CS:GO, IEM Beijing: Complexity - Vitality | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

21.11. CS:GO IEM Beijing: Complexity – Vitality | Vitality vahvassa iskussa

Alkaa 21.11.2020 Klo. 19:30
21.11. CS:GO IEM Beijing: Complexity – Vitality | Vitality vahvassa iskussa

IEM Beijing CS:GO-turnauksessa siirrytään lauantaina välierien pariin, kun päivän aikana ratkaistaan molemmat sunnuntain finaalijoukkueet. Päivän järjestyksessään toisessa välierässä kohtaavat Complexity ja Vitality, kun kaksi kovassa iskussa ollutta joukkuetta ratkovat kumpi pääsee pelaamaan turnauksen finaaliin. Peli alkaa 19:30 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Complexitylla varaa parantaa

Complexity selvitti tiensä välierään kaatamalla saksalaisen BIGin, kun varsinkin joukkueen tanskalaiskaksikko blameF ja k0nfig esittelivät varsin näyttäviä yksilösuorituksia läpi ottelun BIGiä vastaan. Joukkueeseen uusimpana palasena lisätty jks on ollut varsin onnistunut viides pala yksilötaidoltaan kärkipään joukkueeseen. Mikäli edellä mainittu rifle-kolmikko jatkaa samaa suorittamista, ei poizonin tarvitse edes välttämättä herätä suorittamaan omalla tasollaan. Complexityn suuri vahvuus on myös laaja karttavalikoima, kun joukkuetta vastaan on todella haastavaa saada kaksi suosiollista karttaa kolmesta BO3-sarjoissa.

Nivera ja Vitality iskussa

Vitalityn voittoisat otteet jatkuivat, kun joukkue kaatoi pudotuspelien avauskierroksella HLTV:n ranking 2. Heroicin. Tanskalaiset venyivät Nukessa vielä jatkoajalla voittoon, mutta kolmannen kartan ranskalaiset veivät nimiinsä vahvan terroristipuolen saattelemana, vaikka jo hetken näytti, että Heroic kampeaa itsensä mukaan vahvalla CT-puolella. Vitality teki jälleen pelaajavaihdon, tällä kertaa kolmanteen karttaan Infernoon, kun shox teki jälleen tilaa Niveralle. Jotain joukkueen luotosta Niveraa kohtaan kertoo myös, että hän ottaa AWP-velvollisuudet pois ZywOolta, kun joukkueen tähtipelaaja on pelannut poikkeuksetta rifleä kartat, joissa Nivera on joukkueen mukana servulla.

Kärkipelaajien vire ratkaisee

Kovavireisten joukkueiden kohtaamisessa yksittäisten karttojen voitot kääntyvät nopeasti muutamaan taidokkaseen yksilösuoritukseen, kuten eilisissä pudotuspeleissäkin nähtiin. Tämän suhteen etu on Complexityn puolella, kun joukkueen tanskalaiset ovat olleet kovassa vireessä jo pidemmän aikaa. Vastaavasti Vitalityn ZywOo pelaa jälleen järkyttävän kovatasoista vuotta ja Niveran liittymisen jälkeen myös muut pelaajat ovat nostaneet tasoaan, kun pelipaikka ei ole enää kiveenhakattu rotaatioiden takia. Karttojen osalta Vitality poistaa jälleen Trainin ja Complexity Infernon. Tämä jättää auki Vitalitylle sen bravuurikartat Overpass ja Dust2 sekä Complexitylle Miragen. Potentiaalinen decider on Vertigo tai Nuke. Kokonaisuutena nämä kartat suosivat Vitalitya, kun käytännössä Mirage on ainoa kartta, jossa etu on Complexitylla. Vitality kuuluukin tähän harvaan kerhoon, joka saa 2/3 karttaa itselleen suosiolliseksi. Pelivalinnaksi lapulle otetaankin Vitalityn voittoa, kun ranskalaisten turnauksen katkeaminen vaatii blameF:ltä ja k0nfigilta jälleen maagisia suorituksia.

Ottelun voittaja: Vitality / 1 yksikkö

PELIVALINTA

Vihje: Ottelun voittaja: Vitality Kerroin: 1,72
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!