Esports

5.4. CS:GO Snow Sweet Snow 3: Dignitas – Tricked | Dignitaksen uusi nousu?

5.4.2021 Klo. 19:00
5.4. CS:GO Snow Sweet Snow 3: Dignitas – Tricked | Dignitaksen uusi nousu?

CS:GO:n pelikentät ovat hiljentyneet ESL Pro Leaguen osalta, mutta maanantaina jatketaan Snow Sweet Snow turnauksen kolmannen turnaussarjan osalta. Illan ottelussa kohtaavat ruotsalalainen Dignitas ja tanskalainen Tricked. Ottelu alkaa 19:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Dignitas löytämässä punaisen langan

Dignitas teki viime vuonna paluun CS-kentille, kun se kiinnitti ikoniset entiset NiPin ruotsalaiset tähdet. Tästä orkesterista on jäljellä enää f0rest ja friberg, kun palapelin täydentävät Lekr0, hallzerk ja HEAP. HEAPin joukkueeseen liittymisen jälkeen joukkueen peli on alkanut löytää uomiaan, kun yskivän startin jälkeen nuori ruotsalainen on alkanut lunastamaan odotuksia ja tilastojen valossa hänen pelaamisensa on parantunut merkittävästi. Joukkueella on kasassa potentiaaliltaan varsin tasapainoinen joukkue, kun sen terävin kärki on ehdottomasti norjalainen hallzerk, joka on yksilötasoltaan maailman eliittiä ja häntä on hyvänä päivänä käytännön mahdoton pysäyttää. NiPin konkarit eivät ole enää takavuosien vedossa, mutta varsinkin f0reston suorittaminen on vähintään kiitettävää suhteutettuna hänen ikäänsä. Joukkueen voittoisan putken aikana varsinkin Lekr0 ja HEAP ovat nostaneet tasoaan merkittävästi ja tulokset ovat sen mukaisia, matkalle mahtuu mm. maistuva 2-0 voitto HAVUsta, joka on ollut Dignitastakin paremmassa vireessä 2021 puolella.

Tricked ole vieläkään lunastanut odotuksia

Tanskalainen Tricked on osana laajaan tanskalaista CS-rintamaa, mutta joukkue ei ole onnistunut murtautumaan isojen tanskalaisten joukkueiden rinnalle. Joukkue on varsin nimetön verrattuna muihin joukkueisiin ja joukkueella on pitkä tie mikäli se haluaa nousta top20-sijoituksille HLTV:ssä. Organisaatio on ensimmäinen isompi kaikille sen pelaajille, joiden taustat ovat varsin nimettömissä joukkueissa. Kilpailu Trickedin sijoituksilla on kovaa ja varsinkin CIS-region on nostanut tasoaan lujaa, joten joukkueella on kova haaste nousta seuraavat 20 pykälää rankingeissa. Joukkue on ollut varsin menestyksekäs omia maanmiehiään vastaan, kun Lyngby Vikings, AGF ja Copanhagen Flames ovat kaikki kaatuneet Trickedin tiellä edeltävinä viikkoina.

Dignitas kokonaisuutena parempi joukkue

Karttojen osalta joukkueiden puntit ovat vielä tasan. Dignitas poistaa permabanninsa Miragen, mutta Trickedin osalta bannikuvio on vaikeammin ennakoitava, kun joukkueella on valittavana useampi kartta. Todennäköinen valinta on kuitenkin Vertigo, joka on joukkueen heikoin kartta. Tämä jättää auki molemmille eniten pelatut kartat, kun Inferno ja Nuke ovat molemmille houkutteleva vaihtoehto. Dignitas päätyy todennäköisesti kuitenkin Dust2:een, koska se on joukkueen eniten pelattu kartta ja Tricked taas pelaa Dust2:sta merkittävästi vähemmän kuin Infernoa ja Nukea. Trickedin oma karttavalinta on Train tai Overpass, kun joukkue on ollut varsinkin junamaassa vakuuttava. Decideri on lähes varmasti joko Inferno tai Nuke, kun molemmat joukkueet viihtyvät ko. kartoissa. Molemmat joukkueet ovat napsineet hyvää tahtia voittoja heikompien vastuksien kanssa, mutta Dignitaksen kokonaisilme on ollut askeleen parempi, kun joukkueen pelaajisto on ollut tasaisempi ja norjalainen viikinki hallzerk on herännyt talvihorroksesta. Pelivalinnaksi otetaan toisen kartan tasoitusta Dignitakselle, joka on oletettavasti Dignitaksen karttavalinta ottelussa.

2. kartan tasoitus: Dignitas -2,5 / 1 yksikkö

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: Dignitas -2,5 Kerroin: 1,82
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50