Esports

2.5. CS:GO DreamHack Masters Spring 2021: Gambit – NaVi | CIS-alueen tähdet kohtaavat

2.5.2021 Klo. 17:45
2.5. CS:GO DreamHack Masters Spring 2021: Gambit – NaVi | CIS-alueen tähdet kohtaavat

DreamHack Mastersin pelit jatkuvat jälleen sunnuntaina, kun CS:ää on tarjolla jälleen yömyöhään asti. DH:n osalta tarjoillaan kaksi laadukasta ottelua, kun päivän ensimmäisessä ottelussa toisensa kohtaavat CIS-alueen ylpeydet Gambit ja Natus Vincere. Ottelu alkaa 17:45 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Gambit tehnyt tarvittavan

Gambit on jälleen voittoputkessa, kun joukkue on napsinut 2-1 voittoja muista kärkijoukkueista. Tilastollisesti suurin eroavaisuus on ollut, että edellisessä kolmessa pelissä top20-joukkueita vastaan Gambit on hävinnyt oman karttavalintansa ja voittanut kaksi muuta. Joukkueen CT-puolen pelaaminen on ollut kiitettävällä tasolla, mutta T-puolella sillä on ollut vaikeuksia, jos sen tähtipelaajat sh1ro ja Ax1Le eivät ole onnistuneet avaamaan kierrosta tapolla tai parilla.

NaVin happotesti

NaVi pääsi ennen DreamHackia harjoittelemaan rauhassa B1Tin kanssa, ja joukkue onkin voittanut molemmat pelinsä, kun mousesports laittoi NaVin vielä tiukoille avauskierroksella, mutta Virtus.pro kaatui vaivattomalla esityksellä. Pelin parhaat olivat tuorein palapelin osa B1T ja Perfecto, kun s1mple oli omaan tapaansa vahvasti plussalla tilastoissa, mutta kaksi pelaajaa kerkesi edelle. B1tin lisäys on todella hyvä vaihtokauppa NaVin kannalta, kun se saa lisää tulivoimaa joukkueeseensa, kun Flamien hyöty rajoittui pariin karttaa ja positioon.

Tiukka taisto

Gambit on ollut 2021 tähdenlento, kun joukkue on ottanut kiitettävää menestystä kaikista turnauksistaan. NaVi taas on pitkän linjan top10-haastaja rankingeissa, mutta online-aika on ollut vaikeaa joukkueelle, joka on perinteisesti loistanut yleisön edessä pelatessaan. Karttojen osalta ensimmäiset bannit ovat selkeät, kun Gambit poistaa Nuken ja NaVi Vertigon. Tämä jättää auki NaVille Dust2:n ja Gambitille Miragen ja Overpassin, kun Gambit saa selkeän edun omaan karttavalintaansa sen ollessa merkittävästi edellä NaVia omissa parhaissa kartoissaan. B1T on tuonut selkeää varmuutta NaVin pelaamiseen, kun s1mplen ja electronicin harteilta tippuu vastuuta, mutta Gambitin joukkuepelaaminen on askeleen edellä, erityisesti sen omassa kartassa. Yksilötasolla sh1ro ja Ax1Le vetävät nykyisessä vireessään vertoja s1mplelle ja kumppaneille. Pelivalinnassa otetaankin lapulle Gambitin omaa karttavalintaa, kun kolmen tappiollisen oman kartan jälkeen joukkueen on aika palata voittojen tielle myös omien karttojen osalta, varsinkin joukkueen tilastojen ollessa edelleen parhaat top20-joukkueista tappioista huolimatta.

2. kartan tasoitus: Gambit -2,5 kierrosta / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: Gambit -2,5 kierrosta Kerroin: 1,96
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI