CS:GO, DH Open: OG - FaZe Clan | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

17.10. CS:GO DH Open: OG – Fnatic | Kestääkö OG:n vire?

Alkaa 17.10.2020 Klo. 17:30
17.10. CS:GO DH Open: OG – Fnatic | Kestääkö OG:n vire?

Syksyn Dreamhack Openin pelit jatkuvat jälleen lauantaina, kun vuorossa on lohkojen decider-otteluita, kun yhden voiton ja yhden tappion kahden kierroksen jälkeen pelanneet joukkueet kohtaavat. Suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu on iltapäivästä OG:n ja fnaticin välillä, kun aleksib:n johtama OG hakee jatkoa hyville sijoituksille IEM:n perään. Joukkueet kohtaavat peräti kolmannen kerran viikon sisään ja odotettavissa on yhtä tiukka vääntö kuin kaksi edellistä. Ottelu alkaa 17:30 aikataulun mukaan ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

OG:lta vaaditaan tason ylläpitämistä

OG hävisi joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen turnauksessa, kun avauskierroksella fnatic nousi kartan takaa ohi vieden nimiinsä toisen ja kolmannen kartan. OG kohtasi häviäjien ottelussa mousesportsin, josta tuloksena oli näyttävä 2-0 voitto, kun kaikki pelaajat pl. NBK onnistuivat ottelussa. Ranskalaisella on ollut vaikeuksia pelinsä kanssa jo pidemmän aikaa ja hänen kierroskohtaiset ratkaisunsa ovat todella heikkoja suuren osan ajasta. Hänen onnekseen ISSAA ja valde olivat vahvalla osumistuulella ja Nathanin panosta ei tarvittu hiirien kaatoon. Ottelussa kaikki kolikonheittotilanteet menivät kovalla prosentilla OG:lle ja ISSAA otti muutaman todella näyttävän clutchin, kun esimerkiksi Dust2:ssa hän voitti 1v3-tilanteen 18 HP:lla. Mousesports on ollut pelityyliltään aina mukava vastustaja OG:lle, mutta toista on illan vastustaja fnaticin kanssa, kun ruotsalaisten AWP-pelaajan JW:n pelityyli on todella raskasta, kun OG on pakotettu varomaan erikoisempiakin kulmia ruotsalaista vastaan kierroksesta toiseen.

Fnatic heräämässä

Ruotsalaisella fnaticilla on ollut kesätauon jälkeen pieni suvantovaihe, mutta edelliset viikot joukkue on osoittanut heräämisen merkkejä ja luottoa, että kokoonpansta on vielä palaamaan kohta terävämpää kärkeä. IEM:ssä joukkueen esitykset olivat mukavaa katsottavaa, kun vyölle kertyi 2-0 voitot Complexitysta ja G2:sta. Tie nousi kuitenkin pystyyn juuri OG:ta vastaan välierissä. Ruotsalaiset ovat olleet varsinkin omassa karttavalinnassaan vahvoja, kun tappiotkin ovat olleet lähes poikkeuksetta todella niukkoja kierroksen pelejä. Ruotsalaisten pelottavin tulivoima on edelleen KRIMZ, joka ei ole väläytellyt 40 tapon karttoja samaa tahtia syksystä kuin keväältä, mutta hänellä on potentiaalia kääntää yksittäiset kartat joukkueelleen vaikka yksin, jos peli on uomissaan. Suurin kysymysmerkki joukkueessa on Golden, joka on lähellä NBK:n tilannetta fnaticin riveissä, kun hyvät ottelut ovat tällä hetkellä todella harvassa, vaikka hänen roolissaan ei kuulukaan roikkua tilastojen piikkipaikalla.

Kartat noudattavat tuttua kaavaa

Pick&Ban -vaihe joukkueiden välillä noudattaa varsin tuttua kaavaa, kun OG poistaa jälleen Vertigon ja fnatic Dust2:n, kun molemmat menettävät itselleen hyvän kartan. Fnatic haluaa omassa valinnassaan joko Infernon tai Trainin, jotka ovat olleet joukkueelle sen vahvuuksia. OG taas haluaa Miragen tai Infernon. Kumpikaan joukkueista ei halua pelata Overpassia ja myös Nuke on molemmilla heikompi kuin edellä mainitut kolme karttaa, joten suurella todennäköisyydellä ottelussa nähdään samat kolme karttaa (Inferno, Train, Mirage) kuin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, mutta järjestys voi muuttua riippuen fnaticin preferenssistä. Joukkueiden kertoimet on asetettu lähes tasabookkiin, kun kaksi edellistä kohtaamista on haettu ratkaissua kolmannen kartan kautta. Päivän vireellä on joukkueiden kohtaamisessa suuri merkitys ja ottelun voittajasta on vaikea löytää arvoa. Sen sijaan pelivalintaan poimitaan ottelun avauskartan kierrosoveria, kun fnatic pääsee aloittamaan OG:n karttavalinnassa CT-puolella. Ruotsalaiset siirtyvät johdossa toiselle puoliskolle, mutta OG:n 11 kierrosta on tehtävissä isommastakin tappioasemasta toisella puoliskolla.

1. kartan kierrosmäärä: yli 26,5 kierrosta / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: 1. kartan kierrosmäärä: yli 26,5 kierrosta Kerroin: 1,92
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!