Esports

20.2. LoL – LEC Spring: Schalke – G2 | G2 on ennakoidun vahva

Alkaa 20.2.2021 Klo. 22:00
20.2. LoL – LEC Spring: Schalke – G2 | G2 on ennakoidun vahva

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarjan LECin pelit jatkuvat jälleen lauantaina viikonlopun toisella pelikierroksella. Illan päättävässä ottelussa toisensa kohtaavat Schalke 04 ja G2 Esports. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun LECin runkosarjan tyyliin paras yhdestä (BO1).

Schalke menettänyt otteensa

Saksalainen organisaatio oli perjantaina kiinni voitossa, kun se oli kuskin paikalla ensimmäiset 25 minuuttia. Tämän jälkeen joukkueen draftin puutteet kuitenkin tulivat esiin ja joukkue hävisi ratkaisevan taistelun baronista ja SK otti sekä tapot, että baronin, kun kultaero heilahti muutamassa minuutissa 4k kultaa. Abbedaggelle ei ole edelliseen viikkoon tarjottu työkaluja pelin voittamiseen, kun Zoe ei toiminut SK:n Skarneria vastaan toivotulla tavalla. Joukkueen suurin murheenkryyni on jungle-pelaaja Gilius, jonka pelit ovat olleet surullisia kolme kierrosta peräkkäin. Schalke onnistui voittamaan G2:n joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa ja se on myös G2:n ainoa tappio, jos yhteysongelmiin kaatunutta peliä Fnaticia vastaan ei lasketa. Valitettavasti lähtöasetelmat eivät ole suotuisat uuden yllätyksen näkökulmasta.

G2 todella aggressiivinen

G2 jatkoi todella viihdyttävää pelaamista, kun perjantain ottelussa Astralista vastaan katsojille tarjoiltiin peräti 43 tappoa otteluun. G2:lta nähtiin muutama huolimaton tappelu, mutta viimeisessä pelin ratkaisevassa taistossa joukkue näytti jälleen teamfight-kykynsä, kun se voitti tappelun käytännössä 4v5 tilanteesta ja viimeisteli pelin pitkillä death timereilla. Astralis laittoi hyvin kampoihin, mutta G2 oli komentavassa kultajohdossa viimeiset 15 minuuttia, mutta kauden aiemmat tilanteet olivat selkeästi laittaneet G2:n varomaan ja varmistelemaan voittoaan hieman tavallista enemmän. Rekkles jatkoi hyviä otteitaan, kun hänen KDA:nsa jatkaa näillä näkymin koko kauden aivan omilla tasoillaan.

Sarjan suursuosikki ei halua antaa Schalkelle mahdollisuutta viedä molemmat keskinäiset kamppailut ja G2 haluaa varmasti myös eheämmän pelin väliin, kun edelliset voitot ovat olleet tavallista huolimattomampia, kun pelaajat ovat testailleet sankareidensa rajoja. Pelivalintana lapulle poimitaan G2:n tappojen tasoitusta, kun linja riittää peleille lähtöasetelmiin nähden. Myös tappojen overi otteluun on varsin houkutteleva G2:n uudistuneen pelityylin myötä, mutta tämä edellyttää pelin venymistä 30 minuutin paremmalle puolelle, koska Schalke ei ole valmis vaihtamaan tappoja jatkuvasti tietäessään, että G2 selviää kokonaisuuden kannalta voittajana näistä.

Tappojen tasoitus: G2 -7,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Tappojen tasoitus: G2 -7,5 Kerroin: 1,76
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50