Esports

21.2. CS:GO IEM Katowice 2021: Liquid – NaVi | Löytyykö NaVille pysäyttäjää?

Alkaa 21.2.2021 Klo. 20:00
21.2. CS:GO IEM Katowice 2021: Liquid – NaVi | Löytyykö NaVille pysäyttäjää?

IEM Katowice jatkuu jälleen sunnuntaina, kun tänään ratkotaan jatkoonmenijät turnauksen seuraavaan vaiheeseen. Lohkon B finaalissa kohtaavat eilen näyttävästi Vitalityn kaatanut Liquid sekä Natus Vincere. Ottelu alkaa 20:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Liquid väläytti hetken ampumistaan

Liquidin lauantain voitto Vitalitysta perustui pitkälle joukkueen raakaan ampumisvoimaan, kun varsinkin EliGE otti lukuisia prosentteja uhmaavia tappoja, joita ei keskimäärin kuuluisi ottaa. Liquidin pelaajien vire piti kurissa jopa viime vuoden parhaan pelaajan ZywOon, jonka 0,89 rating Miragessa on poikkeuksellisen harvinainen hänen tilastoissaan. Liquidin voittosarake on alkanut täyttyä tiuhempaa tahtia 2021, mutta kaikkia voittoja leimaa yksi ongelma: sen ovat tehneet yksilöt. Vitalitya vastaan EliGE oli mies paikallaan ja FaZea vastaan FalleN pelasi parhaan pelinsä ikuisuuksiin, kun hän naulasi Nukessa 29-7 tilastot. Yksittäiset pelaajat voivat kantaa silloin tällöin joukkueensa, mutta kärkijoukkueita vastaan vaaditaan keskiarvollisesti kaikkien pelaajien suorittamista, kuten tänään NaVia vastaan, kun myös stewie2k:lta vaaditaan enemmän.

NaVille 10 täyteen

NaVilla tuli FURIA voiton myötä täyteen 10 voittoa putkeen, kun NaVi on aloittanut 2021 käytännössä identtisesti verrattuna vuoden takaiseen, kun joukkue nosti pokaalia Katowicessa. Joukkueen rivipelaajat ovat nostaneet profiiliaan jälleen vuoden alkuun, kun varsinkin IGL Boombl4 on intoutunut suorittamaan, kun hänen aggressiiviset puskunsa ovat tehonneet kovalla prosentilla viimeisen kuukauden. Hänen lisäkseen myös Perfecto ja electronic löytäneet yhden vaihteen lisää vuoden alkuun. Sokerina pohjalla on luonnollisesti s1mple, joka on jatkanut omalla yliluonnollisella tasollaan, kun NaVin tähtipelaaja ei haluaa takaisin HLTV:n piikkipaikalle tulevan vuoden pelaajarankingissa. NaVin pelaaminen erityisesti joukkueena on parantunut, kun treidien ja assistien määrä on noussut 2021 alkuun. Vaikka s1mple edelleen tekee taikojaan yksittäisillä kierroksilla voitetaan monet kierrokset myös ilman hänen täydellistä panostaan, mikä enteilee hyvää lopputurnaukseen.

NaVi tappavan varma omassa kartassaan

Joukkueet poistavat alkuun permabanninsa Trainin ja Vertigon. Tämä jättää auki NaVille sen bravuurikartat Nuken ja Dust2:n, joissa molemmissa s1mple ja kumppanit ovat selkeä ennakkosuosikki kartan voittoon. Liquid taas haluaa Overpassin tai Miragen. NaVi on asetettu kertoimien valossa selkeäksi suosikiksi ja ansaitusti, kun joukkue on kuntopuntarissa tällä hetkellä omassa kastissaan. Liquid kuitenkin näytti eilen, että raaka ampuminen voi riittää voittoon vaikka taktiikassa antaisi tasotuista vastustajan suuntaan. Liquidilla onkin potentiaalia varastaa vähintään yksi kartta sarjassa. Tämän takia pelivalinnassa luotetaan NaVin omaan karttaan. NaVi on ollut todella vahva omassa kartassaan viimeisen kuukauden, kun varsinkin Nukessa joukkueen taktinen puoli rullaa halffista toiseen ja myös flamie saa onnistumisia Nukessa.

2. kartan tasoitus: NaVi -3,5 / 1.5 yksikköä

 

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: NaVi -3,5 Kerroin: 2,00
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50