CS:GO, IEM Beijing: Astralis - mousesports | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

14.11. CS:GO IEM Beijing: Astralis – mousesports | Astralis tasainen suorittaja

Alkaa 14.11.2020 Klo. 19:30
14.11. CS:GO IEM Beijing: Astralis – mousesports | Astralis tasainen suorittaja

IEM Beijingin turnaus jatkuu lauantaina, kun lohkossa B pelataan ylemmän kaavion välieriä. Illan jälkimmäisessä välierässä kohtaavat tanskalainen Astralis, joka kukisti avausottelussaan suomalaisen ENCEn ja BIGin kaatanut mousesports. Ottelu alkaa 19:30 ja on tuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Tanskalaisten rutiini kova

Tanskalainen Astralis vei odotetusti ENCEn, kun varsinkin omassa kartassaan joukkue osoitti jälleen taktisen ylivertaisuutensa. Joukkueella on todella kova kyky lukea vastustajansa peliä, kun gla1ve tietää systemaattisesti vastustajan liikkeet kartalla, kun joukkue tekee todella paljon damagea utilitylla ja savujen läpi. ENCEä vastaan esimerkiksi dupreeh oli aivan varjojen mailla, mutta muut neljä pelaajaa suorittivat hänenkin puolestaan. ENCE haastoi joukkuetta käytännössä ensimmäisen kartan puolikkaan, jonka jälkeen Astralis astui täydellisesti kuskin paikalle. Pitkään yhdessä pelaamisen edut näkyvät selkeästi joukkueen tekemisessä, kun nopeat ja sanattomaan kommunikointiin perustuvat teot ovat joukkueella selkeästi keskiverron joukkueen yläpuolella. Joukkue myös onnistuu kääntämään kierroksia kovalla prosentilla altavastaajan asemasta, kun vastustajalla on enemmän pelaajia hengissä tai pommialue hallussa.

Mouse yllätti G2:n

Mousesportsin pelaajat venyivät ennakkosuosikki BIGiä vastaan, kun varsinkin frozen paransi otteitaan kriittisellä hetkellä, tarjoten kaivattua tulitukea ropzille, kun kaksikko oli selkeästi joukkueensa tehokkain ja frozen pelasi yhden parhaista otteluistaan viimeiselle kolmelle kuukaudelle. Mousesportsin pärjääminen vaatii häneltä, ja bymasilta, vastaavanlaisia suorituksia, kun IEM:ssä ei ole helppoja pelejä. Valitettavasti paperilla katsottuna esimerkiksi frozenilla G2-pelin kaltaisia suorituksia on nähty harvemmin kahta peräkkäin, mikä tarkoittaa, että bymasin ja muiden tarvitsee vuorostaan nousta valokeilaan.

Astralis rautaa omassa kartassaan

Astralis lähtee otteluun ansaitusti ennakkosuosikkina, mutta se on näyttänyt haavoittuvuutensa omien bravuuri-karttojensa ulkopuolella. Karttojen osalta joukkue jatkaa Miragen poistamista ja hiiret taas poistavat Overpassin, jossa Astraliksen teropuoli on yksi tämän hetken parhaimpia. Tämä jättää auki Astralikselle sen kaksi selkeästi parasta karttaa: Inferno ja Nuke, joissa joukkueen tilastot puhuvat karua kieltään. Varsinkin terroristeina joukkueella on selkeästi paremmat tilastot verrattuna keskivertoon kierrosten jakaumaan kartan osalta. Mousesportsin eilinen Inferno-esitys saattaa kuitenkin laittaa tanskalaiset poimimaan Nuken päivän otteluun. Pelivalinnaksi otetaan ottelusarjan toisen kartan tasoitusta, kun sille tarjotaan varsin alhaista linjaa huomioiden Astraliksen tasaisen suoritusvarmuuden omissa karttavalinnoissaan.

2. kartan tasoitus: Astralis -3,5 / 2 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: Astralis -3,5 Kerroin: 2,00
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!