Esports

21.2. CS:GO IEM Katowice 2021: Astralis – Spirit | Jatkuuko Spiritin vire?

Alkaa 21.2.2021 Klo. 17:00
21.2. CS:GO IEM Katowice 2021: Astralis – Spirit | Jatkuuko Spiritin vire?

IEM Katowice jatkuu jälleen sunnuntaina, kun tänään ratkotaan jatkoonmenijät turnauksen seuraavaan vaiheeseen. Lohkon A finaaliin tiensä selvittivät tanskalainen Astralis sekä venäläinen Spirit, kun molemmat voittivat kaksi ensimmäistä otteluaan. Ottelu alkaa 16:30 ja se on tuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Astralis vakuuttava

Tanskalainen Astralis selvitti tiensä kahdella suvereenilla 2-0 voitolla, kun tanskalaiset olivat löytäneet uuden pelivaihteen edellisen turnauksen jälkeen. Joukkueen pelaajat ovat jakaneet tietoa avoimesti omasta prosessistaan ja joukkueen selkeä signaali on, että harjoituksissa peli on ottanut useita askelia eteenpäin, mutta vastaavasti vielä ollaan kaukana siitä tasosta mihin joukkueen pelaajat olisivat tyytyväisiä. Joukkue onnistui peleissään varsinkin kierroksilla, joita sen ei olisi kuulunut voittaa, kun esim. EG:tä vastaan joukkue voitti kovalla prosentilla semi-ostokierrokset. Joukkueen pelaajista kaikki ovat onnistuneet voittamaan clutchi-tilanteita ja kaikessa tekemissä on näkynyt hyvä flow-tila. Huomionarvoista on kuitenkin, että sekä EG ja mousesports eivät ole parhaimmillaan, joten vielä tanskalaiset eivät ole joutuneet kovaan mittariin  Katowicen osalta.

Spiritin voittoputkelle ei näy loppua

Venäläinen Spirit on niin ikään voittanut molemmat pelinsä, kun varsinkin 2-0 voitto Heroicista oli näyttö joukkueen iskukyvystä. Voiton arvoa korostaa, että voitto Heroicista irtosi ilman parasta peliä miriltä ja degsteriltä, kun kaksikko oli tilastojen valossa pohjalla joukkueen sisäisissä tilastoissa. Astralista vastaan edellä mainitulta duolta vaaditaan isompi panosta ja tähän he ovat myös kykeneviä edellisten kuukausien näyttöjen perusteella. Spirit pelaa todella infohakuista peliä ja tämä on tuottanut ongelmia joukkueille, joiden CT-puoli ei pysty mukautumaan vaan pelaa liian passiivisesti.

Kartat tasaväkiset

Joukkueet jakavat monta hyvää karttaa, kun molemmat pitävät Nukesta ja Infernosta. Tämän lisäksi Dust2 on molemmille vahva kartta, kun se on kuulunut Spiritin vahvuuksiin pidemmän aikaa ja Astralis on hionut pölymaan kuntoon menneiden kuukausien aikana. Permabannit osuvat joukkueilta ristiin, kun molemmat menettävät itselleen hyvän kartan Miragen (Spirit) ja Vertigon (Astralis). Tämä jättää auki Astralikselle Overpassin, joka on jäljellä olevista kartoista paras match-up tanskalaisille, kun Spirit haluaa omaksi kartakseen Nuken tai Dust2:n. Spiritin nykyinen vire on vakuuttava, ja se on huomion arvoinen myös vetokohteissa. Venäläisillä on mahdollisuus jopa venyä ottelun voittoon tanskalaisia vastaan, jos mir ja degster suorittavat edellisten viikkojen keskiarvolla. Pelivalinnassa luotetaan Astraliksen omaan karttaan, kun Overpass on paperilla selkeästi painottunein kartta Astraliksen eduksi, varsinkin terroristipuolen osalta.

2. kartan tasoitus: Astralis -3,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: Astralis -3,5 Kerroin: 1,94
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50