Jalkapallo

FA Cup: Stockport County – West Ham | Kotijoukkueella haastava ilta luvassa

11.1.2021 Klo 22.00
FA Cup: Stockport County –  West Ham | Kotijoukkueella haastava ilta luvassa

Maanantaina pelataan FA Cupia myös, kun Konferenssin Stockport yrittää haastaa Valioliigassa pelaavan West Hamin. Ottelu alkaa klo 22.00.

Stockport hyvässä vireessä

Stockport County pelaa Konferenssi-tasolla Englannissa, joten joukkue on monta sarjaporrasta alempana kuin maanantai-illan vastustaja. Joukkueen viime aikojen vire on vaihteleva, kun kuuden viime ottelun saldo on 2-2-2. Joukkue on ollut etenkin kotona hyvässä vireessä, sillä viisi viimeisintä kotiottelua joukkueelta ovat sujuneet ilman tappioita.

Stockport on Konferenssin neljäntenä, vaikka on pelannut vähemmän otteluita kuin moni vastustaja. Joukkue on Konferenssiin laadukas, mutta ero Valioliigan keskikastin seuraan on valtava. Stocport ei ole aikaisemmin menestynyt kummemin FA Cupissa, eikä tälläkään kaudella ole suurempia odotuksia.

Cup-menestys kiinnostaa West Hamia

West Hamin kausi on sujunut viime kautta paremmin Valioliigassa. Joukkue on turvallisesti keskikastissa ja otteet kentällä ovat olleet välillä loistokkaita. Kuuden viime ottelun saldo on 2-3-1 ja etenkin joukkueen puolustuspeli on ollut vakuuttavaa. Joukkue ei ota riskejä kentällä puolustuspää on organisoitu vahvasti.

West Ham on ollut aktiivinen tammikuun siirtoikkunassa myyntipuolella, kun joukkue möi hyökkääjänsä Sebatien Hallerin Ajaxiin. Myynnin myötä joukkueella on edelleen laadukas miehistö ja erittäin paljon vaihtoehtoja jokaiselle pelipaikalle. Joukkue kierrättänee pelaajiaan maanantain ottelussa, mutta West Hamia kiinnostanee myös menestyminen tässä arvokkaassa turnauksessa.

Peli-idea vierasmenestyksen kautta

West Ham on ottelun selkeä suosikki vieraspelistä huolimatta. ja joukkue pystyy laittamaan vahvan kokoonpanon kentälle ruuhkaviikoista huolimatta. Stockport on viidennen sarjatason perusjoukkue, jolta rahkeet loppuvat turnauksen kolmannella kierroksella. West Ham vie ottelun nimiinsä yhdeksän kertaa kymmenestä, ja todennäköisesti yli yhden maalin erolla. West Hamin vierasvoitto kelpaa vetoihin mukaan, sillä joukkue on juuri sen kokoinen että menestyminen cupissa merkitsee paljon.

PELIVALINTA

Vihje: West Ham -1 Kerroin: 1.750
Lue kaikki Veikkausvihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!