Jalkapallo

FA Cup: Wolverhampton – Crystal Palace | Wolves nälkäisempi menestymään cupissa

8.1.2021 Klo. 21.45
FA Cup: Wolverhampton – Crystal Palace | Wolves nälkäisempi menestymään cupissa

Tulevana viikonloppuna pelataan FA Cupin otteluita, perjantaina klo 21.45 alkavassa ottelussa Wolverhampton kohtaa Crystal Palacen.

Wolvesilla haastava kausi

Wolverhamptonin kausi Valioliigan puolella on ollut vaihderikas. Joukkueen otteet kentällä vaihtelevat, mutta hiljalleen otteisiin on löytynyt tasaisuutta. Joukkueen puolustus pelaa edelleen laadukkaasti maalivahti Rui Patricion avustuksella, mutta hyökkäyspään ongelmat tuottavat ongelmia. Raul Jimenezein vakava loukkaantuminen ja pitkä poissaolo on syönyt joukkueen tehoja hyökkäyspäässä. Diego Jotan myyminen Liverpoolin vaan vauhditti ongelmia.

Wolverhampton on jäämässä viime kauden tahdista Valioliigass,a mutta FA Cupin puolella joukkueella on edelleen hyvä mahdollisuus edetä seuraavalle kierroksella. Wolves on rakennettu viisaasti ja joukkueen runko on laadukas, vaikkakin hankintoja tammikuun aikana on tulossa. Pedro Neto ja Adama Traore ovat isossa roolissa joukkueen hyökkäyspelissä, kaksikolta vaaditaan tehoja haastavassa tilanteessa.

Palacen puolustus repeilee

Crystal Palacen loppuvuosi oli surullinen kentällä, kun joukkue koki 0-7 – tappion Liverpoolille ja 0-3-tappion Aston Villalle. Viime kierroksilla peli on ollut hieman paremmassa vireessä, kun joukkue tasasi pisteet Leicesterin kanssa 1-1-tuloksella ja voitti sarjajumbo Sheffield Unitedin 2-0 kotikentällään. Palacen hyökkäyspeli on edelleen liikaa Zahan varassa, kun Zaha on poissa tai pelataan pois, on Palace hyökkäyspelinsä kanssa jumissa.

Myös Crystal Palace on kärsinyt loukkaantumisista, etenkin puolustuspäässä on ollut isoja aukkoja, kuten viime viikkojen tulokset ovat osoittaneet. Roy Hodgson osaa peluuttaa joukkuetta tavalla joka säilyttää joukkueen Valioliigassa, mutta muuten suurta menestystä ei tänä(kään) kautena ole luvassa. Vierasottelu ylemmän keskikastin Wolvesin kotiluolassa ei ole helppo rasti Valioliigan ruuhkaviikkojen keskellä.

Kotivoitto todennäköinen lopputulos

Wolves on astetta laadukkaampi joukkue kuin Crystal Palace. Wolves on vienyt kaksi edellistä otteluaan Crystal Palacea vastaan 2-0-lukemin kotikentällään, ja nauttii suosikin asemaa jälleen tässä kotiottelussa. Wolvesin suurin ongelma on maalinteko, mutta viimeisimmät ottelut ovat antaneet uskoa että joukkueen maalinteko-ongelmat ovat väistymässä. Niukka kotivoitto ja vähämaalinen kamppailu kuulostavat parhaimmalta peli-ideoilta, kotivoitolle saa hyvinkin pelattavan kertoimen.

 

PELIVALINTA

Vihje: Wolverhampton Kerroin: 2.00
Lue kaikki Veikkausvihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!