Esports

6.4. CS:GO Snow Sweet Snow 3: HAVU – ex-Winstrike | HAVUJA!

6.4.2021 Klo. 19:00
6.4. CS:GO Snow Sweet Snow 3: HAVU – ex-Winstrike | HAVUJA!

CS:GO:n osalta tarjoillaan heti tiistaina aamusta suomalaisittain mielenkiintoinen ottelu, kun HAVU kohtaa entisen Winstriken organisaation joukkueen Snow Sweet Snow 3:n toisella playoff-kierroksella. Ottelu alkaa 10:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

HAVU oikealla tiellä

Suomalainen HAVU on jatkanut vahvaa tekemistä, vaikka joukkueen pitkä voittoputki katkesikin muutama viikko sitten. HAVU selvitti tiensä Pinnacle Cupin finaaliin, kun se selätti välierässä saksalaisen BIGin ja joukkue onnistui ryöstämään kartan jopa maailman tämän hetken kärkijoukkueelta Gambitilta, kun CIS-regionin raketti hävisi ensimmäistä kertaa Miragessa vuonna 2021 suomalaisten käsittelyssä. Joukkueen tehomiehinä ovat jatkaneet ENCEstä tuttu kaksikko Aerial ja xseveN, kun molempien rating pysyttelee sinnikkäästi 1,2 paremmalla puolella. Tämän kaksikon lisäksi myös ZOREE on ollut vireessä ja kunnostautunut varsinkin clutch-tilanteissa.

ex-WINSTRIKE uuden ajan edessä

Winstriken ja pelaajien tiet erosivat hetki sitten ja joukkue kulkee tällä hetkellä HLTV:ssä sekä bookkereilla ex-Winstrike nimellä, mutta CIS-regionin vahva haastaja kandidaatti löytänee lähikuukausina uuden kodin, kun joukkue on potentiaalinen tier2-joukkue. Joukkueen ehdoton kultakimpale on El1an, joka dominoi joukkueen sisäisiä tilastoja. Joukkue on tehnyt vahvaa työtä, mutta ongelmat organisaation kanssa eivät voi olla vaikuttamatta tekemiseen, kun kokonaisuus ei ole tällä hetkellä kunnossa joukkueen optimaalisen suorittamisen kannalta. Winstrike pelaa CIS-joukkueille tyypillistä CS:ää, kun AWP-pelaajalla on tärkeä rooli kartassa kuin kartassa ja omat joukkuekaverit petaavat El1anille paljon paikkoja hakea haastoja valoissa olevista vastustajista.

HAVU vahvoilla omassa kartassaan

Molemmilla joukkueilla on permabanni, kun HAVU poistaa Vertigon ja ex-Winstrike poistaa Infernon. Tämä jättää auki molemmille parhaat karttansa, kun suomalaisille houkuttelevia vaihtoehtoja on useampia. Joukkue kaatoi juuri Miragessa tämän hetken vahvimman joukkueen Gambitin. Nuke ja Train taas ovat joukkueelle comfort pickejä, joissa sillä on luottoa pärjätä vaikka myös ex-Winstrike on pelannut paljon molempia karttoja. Ex-Winstriken osalta parhaat valinnat ovat Dust2 ja Overpass. Venäläiset ovat pelanneet 2021 aikana todella paljon turnauspelejä ja sillä onkin pelattuna kaikissa kuudessa kartassa yli 15 turnauspeliä, joten pelituntumaa ja näkemystä löytyy. Tähän joukkueen edut kuitenkin jäävät verrattuna suomalaisiin, kun HAVUn nykyvire on varsin kaunista katsottavaa ja varsin lupaavaa suomalaisen CS-skenen kannalta. Snow Sweet Snow -turnaussarja ei ole välttämättä kovatasoisin, mutta voittajalle on jaossa mukava rahapotti, joten myös HAVUlla riittää edelleen motivaatiota grindata näissä turnauksissa. HAVUn voiton kertoimet ovat jo valitettavan alhaiset, mutta ottelusarjan toiseen karttaan suomalaisille tarjotaan edelleen alhaista linjaa, joten lapulle otetaan karttakohtaista tasoitusta.

2. kartan tasoitus: HAVU -2,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: HAVU -2,5 Kerroin: 1,81
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50