CS:GO, IEM Beijing: ENCE - BIG Clan | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

15.11. CS:GO IEM Beijing: ENCE – BIG Clan | EZ4ENCE?

Alkaa 15.11.2020 Klo. 19:30
15.11. CS:GO IEM Beijing: ENCE – BIG Clan | EZ4ENCE?

IEM Beijing turnaus jatkuu myös sunnuntaina, kun luvassa on jälleen viihdettä kahden ottelun verran. Suomalaisittain illan mielenkiintoisin on aikataulussa jälkimmäisenä oleva ENCEn ja BIG Clanin kohtaaminen, kun toisen joukkueen taival turnauksessa päättyy tähän iltaan. Ottelu alkaa 19:30 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

ENCEllä kiire

ENCE rekrysi juuri ennen IEM:n turnausta viidenneksi pelaajakseen HAVUsta doton, joka debytoi ENCEn paidassa ottelussa Astralista vastaan, kun suurimpia turnauksia edelliset vuodet dominoinut tanskalainen joukkue näytti kaapin paikan. Doton piikkiin tappiota ei voi laittaa, kun ENCEn pelaajista suurimmalta osalta nähtiin täysin käsittämättömiä suorituksia ammattilaistasolle. Suomalaiset lahjoittivat pois lukuisten kierroksien etulyöntiasemia puskemalla savun läpi tai paljastamalla sijaintinsa savun läpi sprayaamalla, jonka Astralis käytti armotta hyödyksi. Joukkueen taktinen pelaaminen riittää tällä hetkellä vain kahdessa kartassa ja muissa joukkue nojaa vahvasti yksilöiden 1v1-haastojen voittoon. Ainakaan vielä joukkue ei ole demonstroinut riittävää tulivoimaa jälkimmäiseen skenaarioon.

BIGillä myös hakemista

Saksalainen BIG aloitti vahvasti mousesportsia vastaan, mutta menetti tämän jälkeen niukasti oman karttavalintansa mousesportsin tehtyä hienon nousun. Viimeisen ratkaisevaan karttaan joukkueen peli romahti täysin, kun mousesports ja erityisesti frozen olivat pelottavassa vireessä viimeisen kartan osalta. BIGillä on ollut valitettavan paljon johtoaseman menetyksiä, joita joukkueelta ei nähty keväällä, kun BIG oli hetkellisesti Euroopan paras joukkue marssien voitosta voittoon vaivattoman näköisesti. SyrsoN on tehnyt parhaansa joukkueen voittojen eteen, mutta varsinkin tiziaN ja k1to ovat olleet alisuorittavalla osastolla jo hetken. Kuitenkin ENCEn tasoon verrattuna joukkue on selkeästi edellä ja joukkueella on varmasti tiedossa suomalaisten tämän hetkiset heikkoudet, kun kaksi suoraa tappiota on tulos, jota kumpikaan joukkueista ei halua kokea.

Karttaetu saksalaisilla

ENCEn taso riittää tällä hetkellä vain Dust2:ssa ja Trainissa, kun muiden karttojen osalta joukkueen valttikortit ovat vähissä rehtiä ampumisessa voittamista lukuunottamatta. ENCEn kannalta harmillisesti BIGin permabanni on Train, joten suomalaiset ovat pakotettuja ottamaan Dust2:n, jossa myös BIG on vahva joukkue. Vastaavasti ENCEn permabanni Vertigo ei haittaa BIGiä, kun joukkue saa valita Miragen, Infernon ja Nuken välillä mieluisimman kartan. Myös mahdollinen ratkaiseva kolmas kartta tulee olemaan yksi näistä kolmesta, joten kartat suosivat BIG Clania. Kertoimien valossa BIG on ansaitusti ennakkosuosikki, mutta ENCEllä on mahdollisuus venyä omassa kartassaan, joten ottelusarjan tasoituksen sijaan pelivalinnaksi otetaan BIGin ottelusarjan toisen kartan tasoitusta.

2. kartan tasoitus: BIG -4,5 / 1 yksikkö

 

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: BIG -4,5 Kerroin: 1,90
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!