Jalkapallo

1.8. FA Cup: Arsenal – Chelsea | Arsenal pakkovoiton edessä Wembleyllä!

Alkaa 01.08.2020 Klo. 19:30
1.8. FA Cup: Arsenal – Chelsea | Arsenal pakkovoiton edessä Wembleyllä!

Lontoolaisjoukkueet Arsenal ja Chelsea kohtaavat toisensa FA Cupin finaalissa Wembleyllä lauantaina. Chelsea pyrkii kruunaamaan jo valmiiksi hyvän kautensa, Arsenalille kilpailun voittaminen on sen sijaan sen ainut mahdollisuus europeleihin ensi kaudella. Ottelusta ei varmasti intensiteettiä puutu kummankin hamutessa Lontoon herruutta, mutta Chelsea on ansaitusti ennakkosuosikki.

Arsenalin huonoin kausi aikoihin

Mikel Artetan pestaus kohensi Arsenalin tekemisen tasoa huomattavasti, mutta suuri pettymys 19/20-kausi silti Tykkimiehille oli. Valioliigassa Arsenal jäi vasta 8. sijalle, mikä on maineikkaan seuran heikoin suoritus miesmuistiin. FA Cupin voittamisesta onkin yllättäen tullut ainoa mahdollisuus Artetan ryhmälle kansainvälisiin otteluihin ensi kaudella. Tykkimiehet etenivät historiallisen kilpailun finaalin voitettuaan hallitsevan mestarin Manchester Cityn vakuuttavasti 2-0-numeroin, mutta viime viikot ovat taas olleet huolestuttavia.

Arsenalin viimeiset ottelut juuri päättyneellä valioliigakaudella olivat kaikkea muuta kuin vakuuttavia. Joukkue hävisi ensin juuri ja juuri Valioliigassa säilyneelle Aston Villalle, mitä seurasi yksi Tykkimiesten kauden epäoikeudenmukaisimmista voitoista. Championshipiin pudonnut Watford taipui lopulta Emiratesilla 3-2-lukemin, mutta Herhiläisten maaliodottama oli reilusti neljän yläpuolella. Puolustuksen epävarmuudet ovat erittäin huolestuttava seikka, kun vastaan asettuu tehokkaasti viimeistelevä Chelsea. Nähtäväksi jää, ottaako Arsenal jälleen vastaan käytännössä koko ysikymppisen ajan, kun vastassa on sitä parempi joukkue.

 

NAPPAA USKOMATON 2000€ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Casumo Vedonlyönti

100% talletusbonus aina 2000€ asti tai 50€ ilmaisveto!

Kierrätysvaatimus: 0x & 10x
Minimikerroin: 1,60
Minimitalletus: 10€

 

Chelsealla takana hyvä kausi

Chelsea on paikkansa Mestarien liigaan ensi kaudeksi Valioliigan kautta varmistanut, joten sillä ei ole samanlaisia suorituspaineita lauantaina kuin paikallisvastustajallaan. Kolmanneksi päättyneellä valioliigakaudella sijoittunut Frank Lampardin ryhmä lähtee silti tavoittelemaan mukavaa palkintopottia ennakosuosikin viitta harteillaan viime aikaisten hyvien esitysten myötä. Siniset selvittivät tiensä FA Cupin finaaliin täysin ansaitulla 1-3-voitolla Manchester Unitedista.

Chelsean viimeinen valioliigaviikko oli huomattavasti parempi kuin Arsenalilla. Lampardin suojattien kärsittyä 5-3-tappion Liverpoolille huikean tapahtumarikkassa ottelussa varmisti se 3. sijan selkeällä 2-0-voitolla Wolvesista. Chelsea on luonut tauon jälkeisissä otteluissaan valtavan määrän maalipaikkoja, mutta niiden hyödyntäminen on takkuillut. Joukkueen tekemät Timo Wernerin ja Hakim Ziyechin kaltaiset hankinnat tulevat varmasti auttamaan asiassa ensi kaudella suuresti, eikä se tälläkään hetkellä lontoolaisten suurin huolenaihe ole. Chelsean puolustuspään tilanne on nimittäin kysymysmerkkejä täynnä – kauden aikana on nähty jos jonkinmoista toilailua etenkin maailman kalleimmalta maalivahdilta, Kepa Arrizabalagalta.

Vauhdikas finaali Wembleyllä!

139. FA Cupin finaali tulee varmasti olemaan täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Chelsea pystyy pelaamaan jokseenkin paineettomassa tilassa, ja sen esitykset ovat olleet huomattavasti luotettavampia kuin paikallisvastustajansa. Arsenalin on pakko voittaa ottelu mahdollistaakseen pääsyn europeleihin ensi kaudeksi, mutta luottoa ei Tykkimiehiin löydy. Artetan ryhmän on parannettava otteitaan viime viikoista huomattavasti, mutta emme usko riittävään muutokseen. Chelsea on joukkueista juuri sen verran parempi, että sitä kehtaa pelikupongille lauantaina napata.

PELIVALINTA

Vihje: Chelsea -0.5 Kerroin: 2.14
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!