CS:GO, Flashpoint 2: MAD Lions - Fnatic | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

20.11. CS:GO Flashpoint 2: MAD Lions – Fnatic | Kolmas kerta toden sanoo?

Alkaa 20.11.2020 Klo. 18:00
20.11. CS:GO Flashpoint 2: MAD Lions – Fnatic | Kolmas kerta toden sanoo?

CS:GO:n Flashpointin toisen kauden turnauksessa nähdään mielenkiinotinen ottelu illasta, kun MAD Lions ja Fnatic kohtaavat jo kolmannen kerran lyhyen ajan sisään. Tanskalaiset ovat voittaneet kaksi edellistä kohtaamista, kun molemmissa on haettu ratkaisua aina kolmannesta kartasta asti. Ottelu alkaa 18:00 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Leijonilla henkinen yliote

MAD Lions eteni suoraan kahdella voitolla oman Flashpoint lohkonsa finaaliin voitettuaan Dignitaksen ja Fnaticin. Joukkue pelaa samanaikaisesti myös IEM Beijingissä, jossa joukkue kärsi tappion kovassa vireessä olevalle Vitalitylle, jonka kuuden pelaajan rosterimuutos takoo tulosta. Tappion johdosta leijonien kaikki huomion on Flashpointissa pärjäämisessä. Vastaan asettuu tuttu fnatic, kun joukkueet kohtaavat kolmannen kerran kymmenen päivän sisään. Leijonat ovat olleet vahvasti tähtipelaajansa acoRin varassa, hänen dominoidessa joukkueen sisäisiä tilastoja. Joukkueen edelliset voitot ovat perustuneet hänen vahvoihin otteisiinsa ja joukkueen vahvempaan henkiseen puoleen, kun leijonat ovat olleet kokonaisuutena vahvempia loppupään kierroksilla kartoissa.

Fnaticin haasteet henkisellä puolella

Fnatic on esittänyt piristymisen merkkejä pelaamisessaan, kun varsinkin KRIMZ ja JW ovat löytämässä suoritustasonsa takaisin lähemmäksi normaalia tasoa. Valitettavasti joukkueella sattuu edelleen todella paljon kierroksen kääntäviä virheitä 2v3 ja 3v2 tilanteissa, kun isossa kuvassa joukkue menettää todella paljon ns. voitettuja kierroksia. Ruotsalaisten onneksi he vastaavasti myös voittavat kolikon kääntöpuolella olevia tilanteita, mikä on suuri syy joukkueen karttojen voitosta mukana pysymiseen. Joukkueella on ollut suuria vaikeuksia varsinkin ns. double digit lukemien jälkeen, kun maagisen 16 kierroksen rajapyykin lähestyessä, lisääntyvät myös kokeneen joukkueen virheet. Varsinkin JW löytää itsensä todella usein huonosta tilanteesta, kun kierroksen voittoa edistäisi passiivisempi lähestyminen kierroksen tilanteeseen.

Luvassa jälleen kerran tasainen vääntö

Joukkueiden kartat ovat olleet samat kahdessa edellisessä kohtaamisessa, joten ilman suurempia yllätyksiä MAD Lions ottaa Vertigon ja fnatic Infernon. Jos fnatic bannaa Nuken sijaan jonkun muun kartan, voi leijonat muuttaa omaa karttavalintaansa. Fnatic sen sijaan haluaa Infernon joka tapauksessa, kun leijonat on pakotettu poistamaan permabanninsa Dust2 ensimmäisellä kierroksella. Ratkaiseva decider-kartta riippuu vahvasti joukkueiden päivän tuntumasta, kun tarjolla on Mirage, Overpass ja Train. Edelliset kaksi ottelua olemme olleet MAD Lionsin voiton kelkassa, mutta illan otteluun pelivalinnaksi otetaan ensimmäisen kartan kierrosten overia, kun joukkueet ovat rikkoneet default-linjan kovalla prosentilla. Fnatic on osoittanut kykenevänsä pelaamaan Vertigoa ja varsinkin paremman puolen aloitus tarjoaa Fnaticille mahdollisuuden saavuttaa jo lähemmäs 11 kierrosta ensimmäisellä puoliskolla.

1. kartan kierrosmäärä: yli 26,5 / 1 yksikkö

PELIVALINTA

Vihje: 1. kartan kierrosmäärä: yli 26,5 Kerroin: 1,81
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!