Liiga: Pelicans - Ilves | Pitkäveto, Vihjeet, Bonukset 2020    
Liiga

6.3. Liiga: Pelicans – Ilves | Murskajaiset luvassa

Alkaa 06.03.2020 Klo. 18:30
6.3. Liiga: Pelicans – Ilves | Murskajaiset luvassa

Ilves matkaa perjantai-iltana Isku Areenalle pelaamaan Pelicansia vastaan. Viime ottelun Pelicans pelasi tasan kolmella kentällä, ja hävisivät siinä sarjajumbo Vaasan Sportille luvuin 2-1 jatkoajalla. Pelicans on hävinnyt neljä ottelua putkeen, ja jokaisessa näissä on tullut omaa maalia kohti vähintään 35 laukausta. Vastustajan päätyyn ei ole saatu läheskään yhtä paljon vetoja. Ilves tulee myös otteluun häviö allaan. TPS voitti heidät 2-1 jatkoajalla keskiviikkoiltana. 

Pelicansin maalilla aloittaa todennäköisesti jälleen Atte Tolvanen. Ilveksen maalia vartioi puolestaan todennäköisimmin Lukas Dostal.

Karamba

100% up to 100€

Wager: 9x
Minimum odds: 2,00

Todella heikko Pelicans

Pelicansin kausi oli todellinen pettymys viime kauteen verrattuna. Joukkue joutui heti alkukaudesta vaikeuksiin, jolloin ex-päävalmentaja Ville Nieminen sai kenkää. Tilalle tullut Jesse Welling ei saanut kuitenkaan muutettua käytännössä mitään, ja kausi jatkui heikosti. Pelicansin puolustus on ollut varsinkin lähiaikoina todella heikkoa, ja vastustajat ovat päässeet vetämään aivan liikaa. Atte Tolvanen on joutunut torjumaan kiekkoa todella useaan otteeseen illasta toiseen. Pelicans on pelannut tällä kaudella 56 ottelua, joissa he ovat tehneet vaivaiset 115 maalia, joka on sarjan 2. vähiten. Omissa on soinut puolestaan 185 kertaa, joka on sarjan eniten. Maaliero on siis karmaiseva -70. Ylivoimaprosentti on 19.61, joka tekee siitä sarjan 6. heikoimman. Alivoima on ollut hyvin heikkoa läpi kauden. Alivoimaprosentti on vain 74.04, joka tekee siitä sarjan 2. huonoimman. Joukkueen kokoonpanosta puuttuu vieläkin ykkössentteri Hannes Björninen, mutta hänen lisäkseen myös puolustajat Casimir Jurgens ja Matteo Pietroniro. Joukkueen tehokkain pelaaja on Björnisen pois ollessa 24 ottelua pelannut Janos Hari, joka on tehnyt tehot 2+11=13. Maalivahti Atte Tolvasella on kasassa 33 ottelua, joissa hänen torjuntaprosenttinsa on 89.03 ja PMK on 3.29. Nollapelejä on kertynyt yksi kappale. 

Ilves taistelee kotiedusta

Ilves pääsi alkukauden huonosta vireestä todella hyvin eroon, ja joukkue pääsi sen jälkeen todella kovaan tikkiin. Lähiaikoina tupsukorvat ovat pelanneet tosin hieman ailahtelevasti, mutta kausi sai todellisen käänteen Karri Kiven lähdettyä joukkueesta. Joukkueen pelaajat ovat varsin nuoria, mutta pelaavat silti illasta toiseen todella hyvää jääkiekkoa. Ilves on pelannut tähän mennessä 56 ottelua, joissa he ovat tehneet 171 maalia, joka on sarja 4. eniten. Omasta maalista on kaivettu kiekkoa 128, joka on sarjan 5. vähiten. Maaliero on täten +47. Ilveksen ylivoima on toiminut hyvin, josta kertoo prosentti 24.09, joka tekee siitä sarjan 4. tehokkaimman. Alivoima on myös toiminut hyvin, ja alivoimaprosentti onkin 82.16. Ilves pääsee näillä näkymin otteluun parhaalla kokoonpanolla. Joukkueen tehokkain pelaaja on Eemeli Suomi, joka on pelannut 54 ottelua tehoin 24+28=52. Maalivahti Lukas Dostal on pelannut 41 ottelua, joissa torjuntaprosentiksi on kertynyt 92.52 ja PMK on 1.82. Nollapelejä on kolme kappaletta.

Antaako Ilves Pelicansille mitään mahdollisuuksia?

Pelicans joutuu todennäköisesti operoimaan jälleen hyvin kapealla rosterilla. Ilveksen hyökkäys on todella vaarallinen, joten Pelicans tulee olemaan vaikeuksissa, sillä vetoja päästetään todella paljon omaa maalia kohti. Ilveksen taistelu kotiedusta on todella kova, eivätkä he ala jarruttelemaan Pelicansin tasoista joukkuetta vastaan, sillä pistemenetyksille ei ole tällä hetkellä yksinkertaisesti varaa. Otetaan lapulle Ilveksen selvä voitto eli Ilves -2.5. Ilves on voittanu jokaisen kauden kohtaamisista vähintään kolmella maalilla, ja uskon, että tämä trendi jatkuu myös tänä iltana.

PELIVALINTA

Vihje: Ilves -2.5 Kerroin: 1.91
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!