objekteja. Luvassa onkin varmasti tappoja sekä top- että bot-lanella, kun Kanavi koittaa parhaan mukaansa vastata SofMin gankkeihin.

JDG:n rutiini vie

JDG on vienyt joukkueiden keskinäisiä dominoivasti viimeiset kohtaamiset, kun JDG on yhdessä TESsin kanssa kaukana edellä muita LPL:ssä. JDG haastoi onnistuneesti lohkovaiheessa DAMWONia, mutta korealaisten ykkössuosikin pelaaminen on tällä hetkellä todella hyvällä tasolla. Kiinalaisten kohtaamisessa on luvassa varmasti tapporikkaita otteluita useampikin BO5-sarjaan, mutta lapulle poimitaan JDG:n ottelusarjan tasoitusta, kun 3-1 tai 3-0 voitolle tarjotaan varsin korkeaa kerrointa huomioiden joukkueiden väliset tasoerot. Suning nojaa todella vahvasti SofMin pelaamiseen, ja Kanavilla on täydellinen paikka keskittyä counteroimaan hänen pelaamisensa, kun Loken ja Zoom voittavat omat lanensa ilman gankkien tuomaa etua suuntaan tai toiseen.

Ottelusarjan tasoitus: JD Gaming -1,5 / 2 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Ottelun tasoitus: JD Gaming -1,5 Kerroin: 2,42
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!