Esports

22.11. CS:GO Flashpoint 2: Gen.G – Envy | Viimeinen mahdollisuus

Alkaa 22.11.2020 Klo. 18:00
22.11. CS:GO Flashpoint 2: Gen.G – Envy | Viimeinen mahdollisuus

Sunnuntaina pelataan myös Flashpointin toisen kauden pelejä, kun neljällä joukkueella on tänään viimeinen mahdollisuus jatkaa turnauselämäänsä voitolla. Illan jälkimmäisessä ns. Last Chance Stage -pelissä kohtaavat Gen.G ja Envy. Ottelu alkaa 18:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Gen.G tilanteisiin nähden positiivinen

Gen.G ei lähtenyt Flashpointiin vahvoilla odotuksilla, kun joukkueella ei ollut kokemusta kunnon peleistä kreazin ja Xiztin kanssa. Gen.G yllättikin suuren yleisön, kun joukkue onnistu voittamaan OG:n suoraan 2-0 avausottelussaan. Valitettavasti myös paluu maantasalle oli nopea, kun joukkue hävisi seuraavat ottelunsa ja löytää itsensä yhden tappion päässä turnauksen päättymisestä. Gen.G oli jo kolkuttelemassa top 10 rankingeja parhaimmillaan, mutta terävimmät saavutukset ovat puuttuneet, kun sekä EPL ja ESL Cologne päättyivät joukkueen osalta sijoituksille kuusi ja heikompi.

Envyllä suuria vaikeuksia

Envyllä on kasassa paperilla kohtuullinen nippu yksilötasoltaan taitavia pelaajia, mutta tekeminen on vielä kaukana kärjestä vertailtaessa joukkueiden rutiinitasoja. Joukkue onnistui nipistämään kartan sekä MIBRiä että forZelta, mutta ratkaisevissa kartoissa Envystä ei ollut haastamaan voitosta. Joukkueen taktinen pelaaminen on todella ohuissa kantimissa, ja joukkueelta nähdään varsin perinteisiä executeja, mutta nopeat kierroksen ja tilanteen kesken tapahtuvat mukautumiset elävään tilanteeseen ovat joukkueen osalta heikkoja. Joukkue antaakin selkeästi tasoitusta vastustajilleen ilman yksilöiden multikill-suorituksia.

Gen.G edellä askeleen

Vaikka Gen.G ei ole vakuuttanut sen enempää peleissä, niin vertailtaessa joukkuetta illan vastustajaan Envyyn, on joukkueella selkeä etu. Joukkueen core on paremmassa iskussa kuin Envyn vastaava. Myös ruotsalaiset vahvistukset ovat kykeneviä haastamaan yksilöstasolla Envyn pelaajia ja pitkän linjan konkari Xizt on monessa tilanteessa keitetty verrattuna vastustajiin. Karttojen osalta on vaikeaa tehdä ennakointeja Envyn osalta, mutta Gen.G halunnee omaksi kartakseen Nuken tai Trainin, kun taas Overpass joutuu poiston alle joukkueen toimesta. Pelivalinnassa luotetaan, että BnTeT ja kumppanit hoitavat pelinsä kunnialla, kun tarjolla on tähän mennessä helpoin vastus turnauksessa.

Ottelun voittaja: Gen.G / 1 yksikkö

PELIVALINTA

Vihje: Ottelun voittaja: Gen.G Kerroin: 1,75
Lue kaikki Veikkausvihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!