CS:GO, IEM Beijing: G2 - Natus Vincere | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

21.11. CS:GO IEM Beijing: G2 – Natus Vincere | S1mple vs NiKo

Alkaa 21.11.2020 Klo. 16:00
21.11. CS:GO IEM Beijing: G2 – Natus Vincere | S1mple vs NiKo

IEM Beijing CS:GO-turnauksessa siirrytään lauantaina välierien pariin, kun päivän aikana ratkaistaan molemmat sunnuntain finaalijoukkueet. Päivän aloittavassa kamppailussa kohtaavat G2 ja Natus Vincere, kun s1mple haastaa NiKon ja kumppanit. Peli alkaa 16:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

G2 vaaditaan tasaisuutta

G2 on esittäny varsin mykistäviä yksittäisiä karttoja, mutta joukkueen viimeaikaisissa otteissa on nähty myös kolikon kääntöpuolta vastaavia suorituksia. Joukkueen edellisestä neljästä ottelusta kolmessa on haettu ratkaisua deciderista, kun G2 on ollut vaikeuksissa ottelusarjojen avauskartoissa. Varsinkin NiP onnistui löytämään joukkueen heikon kohdan, kun nopeat terroristitaktiikat olivat myrkkyä G2:n aavistuksen liian hitaalle kommunikoinnille. Erityisesti NiKo oli helisemässä NiPiä vastaan Trainissa, jossa ninjojen hyökkäyspuoli oli todella vahvaa tekemistä. Joukkueen kannalta ilouutinen onkin, että NaVi on varsin tunnettu hitaasta pelaamisestaan ja G2:n tulivoimaiset yksilöt hyötyvät tästä. Suurin kysymysmerkki otteluun lähdettäessä on KennyS:n päivän kunto, kun AWP-taituri on saanut varsin paljon kritiikkiä viimeiset viikot. Kennyn vastaus tähän kritiikkiin tuli FaZe-ottelussa, kun hän nappasin eniten tappoja, parhaan KD:n ja HLTV-ratingin ko. ottelussa. Vastaavalla suorittamisella myös NaVin tähtipelaaja s1mple on haastettavissa AWP-pelaajien välisessä taistossa.

NaVin nelikko jarruna

Natus Vinceren pelit ovat olleet valitettavan paljon s1mplen varassa, kun keväällä Katowice ja muut näyttivät jo lupauksia toisesta. Pudotuspelien avauskierroksella saatiin työnäytettä joukkueen potentiaalista, kun muutkin pelaajat osallistuvat talkoisiin s1mplen takana. Electronic ja Perfecto pelasivat parhaat pelinsä pitkään aikaan ja tulos oli sen mukainen, kun NaVi lähetti Astraliksen pois turnauksesta suoraan kahdessa kartassa. Edellä mainittu kaksikko on myös tänään kriittisessä asemassa, kun NaVin pitää pystyä vastaamaan NiKon ja Hunter-:n muodostamaan kauhukaksikkoon. Jos Kovacin serkuksia ei saada kuriin, marssii G2 tänään voittoon.

Kartat tasaväkiset

G2 jatkaa Overpassin poistamista ja NaVi poistaa tuttuun tyyliin Vertigon, joka on joukkueen permabanni. Tämä jättää G2:lle auki Dust2:n, Miragen ja Nuken. NaVi taas saa itselleen Trainin, jossa G2:n  iskukyky ei ole vakuuttanut uudistuneella kokoonpanolla. Joukkueiden väliset kertoimet on asetettu lähelle tasabookkia, kun NaVi lähtee pienoisena ennakkosuosikkina suurimmalla osalla bookkereista. Luvassa on todennäköisesti jälleen kolmen kartan vääntö, kun molemmat saavat itselleen vahvan oman karttavalinnan. Pelivalinnassa huomio kiinnittyy kuitenkin NaViin ja Trainiin karttana, kun joukkueiden voimasuhteissa ko. kartassa on suurimmat erot. Lapulle poimitaankin ottelusarjan toisen kartan tasoitusta NaVin eduksi, kun sille saa varsin korkeaa kerrointa alhaisella linjalla.

2. kartan tasoitus: Natus Vincere -2,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: Natus Vincere -2,5 Kerroin: 1,92
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!