Esports

19.2. LoL – LEC Spring: Misfits Gaming – Rogue | Rogue pakkovoiton edessä

Alkaa 19.2.2021 Klo. 19:00
19.2. LoL – LEC Spring: Misfits Gaming – Rogue | Rogue pakkovoiton edessä

League of Legendsin puolella on aika aloittaa perjantaina jälleen seuraava LECin peliviikko, kun perjantaina on luvassa viiden ottelun verran viihdettä. Illan toiseksi viimeisessä ottelussa kohtaavat Misfits Gaming ja Rogue, kun jälkimmäinen pyrkii pysymään iskuetäisyydellä sarjakärki G2:sta. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun LECin tyyliin paras yhdestä (BO1).

Misfits kylmässä kyydissä

Misfits Gaming on heikentynyt selkeästi edellisvuodesta ja joukkue löytääkin itsensä sijalta kahdeksan sarjataulukosta, kun takana on vain Astralis ja Team Vitality. Joukkue on ollut hyvä ensimmäiset 15 minuuttia peleistä ja pysyi rintarinnan mm. G2:sta vastaan tappojen ja farmien osalta. Mid- ja late-gamessa joukkueen kommunikointi kuitenkin heikkenee verrattuna vastustajiin, ja joukkue häviää todella paljon myös farmaamisessa makropelaamisen osalta, kun vastustajat saavat tappeluista enemmän irti rahaa ja objekteja. Tämä tiivistyi esim. G2:sta vastaan kun tapot olivat pelin lopussakin vielä lähes tasan, mutta kultaero oli kasvanut edelliset 20 minuuttia tasaisesti G2 suuntaan.

Rogue haastoi mutta kaatui

Rogue kohtasi edellisen viikon viimeisessä pelissä sarjan ennakkosuosikin G2:n ensimmäisen kerran tälle kaudelle. Ottelu venyikin 50 minuutin mittaiseksi jännistysnäytelmäksi, kun Rogue pisti hanttiin huolimatta G2:n merkittävästä kultaedusta, jonka hyöty väheni pelin edetessä, mutta ei riittävästi jotta suuri suosikki olisi kaatunut. Rogue on ollut kokonaisuutena selkeästi paras joukkue G2:n ohella. Varsinkin Larssen on jatkanut edelleen hyviä otteitaan, kun mid-lanerin KDA on edelleen kaunista katsottavaa. Joukkueen keskimääräinen kultaetu 15min kohdalla on lähes 2k kultaa, mikä on varsin kunnioitettava lukema ja selittää kauden hyviä tuloksia. Joukkue on myös pitänyt todella hyvää baron kontrollia peleissää, kun se ei ole antanut vastustajalle ilmaisia paikkoja baron-pittiin.

Pelivalinnassa luotetaan, että Rogue palaa nopeasti voittokantaan. Sen yksilöt ovat selkeästi paremmassa iskussa ja varsinkin Inspiredilla on hyvä tilanne, kun hän voi luottaa kaikkien kolmen lanen pärjäämiseen. Lapulle poimitaan Roguen tappojen tasoitusta, kun sille tarjotaan todella maltillista linjaa lähtökohtiin nähden. Rogue on edelleen sarjan selkeästi vähiten kuoleva joukkue ja Misfits taas yksi eniten kuolevista, joten Roguen 3-4 tapon johto ennen ratkaisevaa tappelua käytännössä sinetöi osuman.

Tappojen tasoitus: Rogue -6,5 / 1 yksikkö

PELIVALINTA

Vihje: Tappojen tasoitus: Rogue -6,5 Kerroin: 1,79
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50