LoL Worlds 2020: DAMWON Gaming - DragonX | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

15.10. LoL Worlds 2020: DAMWON Gaming – DragonX | DAMWONin juna porskuttaa

Alkaa 15.10.2020 Klo. 13:00
15.10. LoL Worlds 2020: DAMWON Gaming – DragonX | DAMWONin juna porskuttaa

League of Legendsin vuoden pääturnaus Worlds 2020 jatkuu jälleen torstaina, kun on aika aloittaa pudotuspelivaihe. Tiensä jatkoon selvitti kahdeksan joukkuetta 16:sta, jotka aloittivat turnauksen päävaiheessa. Ennakkosuosikit olivat vahvoja, kun pudotuspeleissä on peräti kolme joukkuetta sekä Kiinasta (TES, JDG ja Suning) että Koreasta (DAMWON, DragonX, Gen.G). Kahdeksan joukkuetta täydentävät Euroopan edustajat (Fnatic ja G2). Pudotuspelejä pelataan yksi päivässä torstaista sunnuntaihin, kun ensi viikolle turnauksessa etenee vain neljä parasta joukkuetta. Pudotuspelit aloittavat torstaina korealaiset joukkueet DAMWON ja DragonX. Peli alkaa 13:00 ja se on pudotuspeleille tuttuun tyyliin peräti paras viidestä, eli viihdettä on tarjolla vähintään muutamaksi tunniksi.

DAMWON vahvassa iskussa

Korealainen DAMWOn teki lohkossa B sen mitä odotettiin, kun joukkue marssi lohkovoittoon näytöstyyliin. Lohkovaiheen viimeisen pelin tappio merkityksettömässä ottelussa ei muuta kokonaiskuvaa, joukkue oli lohkovaiheen paras joukkue. Varsinkin ShowMaker ja Ghost olivat todella vahvassa vireessä ja Worldseihin muodostunut meta sopii todella hyvin joukkueen carrypelaajille. Joukkueen selkeänä etuna verrattuna edellisiin Worldseihin, kun Korea ei ole juhlinut, on vahva early game ja aggressiivinen pelaaminen. Varsinkin tradeeminen lanella on joukkueen vahvuus, kun Ghost pakottaa vastustajansa hakemaan regeniä kovalla tahdilla, kun hänen mekaaninen pelaamisensa on turnauksen ehdotonta eliittiä. Joukkueen heropooli on turnauksen laajimpia, joten target-bannaaminen on DAMWONIa vastaan todella haastavaa, koska joukkueen suurimmat target-bannit avaavat vain joukkueen taktiikkakirjasta lisää sivuja.

DragonX:lle tarjolla revanssi LCK:sta

DragonX ja DAMWON kohtasivat kesän huipennuksessa Koreassa, kun DragonX selvitti tiensä yllättäen finaaliin haastamaan DAMWONia kesäkauden voitosta, kun välierässä kaatui Gen.G. DragonX on ollut huomattavasti epätasaisempi suorittaja kuin DAMWON. Joukkue on kuitenkin demonstroinut kykyään kääntää pelit takaa-ajoasemasta, kun DragonX käänsi prosentin voittomahdollisuudet yli viisi kertaa yhden splitin aikana. Joukkueen ehdoton tukipilari on Deft, mutta vastassa on valitettavasti LCK:n ainoa parempi vaihtoehto, kun ShowMakeria vastaan Deftiltä vaaditaan ihmeitä voittaakseen alkupelin. Joukkueen paras mahdollisuus on koittaa saada top-lanen dominansssi Doranille, joka voi sopivalla sankarilla tehdä ratkaisevia roameja bottiin saadessaan edun lanella.

DAMWONin kelkassa

Korealaisten kohtaamiseen löytyy vain yksi suosikki ja se on DAMWON. LCK:n hallitseva mestari ja näytöstyyliin oman lohkonsa voittanut joukkue haluaa vähintään finaaliin, kun kaikki alle tämän voidaan nähdä alisuorittamiseen joukkueen tämän hetkisellä tasolla. Ennakkosuosikin asema näkyy myös kertoimissa, kun voitoin kerroin on siellä missä kuuluukin. Rohkeimmat ottavat lapulle DAMWOnin 3-0 voittoa, mutta tämän kertainen pelivalinta kohdistuu ottelun avauskarttaan, kun kohteeksi otetaan DAMWONin tappojen tasoitusta. DAMWON ei tule löysäilemään ensimmäisessä kahdessa kartassa, kun joukkue ottaa todennäköisesti 2-0 johdon komentavaan tyyliin.

1. kartta, tappojen tasoitus: DAMWON

PELIVALINTA

Vihje: Tappojen tasoitus: DAMWON -6,5 Kerroin: 1,72
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!