Esports

22.2. LoL – LCS Spring: Team Liquid – Cloud9 | Enakkosuosikkien tiukka kamppailu

Alkaa 22.2.2021 Klo. 02:00
22.2. LoL – LCS Spring: Team Liquid – Cloud9 | Enakkosuosikkien tiukka kamppailu

League of Legendsin puolella sunnuntaina LEC on jo hiljentynyt, mutta LCS:ssä jatketaan vielä pelejä sunnuntai maanantai yönä. Yön herkkuna aamuyöstä nähdään kahden suurimman ennakkosuosikin kohtaaminen, kun sarjakärki Cloud9 kohtaa ensimmäiset viikot haparoineen Lock-In turnauksen voittaneen Liquidin. Ottelu alkaa 02:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Liquidilla hidas startti

Liquid aloitti 3-1 kevätkauden, mutta kahdeksan kierroksen jälkeen joukkueen sarake näyttää 4-4 tilastoja, kun se on kärsinyht viikon sisään tappiot EG:lle, 100 Thievesille ja TSM:lle. Voitot ovatkin tulleet tähän mennessä sarjan heikomman pu0liskon joukkueista ja kovissa peleissä Liquidin joukkue on kärsinyt. Varsinkin Tactical on näyttänyt kolikon molempia puolia, kun voitoissa hän on ollut mies paikallaan, mutta tappioissa vastaavasti sijoittunut todella heikosti tappeluissa. Joukkueen selkeästi paras pelaaja tähän mennessä on ollut Alphari, joka on tehnyt parhaansa kasvattaakseen joukkueen voittosaraketta. Joukkueen draftit ovat olleet vahvojen 1v1 -top lanereiden ympärillä, mutta 5v5 -tilanteet ovat koituneet Liquidin kohtaloksi tappioissa. Gnar on korkealla prioriteettilistalla, kun Liquid lähtee tänään draftaamaan.

Cloud9 lento jatkuu

Cloud9 teki LoLin historian suurimman hankinnan, kun se lukitsi joukkueeseen Perkzin G2:sta summalla, jonka väitetään olevan historian suurin esports skenessä. Perkz on ollut oiva lisä jo valmiiksi kovaan C9:n kokoonpanoon, kun Zven ja Blaber ovat omissa rooleissaan eliittiä LCS:ssä. Suurin yllättäjä on top-laneri Fudge, joka on onnistunuit peleissä erinomaisesti huolimatta varsin erilaisesta drafti-poolista verrattuna muihin top-laneireihin, kun hän on pelannut Gragasta jo peräti neljä kertaa kevätkaudelle. C9 porskuttaa piikkipaikalla, kun se on kauden puolivälin lähestyessä hävinnyt vain kerran. Joukkueet kohtasivat Lock-In turnauksen finaalissa, kun Team Liquid vei ratkaisevan viidennen pelin ja lunasti itselleen turnausvoiton. Tämä onkin ensimmäinen mahdollisuus C9:lle maksella kalavelkoja edellisestä tappiosta ja joukkueen nykyinen iskukyky puoltaa sitä vahvasti. Pelivalintana otteluun otetaan C9:n voittoa, kun joukkueiden voiton kertoimet on asetettu tasabookkiin. Toinen potentiaalinen pelikohde on Drakejen overi, koska näiden joukkueiden kamppailut ovat suurella prosentilla yli 30 minuutin taistoja, joissa 4,5 linja on paperia.

Ottelun voittaja: C9 / 2 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Ottelun voittaja: C9 Kerroin: 1,83
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50