Esports

20.2. LoL – LEC Spring: Vitality – Rogue | Roguelle tarjolla rutiinivoitto

Alkaa 20.2.2021 Klo. 20:00
20.2. LoL – LEC Spring: Vitality – Rogue | Roguelle tarjolla rutiinivoitto

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarjan LECin pelit jatkuvat jälleen lauantaina viikonlopun toisella pelikierroksella. Illan kolmannessa ottelussa toisensa kohtaavat sarjan jumbojoukkue Vitality sekä G2:n takana hengittävä Rogue. Ottelu alkaa 20:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Valo paistoi risukasaan

Vitality teki perjantain suurimman yllätyksen, kun se onnistui voittamaan Fnaticin, joka teki läpi ottelun varsin kyseenalaisia päätöksiä. Vitality sai vahvan startin, kun Selfmade antoi first bloodin vastustajalle yliarvioituaan omat tilanteensa tappelussa. Pelin ratkaiseva hetki kuitenki nähtiin, kun 21 minuutin kohdalla joukkueet taistelivat pelin ensimmäisestä baronista, jonka Vitality vei nimiinsä ja baron-buffin avustuksella kiri kultaeron kiinni ja meni ohi Fnaticista. Vahvalla farmilla ollutta Crownshottia ja Milicaa vastaan Fnaticin drafti ei riittänyt ja Vitality nappasi kevään toisen voittonsa. Joukkueen voiton takeena oli todella onnistunut drafti, joka counteroi Fnaticin timerit pelin suhteen. Varsinkin Seraphine aiheutti tuskaa Fnaticin pelaajille.

Roguen vire jatkuu

Rogue teki paluun voittojen tielle, kun se jyräsi tyylipuhtaasti Misfitsin reilussa 25 minuutissa. Misfitsin joukkue saavutti vain 2 tappoa koko pelissä, kun Larssen sai tilastoihin jälleen yhden 0 kuoleman pelin. Misfitsin Razorkin Udyr tuli täysin tuhotuksi Inspiredin toimesta ja Rogue rullasi eilisen illan vakuuttavimman voiton, kun peli oli alusta loppuun joukkueen hallussa. Roguen pelissä erilaista verrattuna kärkijoukkueeseen G2:een on todella kurinalainen pelaaminen, joukkue ei lähde hakemaan 1v1 tappojen vaihtoa ilman, että siitä seuraa muualla kartalla joukkuettavaa hyödyntävää farmausta. Se on täysin omilla luvuillaan kuolemien osalta ja heikompien makrojoukkueiden on todella vaikea saada pelistä kiinni Rogueta vastaan, kun joukkue ei tarjoa tilanteita gankeilla samaa tahtia kuin muut sarjan joukkueet.

Rogue toimitti perjantain pelivalinnassa tappojen tasoituksen turvallisella marginaalilla kotiin ja sama pelivalinta on myös lauantaina lapulla. Roguen tilastot puoltavat valintaa täysin ja linjan ollessa samalla tasolla kuin eilen vaikka vastus on selkeästi heikompi (Vitality vs Misfits) kelpaa tappojen tasoitus toistamiseen lapulle samana viikonloppuna. Milica ei pääse helpolla Larssenia vastaan, kun ruotsalainen on tällä hetkellä yksi sarjan kuumimpia mid-lanereita. Suuri vastuu on Skeanzilla, joka tuskin on saamassa uudestaan Lilliaa perjantain työnäytteen jäljiltä. Inspiredin laajempi sankarivalikoimaa nousee tässä eduksi, kun Rogue voi kaventaa Skeanzin vaihtoehtoja enemmän kuin Vitality Inspiredin.

Tappojen tasoitus: Rogue -7,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Tappojen tasoitus: Rogue -7,5 Kerroin: 1,85
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50