La Liga: Granada - Sevilla | Vedonlyöntivihjeet & Kertoimet    
Jalkapallo

17.10. La Liga: Granada – Sevilla | Los Nervionenses hakee pisteet itselleen

Alkaa 17.10.2020 Klo. 14:00
17.10. La Liga: Granada – Sevilla | Los Nervionenses hakee pisteet itselleen

La Ligaa nähdään jälleen lauantaina, kun Sevilla saapuu Granadan vieraaksi Estadio Nuevo Los Carmenesille. Pystyykö Los Nervionenses hakemaan pisteet itselleen, vai kykeneekö El Grana venymään pisteisiin kotinurmellaan?

Granadalla vaikeaa ennen taukoa

Maaottelutauko tuli Granadalle täydelliseen paikkaan, sillä Diego Martinezin ryhmällä on pitänyt alkukauden aikana kiirettä, sillä La Ligan lisäksi El Grana pelasi syksyllä Eurooppa-liigan karsinnoissa. Granada sijoittui viime kaudella sensaatiomaisesti La Ligan seitsemännelle sijalle, jonka ansiosta El Grana pääsi mukaan kansainvälisille pelikentille. Eurooppa-liigan karsinnat Martinezin ryhmä hoiti helposti, mutta toki täytyy muista, etteivät El Granan vastusajat karsinnoissa olleet kovinkaan kummoisia.

Granada aloitti La Liga -kauden hienosti kahdella voitolla, mutta tämän jälkeen joukkueella on ollut kotimaan kentillä vaikeaa. El Grana hävisi ensin Atletico Madridille peräti 1-6 lukemin, ja tätä tappiota seurasi 1-1-tasapeli nousijajoukkue Cadizia vastaan. Granadalle huolia heikkojen tulosten lisäksi aiheuttavat mahdolliset poissaolot, sillä pitkäaikaistoipilaiden lisäksi Yangel Herreran ja Darwin Machisin pelaaminen lauantain ottelussa on epävarmaa. Molemmat herrat olivat maajoukkuetauolla Venenzuelan mukana MM-karsinnoissa, jonka vuoksi miesten pelikunto viikonloppuna on suurehko kysymysmerkki.

Sevilla pisteputkessa

Sevilla aloitti kautensa vasta syyskuun lopussa, sillä Los Nervionenses pelasi elokuussa Eurooppa-liigaa, jonka se voitti jälleen. Julen Lopeteguin miehistö avasi sarjakautensa rutiinivoitolla Cadizista, jonka kaatui suvereenein ottein. Toisella kierroksella Sevilla nappasi tyylikkään voiton Levantesta, vaikka Youssef En-Nesyri onnistuikin tekemään voittomaalin vasta ottelun lisäajalla. Los Nervionenses oli läpi ottelun erinomainen, eikä Levante saanut koko matsin aikana käytännössä yhtään laadukasta maalipaikkaa.

Ennen maaottelutaukoa Sevilla pelasi vielä Barcelonaa vastaan, josta Lopeteguin miehistölle jäi käteen yksi piste. Sevilla pisti jättiseuralle erinomaisesti kampoihin, ja joukkueen puolustuspelaaminen oli jälleen erinomaista. Barcelona ei onnistunut murtautumaan kivikovan Sevilla-puolustuksen läpi, joka osoitti laatunsa jo viime kaudella. Sevillan xG-lukema ottelussa oli 1,60, joka peittosi Barcelonan vastaavan, sillä Blaugranan xG-lukema oli vain 1,08. Kovinkaan merkittäviä poissaolohuolia Sevillalla ei lauantaina ole, sillä vain Karim Rekik on ottelusta varmuudella sivussa. Lucas Ocampos saattaa aloittaa ottelun vaihtopenkin puolelta, mutta laajan rosterin ansiosta Sevillalla riittää laatua avaukseen, vaikka argentiinalainen ei nurmella kirmaisi.

Vierailijoita lapulle

Granada osoitti viime kaudella olevansa yllätysvalmis joukkue, mutta aivan vastaavan tason suorituksia joukkueelta ei ole tällä kaudella syytä odottaa. Lauantain vastustaja on kivikova, sillä Sevilla kuuluu sarjan ehdottomien eliittiseurojen joukkoon, joka taistelee Mestarien liiga -paikoista.

Sevilla on materiaaliltaan selvästi Levantea laadukkaampi joukkue, ja myös pelillisesti Los Nervionenses on osoittanut olevansa illan isäntiä kokonaisvaltaisempi. Uskomme Sevillan mahdollisuuksiin Estadio Nuevo Los Carmenesilla, jonka vuoksi vetolapulle napataan vierailijoiden voittoa ottelusta.

PELIVALINTA

Vihje: Sevilla -0.5 Kerroin: 1.980
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!