CS:GO, Flashpoint 2: MAD Lions - Fnatic | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

14.11. CS:GO Flashpoint 2: MAD Lions – Fnatic | Uusiiko leijonat voittonsa?

Alkaa 14.11.2020 Klo. 15:00
14.11. CS:GO Flashpoint 2: MAD Lions – Fnatic | Uusiiko leijonat voittonsa?

IEM Beijingin lisäksi lauantaina pelataan myös Flashpointin toista kautta, kun ensimmäisen kauden puolustava mestari MAD Lions jatkaa ylemmässä kaaviossa pelejään fnaticia vastaan, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen viikon sisään eri turnauksissa, molempien pelatessa sekä IEM:ssä että Flashpointissa. Ottelu alkaa 15:00 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

MAD Lions niskan päällä

Tanskan leijonat ovat pelanneet kokonaisuutena nousujohteista syksyä huolimatta viimeaikaisista tappioista NaVille ja Vitalitylle. Nuoret tanskalaiset pelaajat ovat edistäneet taktisen puolen pelaamista viikosta toiseen ja joukkueen ainoa heikkous on, että osalla pelaajista tulee edelleen liikaa ohipelejä. Onneksi varsinkin acoR on esitellyt leveitä hartioita ottelusarjasta toiseen, kun hänen ratinginsa on peräti 1,25 viimeiseltä kolmelta kuukaudelta, jolla haastetaan jopa itse ZywOota vertailussa. Joukkueen yksittäiset pelaajat ovat todistaneet olevansa tulivoimaisia, mutta ongelmana joukkueella on löytää tasapaino rohkeiden soolopelejen ja tiukan taktisen pelaamisen välillä, kun yllättävät pelit yksittäisillä kierroksilla kantavat myös ammattilaistasolla hedelmää.

Fnatic mollivoittoisella tiellä

Fnatic katkaisi tappioputkensa c0ntactia vastaan, kun suomalaisen ottoNd:n joukkue hakee edelleen uomia pelilleen. Fnaticin pelastava enkeli oli tuttu mies KRIMZ, joka dominoi joukkueen sisäisiä tilastoja. Juuri tässä piilee Fnaticin tämän hetkinen ongelma, jopa c0ntactin tasoista joukkuetta vastaan vaadittiin KRIMZiltä paljon, kun Brollan ja Golden ovat suurissa vaikeuksissa 1v1-tilanteissa joukkuetta kuin joukkuetta vastaan. Tämä tarkoittaa, että JW:n ja flushan tarvitsee antaa merkittävää tukea KRIMZille tai parempia joukkueita vastaan ruotsalaisten kohtalona on tappio. Joukkue on sinnikkäästi pitänyt kiinni kokoonpanonsa ydinpelaajista, mutta viimeinen palanen puuttuu tekemisestä. Joukkue esittelee näyttävää peliä yksittäiset puolikkaat, mutta varsinkin ratkaisuhetkillä pelaajat jäätyvät usein ja tälle tarvitaan muutos, jotta joukkue voi nousta turnauksien korkeimmille sijoituksille.

Kartat tanskalaisille

Karttojen osalta MAD Lions poistaa Dust2:n ja Fnatic poistaa Trainin tai Vertigon. Tämä jättää auki leijonille Nuken, jossa joukkue on ollut vahva läpi eri turnauksien. Fnatic taas haluaa lähes varmasti Infernon, jossa joukkue on selkeästi paras tämä hetken kokoonpanolla. Huolimatta mollivoittoisesta vireestä, pystyvät ruotsalaiset venymään voittoon omassa karttavalinnassaan, kuten alle viikko sitten nähtiin. Pelivalinnassa luotetaankin tanskalaisten vahvaan alkuun ja MAD Lions vie nimiinsä ottelusarjan ensimmäisen kartan, kun 2-1 lopputulos ei ole kaukaa haettu lauantainkaan koitoksessa.

1. kartan voittaja: MAD Lions / 1.5 yksikköä

 

PELIVALINTA

Vihje: 1. kartan voittaja: MAD Lions Kerroin: 1.83
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!