CS:GO, IEM Beijing: Complexity - BIG Clan | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

20.11. CS:GO IEM Beijing: Complexity – BIG Clan | Luvassa tiukka vääntö

Alkaa 20.11.2020 Klo. 16:00
20.11. CS:GO IEM Beijing: Complexity – BIG Clan | Luvassa tiukka vääntö

IEM Beijingin pudotuspelivaihe jatkuu jälleen perjantaina, kun luvassa on kahden ottelusarjan verran viihdettä. Päivän aloittavassa iltapäivän kamppailussa kohtaavat Complexity ja BIG Clan, kun voittajan turnaus jatkuu välieriin. Peli käynnistyy 16:00 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Complexity yksilötaidon varassa

Koronatilanteen vuoksi amerikkalainen organisaatio on siirtynyt Eurooppaan pelaamaan muiden kärkijoukkueiden kanssa ja tulokset ovat tähän mennessä varsin kohtuullisia. Joukkue sai viidenneksi pelaajakseen jks:n, kun entinen pelaaja Obo jätti joukkueen roikkumaan tyhjän päälle. Australialainen taituri on ollut tilastojen kärkipäässä joukkueensa osalta kovalla prosentilla ja pitkässä juoksussa juuri sellainen pala, mitä joukkueen kokonaisuus on kaivannut. Jks oli 100 Thieves aikoina todella tasaisen varma suorittaja läpi pitkien turnausten ja kuukausien, kun hänen kohdallaan ei tule pitkiä suvantovaiheita. Tämä ottaa paineita pois muilta Complexityn pelaajilta, kun tanskalainen kaksikko blameF ja k0nfig ovat olleet vastuussa suuresta osasta joukkueen voittoja. Varsinkin poizonilta vaaditaan perjantain iltapäivään hyvä peli, kun vastapuolen tarkkuuskivääripelaaja syrsoN on aivan järkyttävän kovassa iskussa.

BIG joukkue edellä

Saksalainen BIG aloitti IEM:n tappiolla mousesportsille, mutta raivasi tiensä alemmasta kaaviosta jatkoon voittamalla suomalaisen ENCEn ja ruotsalaisen NiPin. BIGin vahvuus on ollut ennen kaikkea tasainen suorittaminen joukkueen kesken, vaikka syrsoN on selkeä kärkipelaaja. Hänen takanaan on totuttu näkemään XANTARES, joka yllättäen on ollut suurimmissa vaikeuksissa tässä turnauksessa. Tilannetta on kuitenkin paikannut tabseN sekä k1to, joka otti todella paljon impact tappoja NiPiä vastaan. Kauan yhdessä pelanneella corella on selkeä etu joukkuepelaamisen puolella Complexityä vastaan, joka taas vie suorassa 1v1-vertailussa saksalaisen joukkueen selvästi.

Kartat BIGille

Kokonaisuutena kartat suosivat saksalaisia, kun Complexity poistaa Infernon ja BIG Trainin. Tämä jättää BIGille auki Dust2:n ja Miragen, joista jälkimmäinen on myös Complexityn suosima valinta, joten saksalaisten kannattanee ottaa Dust2 omaksi karttavalinnakseen. Complexity valitsee itselleen juuri mainitun Miragen tai Overpassin. Mahdollinen decider on todennäköisesti Nuke, kun se on yhlivoimaisesti eniten pelattu kartta molemmille joukkueille jäljellä olevista kartoista. Kokonaisuutena tämä suosii saksalaisia, kun joukkueen taktinen pelaaminen antaa tarvittavan edun Complexityä vastaan, varsinkin syrsoNin voittaessa taiston poizonin kanssa. Pelivalinnaksi lapulle otetaan BIGin voittoa, kun sille tarjotaan yli kahden kerrointa, vaikka tasabookki olisi lähempänä totuutta.

Ottelun voittaja: BIG Clan / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Ottelun voittaja: BIG Clan Kerroin: 2,10
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!