Esports

8.4. LoL – LPL Spring: Edward Gaming – Top Esports | TES säväytti Suningia vastaan

8.4.2021 Klo. 12:00
8.4. LoL – LPL Spring: Edward Gaming – Top Esports | TES säväytti Suningia vastaan

LPL:n pudotuspelit jatkuvat yhden ottelun voimin myös torstaina, kun LPL:n pudotuspelikaaviossa otteluita kertyy enemmän kuin muiden alueiden pudotuspeleissä. Toisessa kierroksen neljä ottelussa kohtaavat Edward Gaming ja Top Esports, kun voittaja pääsee kohtaamaan keskiviikkona RNG:n kaataneen FPX:n. Ottelu alkaa 12:00 Suomen aikaa ja se LoLin pudotuspeleille tuttuun tyyliin peräti paras viidestä (BO5).

Pystyykö EDG venymään myös pudotuspeleissä?

Edward Gaming venyi runkosarjassa ennakko-odotuksiin nähden, kun joukkueen toista sijaa voidaan pitää yllätyksenä, kun taakse jäi monta kovaa nimeä. Joukkueen suurin menestyksen mahdollistaja on ollut Jiejie, jonka jungle-pelaaminen on ollut kaunista katsottavaa, kun metassa vahvat sankarit, kuten Udyr, Lilia ja Olaf, ovat olleet korkealla voittoprosentilla hänen käsissään. Varsinkin Udyr on TESsin banniuhan alla todella suurella todennäköisyydellä. Muilta osin joukkue luottaa korealaisiin vahvistuksiinsa Viperiin ja Scouttiin, kun molemmat pelaavat varsin turvallisia ja farmaavia carryja. Scoutin eniten pelatut sankarit Orianna ja Azir pystyvät farmaamaan käytännössä kaikissa match-upeissa ja molemmilla on isot ultit, joilla voi ratkaista pelin myöhemmässä vaiheessa.

TES antoi näytteen avauspelissä

Top Esports avasi jo pudotuspelinsä Suningia vastaan, kun viime vuoden Worldsien välieräjoukkueet hakivat uusintaa ja tällä kertaa TES otti voiton, kun joukkue oli lopulta selkeästi parempi näistä kahdesta. Suningin SofM teki kaikkensa, jotta hän olisi saanut poimittua TESsin ADC-pelaaja JackeyLoven pois tappeluista, mutta joukkueen tähtipelaajan sijoittuminen oli liian hyvässä 3/4 pelissä, kun SofMin Hecarim pääsi yllättään Top Esportsin sarjan toisessa ottelussa. TES saattoi olla vielä runkosarjassa itseään hakevassa tilassa, mutta pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa oli takaisin edellisen vuoden formissa oliva joukkue, joka oli varsinkin kahden ensimmäisen pelin jälkeen pitelemätön, kun joukkueen kolmas peli Suningia vastaan saattoi olla koko vuoden selkein ylijuoksu ammattilaispelissä. Knight ja JackeyLove muodostavat kaksikon, joka jopa nokittaa EDG:n Viper ja Scout kaksikon, kun Knightin sankarivalikoima sopii erinomaisesti Oriannan kaltaisia sankareita vastaan.

TESsin vire on huomioitu myös kertoimissa, kun joukkue lähtee ennakkosuosikkina otteluun huolimatta EDG:n sijoittumisesta edelle runkosarjassa. EDG:n toiveet voitosta lepäävät Jiejien harteilla, kun hän tarvitsee aggressiivisen junglerin häiritäkseen TESsin lanejen tasapainoa. Karsa on kuitenkin parhaimmillaan counter-pelaamisessa, kun hän oli odottamassa SofMin gankkeja läpi edellisen ottelusarjan. EDG:n voitto vaatiikin TESsiltä nukahdusta draftissa tai alkupelissä, kun 5v5-tilanteet ovat TESsin leikkikenttä. Lapulle otetaan Top Esportsin ottelusarjan tasoitusta, kun -1,5 linja kestää yhden hävityn pelin osuakseen.

Ottelun tasoitus: Top Esports -1,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Ottelun tasoitus: Top Esports -1,5 Kerroin: 2,15
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50