Esports

19.2. LoL – LEC Spring: Schalke – SK Gaming | Schalke takaisin voittojen tielle

Alkaa 19.2.2021 Klo. 19:00
19.2. LoL – LEC Spring: Schalke – SK Gaming | Schalke takaisin voittojen tielle

League of Legendsin puolella on aika aloittaa perjantaina jälleen seuraava LECin peliviikko, kun perjantaina on luvassa viiden ottelun verran viihdettä. Illan ensimmäisessä ottelussa toisensa kohtaavat Schalke ja SK Gaming, kun saksalainen organisaatio pyrkii kääntämään kelkkansa. Ottelu alkaa 19:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Schalkella takana vaikea viikko

Schalken vahva alku kääntyi mollivoittoisemmaksi edellisellä viikolla, kun joukkue koki 0-2 viikonlopun. Varsinkin joukkueen junglerilla Giliuksella oli vaikeaa, kun hän päätyi Jarvaniin molemmissa viikon peleissä. Varsinkin top-lanen taistojen osalta Jarvan ei ollut onnistunut valinta, kun vastustajan jungleri onnistui molemmissa peleissä saamaan top-lanen rullaamaan joukkueelleen. Schalken ensimmäiset viikot olivat vahvoja, kun sen nappasia kovia päänahkoja, mutta uusin 0-2 viikkoihin ei ole varaa, jos joukkue haluaa hyvissä asetelmissa pudotuspeleihin. Illan vastustaja SK Gaming on selkeästi heikompi kuin edellisen viikon vastustajat ja voittotilin kartuttaminen on tärkeää joukkueen ollessa 5-4 tilanteessa kahden muun joukkueen kanssa.

SK:lla vaikeaa

SK päätti edellisen viikon voittoon, kun se nappasi voiton häntäpään Vitalitysta, joka on onnistunut voittamaan vain yhden ottelun koko kevätkaudella. SK on napsinut voitot sarjan heikoimmista joukkueista, mutta kärkipään joukkueita vastaan kyyti oli kylmää ensimmäisellä kierroksella. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella meni Schalken eduksi, ja sama käsikirjoitus on ennakkoon luvassa myös tänään. SK:n midlaneri Blue ei pärjää Abbedaggelle ja Jenaxilla on kova työ BrokenBladen kanssa. Pelivalinnaksi lapulle otetaankin Schalken tappojen tasoitusta, kun joukkueella on täydellinen tilaisuus palata takaisin voittojen tielle kahden heikomman ottelun perään. Schalke on edellä yksilö sekä joukkuetasolla, kun Gilius on tuskin jatkamassa Jarvan putkeaan, vaan ottaa paremmin draftiin sopivan junglerin, joka pystyy haastamaan 1v1 tällä hetkellä metassa olevia sankareita. Mikäli Abbedagge saa hyvän alun pelille, joutuu SK siirtämään useamman pelaajan midiin, mikä taas vapauttaa karttaa Neonille.

Tappojen tasoitus: Schalke -5,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Tappojen tasoitus: Schalke -5,5 Kerroin: 1,83
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50