Esports

4.4. LoL – LCS Spring: TSM – 100 Thieves | Uusiiko TSM lower bracket putken?

4.4.2021 Klo. 23:00
4.4. LoL – LCS Spring: TSM – 100 Thieves | Uusiiko TSM lower bracket putken?

Sunnuntaina myöhään illasta pelataan LoLia rapakon toisella puolella, kun NA:n ammattilaissarja LCS:n Mid-Season Showdownin pelit jatkuvat yhden ottelun voimin. Ottelussa toisensa kohtaavat Team SoloMid ja 100 Thieves, kun molemmat hävisivät avausottelunsa ylemmässä kaaviossa, mutta voittivat alemmassa kaaviossa säilyttäen turnaushenkensä ainakin yhden ottelun verran lisää. Ottelu alkaa 23:00 ja se on totuttuun tyyliin LCS:n pudotuspeleissä paras viidestä (BO5).

TSM janoaa menestystä

TSM päätti vuoden 2020 splitin mestaruuteen, kun se teki tuhkimotarinan voittamalla alemmassa kaaviossa neljä ottelua peräkkäin ja tämän jälkeen vielä finaalin FlyQuestia vastaan. Silloisesta joukkueesta on jäljellä Spica, kun muu joukkue ympäriltä on vaihtunut. Varsinkin top-laneri Hunia ja mid-laneri PowerOfEviliä voidaan pitää kovan luokan hankintoina, kun PoE on yksi aliarvostetuimmista ammattilaisista koko sarjassa analyytikkojen mielestä jo pidemmän aikaa. Joukkueen pitkäaikainen mid-laneri Bjergsen siirtyi joukkueen valmentajaksi, ja kolmas sija runkosarjassa ei ollut huono debyytti tanskalaiselle fanien suosikille. TSM aloitti sarjan yskien, mutta paransi loppua kohden ja otti lukuisia kovia päänahkoja viimeisillä peliviikoilla. Liquidia vastaan joukkueen vaikeudet tulivat Liquidin aprempaa 5v5 pelaamista vastaan, kun TSM ei saanut hyödynnettyä draftejaan halutulla tavalla.

Rosvot yrittävät ryöstöä

100 Thieves on joukkue, jolta odotetaan joka vuosi paljon, mutta valitettavasti tulokset ovat harvemmin olleet odotusten mukaisia. Joukkueella on sarjan parhaat harjoitteluolosuhteet ja tuki, mutta pelaajat saavat itsestään irti täyden potentiaalin vain satunnaisesti. Joukkueen heikko lenkki on löytynyt mid-lanelta, kun ry0ma ei ole pärjännyt vastustajilleen, kun C9:n Perkz näytti avauskierroksella eron sarjan kärkipelaajan ja ry0man välillä. Joukkue hankki ADC-pelaajakseen FBI:n, mutta aussi ei ole vielä saanut itseään sinuiksi joukkueen kanssa ja illasta häntä vastaan asettuu maanmiehensä Lost, joka on myös ollut joukkueensa alisuorittajia.

Joukkueiden suurin ero löytyy junglesta, TSM:n Spica on sarjan ehdotonta eliittiä omassa roolissaan ja suuri syy TSM:n menestykselle kevätkaudella. Hänen kartanlukunsa on ihailtavaa, kun hän ennustaa kovalla prosentilla, missä vastustajan jungleri menee ja draftista riippuen joko farmaa muuta osaa kartasta tai haastaa vastustajan jungleria objekteista. Closerilta vaaditaan kauden parastaan, jos hän haluaa vastasta kiinalaisen haasteeseen. Koska TSM:n PoE on lähtökohtaisesti voittava pelaaja ry0maa vastaan, jää Spicalle tilaa auttaa Hunia top-lanella tai varmistella pelin ensimmäiset tapot bot-lanelta, kun Lost osaa ottaa edun irti johtoasemasta vastustajan ADC:hen nähden. Joukkueet kohtasivat kahdesti runkosarjassa ja TSM vei molemmat ottelut nimiinsä ongelmitta. TSM onkin asetettu suosikiksi viemään koko ottelu, mutta kerroin on jo poljettu liian alas. Sen sijaan lapulle otetaan ensimmäisen kartan tappojen tasoitusta, kun TSM on käsikirjoituksessa joukkue joka määrää tahdin ottelussa ja 100T yrittää yllättää draftissa tai alkupelissä.

1. kartan tappojen tasoitus: TSM -4,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: 1. kartan tappojen tasoitus: TSM -4,5 Kerroin: 1,75
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50