Esports

1.5. CS:GO DreamHack Masters Spring 2021: Virtus.pro – G2 | Virtus.Pro hyötyy aikataulusta

1.5.2021 Klo. 21:00
1.5. CS:GO DreamHack Masters Spring 2021: Virtus.pro – G2 | Virtus.Pro hyötyy aikataulusta

Toukokuun ensimmäinen lauantai tarjoilee jälleen CS:ää pitkin päivää. Illasta pelataan DreamHack Mastersin lohkon A alemman kaavion finaali, kun Virtus.pro ja G2 pelaavat jatkopaikasta. Ottelu alkaa 21:00 ja se on perinteiseen tyyliin paras kolmesta (BO3).

Virtus hakee terävintä kärkeään

Virtus.pron alkukevään vahva vire on vaihtunut ailahtelevampaan jaksoon, kun Jame ja YEKINDAR olivat vielä kuukausi sitten käytännössä pysäyttämätön kaksikko. Varsinkin YEKINDAR otti kovalla prosentilla entryjä kartassa kuin kartassa, mutta edelliset neljä viikkoa ovat olleet tilastollisesti hiljaisempia. Joukkue kuitenkin nappasin näyttävän 2-0 voiton Spiritistä, kun edellä mainittu kaksikko oli tilastojen piikkipaikalla.

G2 iskussa edellisen viikon

G2 on virittäynyt kovempaan iskuun, kun joukkue pelaa useampia karsintoja samaan aikaan ja se on kaatanut muutaman päivän sisään FaZen, Liquidin ja mousesportsin. Joukkueen tehoparina on operoinut serkukset huNter- ja NiKo, kun Kovacit ovat kantaneet joukkueensa peliä edellisen viikon. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kuukausi sitten, kun G2 oli parempi suoraan kahdessa kartassa. G2 uudistus on alkanut kantaa hedelmää, mutta JaCkz ja AmaNek ovat edelleen kysymysmerkit kokoonpanossa, kun molemmat pystyvät yksittäisissä kartoissa maagisiin suorituksiin, mutta seuraavassa kartassa suoritukset ovat lähempänä kivirekeä.

Tilanne suosii Virtusta

Virtus.Pro on selvinnyt huomattavasti alhaisemmalla pelimäärällä verrattuna G2:een, kun G2 on pelannut vajaat 20 karttaa viidessä päivässä. Lukuisat pelaajat ovat kritisoineet sosiaalisessa mediassa tilannetta, kun lukuisat joukkueet ovat otteluruuhkassa, jossa saattaa olla parikymmentä karttaa muutamassa päivässä. Kritisoijien mukana on mm. huNter-, joka kuvaili oloaan perjantaina loppuun palaneeksi, kun G2 on pelannut 17 karttaa neljään päivään. Vaikka joukkue on pelannut hyvin, näkyy korkea pelimäärä väistämättä jossain kohtaa ja henkisellä puolella sekä valmistautumisessa otteluun. Lapulle otetaankin Virtuksen voittoa, kun joukkueella on selkeä lepoetu vaikka silläkin on useampi ottelu alla muutamaan päivään.

Ottelun voittaja: Virtus.pro / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Ottelun voittaja: Virtus.pro Kerroin: 1,85
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI