CS:GO, IEM Beijing: Heroic - Team Vitality | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

20.11. CS:GO IEM Beijing: Heroic – Team Vitality | Jatkuuko Vitalityn vire?

Alkaa 20.11.2020 Klo. 19:30
20.11. CS:GO IEM Beijing: Heroic – Team Vitality | Jatkuuko Vitalityn vire?

IEM Beijingin pudotuspelivaihe jatkuu jälleen perjantaina, kun luvassa on kahden ottelusarjan verran viihdettä. Päivän päättävässä kamppailussa kohtaavat HLTV:n rankingin kärkijoukkueet, kun toisena listalla oleva Heroic haastaa kärkipaikkaa hallussa pitävän Vitalityn, eli ennakkoon on luvassa todella kovatasoista CS:ää.  Peli käynnistyy 19:30 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Tanskalaiset vahvassa iskussa

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran DH Openinin finaalissa, kun Heroic vei viidenteen karttaan venyneen ottelun nimiinsä. Tämän jälkeen Vitality julkaisi kuudennen pelaajansa Niveran, jonka kanssa joukkueen voittotahti on ollut kaunista katsottavaa. Tanskalaisten ehdoton vahvuus on todella vahva taktinen pelaaminen, kun harvassa joukkueessa näkee niin tasapäisen vahvaa nippua kuin Heroicilla. Joukkue on panostanut laajaan karttavalikoimaan ja sillä onkin tarjota tasaisen vahva kuuden kartan valikoima, kun vain permabanni Dust2 on poissa vaihtoehdoista. Hyvään vireeseen noussutta Vitalitya vastaan joukkueen kriittisin lenkki on entryfragger niko, jolta vaaditaan onnistuneita suorituksia.

Vitality tiennäyttäjä?

Vitalityn kuudennen pelaajan kiinnitämistä joukkueeseen ja pelaajavaihtoja karttojen välissä epäiltiin, mutta pikkuhiljaa alkaa näyttää, että joukkue saattakin olla suunnannäyttäjä muille joukkueille. Niveran vaihdot mukaan peliin ovat olleet onnistuneita ja Vitalityn valmentaja on ottanut pois rohkeasti jopa edellisen kartan parhaiten suorittaneen pelaajan, kun vaihdot tehdään selkeästi joukkueen sisäisen ennalta sovitun taktiikan mukaisesti. Varsinkin shox on nostanut tasoaan kuluneen kuukauden aikana ja zywOo ei ole enää ylhäisessä yksinäisyydessään tulostaululla, kun muutkin pelaajat haastavat piikkipaikasta joukkueen sisällä. Tämä enteilee hyvää ranskalaisjoukkueen tulevaisuuden kannalta, kun joukkue oli uhka kenellä tahansa jo pelkän zywOon voimalla.

Kartat tasaväkiset

Molemmilla joukkueilla löytyy selkeät suosikkikartat, kun Dust2 ja Train joutuvat bannin alle, poistaen samalla molemmilta yhden hyvän kartan. Jäljellä olevista kartoista Heroic haluaa lähes varmasti Nuken ja vastaavasti Vitality lähes varmasti Overpassin. Molemmat saavat todella vahvasti itselle positiivisen karttavalinnan ja ratkaisua haetaankin todennäköisesti viimeisestä kolmannesta kartasta, joka on Vertigo tai Inferno, kun Mirage joutuu poiston alle Heroicin toimesta. Kärkijoukkueiden kohtaamisessa päivän vire merkkaa poikkeuksellisen paljon ja tämän takia pelivalinnaksi otetaan karttojen overia, kun ratkaisua haetaan suurella todennäköisyydellä kolmannesta kartasta. Yli 2,5 karttaa jättää myös pienen mahdollisuuden osumalle, jos joukkueet onnistuvat ryöstämään kartat ristiin.

Pelatut kartat: yli 2,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Pelatut kartat: yli 2,5 Kerroin: 1,83
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!