Jalkapallo

FA Cup: Marine – Tottenham | Cup-romantiikkaa tarjolla

10.1.2021 Klo. 19-00
FA Cup: Marine – Tottenham | Cup-romantiikkaa tarjolla

FA Cupissa nähdään jalkapalloromantiikkaa, kun kahdeksannen sarjatason Marine AFC kohtaa Valioliigajätti Tottenhamin. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 19.00.

Kahdeksannen sarjatason joukkue

Kahdeksannen sarjatason Marine AFC on edennyt FA Cupissa jo kolmannelle sarjakierrokselle, jolloin myös Valioliigajoukkueet liittyvät turnaukseen mukaan. Marinen vire on loistava, sillä alasarjojen otteluissa joukkue on kuudesta viime ottelustaan voittanut viisi ja hävinnyt kerran.

Marine on täysin amatöörijoukkue, sillä joukkue koostuu mm. roskakuskeista ja sairaanhoitajista. Joukkueen stadionille mahtuisi jopa 3000 fania, mutta koronarajoitusten vuoksi kotiedusta ei päästä nauttimaan normaaliin tapaan. Joukkue on erittäin suuren haasteen edessä, sillä Tottenham tarjoaa vastuksen, jollaista se ei ole aikaisemmin kohdannut.

Tottenham panostaa myös cup-kilpailuun

Tottenham on Valioliigan kärkikahinoissa, mutta siitä huolimatta Jose Mourinho on luvannut peluuttaa vahvaa kokoonpanoa FA Cupin ottelussa. Tottenhamin vire on hyvä, sillä joukkue on pelannut ilman tappioita beljä viimeistä ottelua, joista kolme on voittoja. EFL Cupissa joukkue eteni jo finaaliin kaatamalla Championshipin Brentfordin aikaisemmin viikolla.

Tottenhamilla on muiden Valioliigaseurojen tavoin laaja rosteri, ja kierrätystä tullaan varmasti näkemään. Penkiltä löytyy tehoja ja nälkäisiå pelaajia, mikäli Harry Kane ja Son Heung-Min olisivat penkillä. Tottenham ei ole päässyt vuosikausiin juhlimaan pokaalia, joten joukkue panostanee FA Cupiin kohtalaisesti.

Vierasjoukkue vie ottelun

Ero otteluparin välillä on FA Cupin suurin koskaan, kun kahdeksannen sarjatason amatöörijoukkue kohtaa Valioliigan kärkijoukkueen. Kotijoukkueella ei ole mitään hävittävää, mutta toisaalta paikka kolmannelle kierrokselle on saavutettu erikoisten otteluiden, rangaistuspotkukilpailujen ja mm. selästä maaliin pompanneen pallon avulla. Tottenham on ottelussa massiivinen suosikki, eikä fiksuja pelikohteita ole paljon tarjolla. Tottenhamilta löytyy laatupelaajia laittaa kentälle ja joukkueen uskotaan iskevän reilu määrä osumia taululle. Tasoitusvedolla löytyy parhaat peli-ideat kohteeseen.

 

PELIVALINTA

Vihje: Tottenham -4 ah Kerroin: 1.950
Lue kaikki Veikkausvihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!