Esports

30.4. CS:GO DreamHack Masters Spring 2021: BIG – Heroic | Heroicin rutiini useamman askeleen BIGiä edellä

30.4.2021 Klo. 21:00
30.4. CS:GO DreamHack Masters Spring 2021: BIG – Heroic | Heroicin rutiini useamman askeleen BIGiä edellä

DreamHack Mastersin kevätturnaus etenee, kun toisen kierroksen otteluissa kaaviossa kohtaavat saksalainen BIG ja tanskalainen Heroic. Molemmat avasivat turnauksen selkeillä voitoilla, mutta vain toisen tie jatkuu ylemmässä kaaviossa perjantain jälkeen. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

BIG yllätti FURIAn

Saksalaiset yllättivät brasilialaisen FURIAn DH:n avauspäivänä, kun BIGin CT-puoli toimi Vertigossa ja joukkue ei menettänyt 12-3 johtoaan vaan rullasi vaivattomaan 16-6 voittoon FURIAsta. Ottelun yllättäjät olivat tiziaN ja k1to, kun harvemmin tilastoissa dominoiva kaksikko nappasivat molemmat yli 1,7 ratingin karttaan, kun molempien tyypillinen rating on yhden pinnassa. Juurikin ”duunariosaston” ylisuoritus siivitti BIGin voittoon, kun edellä mainittu kaksikko voitti haastoja merkittävästi kovemmalla prosentilla kuin yleensä. BIG on selvittänyt kiitettävällä prosentilla heikompia vastustajia 2021 aikana, mutta terävintä kärkeä vastaan sen tulokset ovat heikompia. Varsinkin sen tähtipelaajalla syrsoNilla lepää paljon harteillaan, kun hänen ohipelinsä ovat kalliita joukkueen kannalta.

ESL:n mestari vireessä

ESL Pro Leaguen viimeisimmän kauden voittanut Heroic on jatkanut kovaa virettä. Joukkue kärsi tiukan 2-1 tappion Gambitille Blastin karsinnoissa, mutta joukkueen kokonaisilme jatkaa vahvana pelillisen esityksen osalta. Joukkueen keskeinen menestystekijä on ollut joukkueen pelaajiston tasainen suorittaminen, kun onnistumiset jakautuvat pelaajien kesken. Tanskalainen cadiaN varasti valokeilan hetkellisesti, kun hän ratkaisi ESL:n voiton joukkueelle näyttävällä yksilösuorituksella, mutta tilastojen valossa hän ei ole joukkueen selkeä tähtipelaaja (vaikka onkin tällä hetkellä ratingin piikkipaikalla) vaan jokainen pelaaja pystyy kantamaan joukkueensa yksittäisessä kartassa. Tanskalaisten pelaaminen muistuttaa Astraliksen pelaamista, kun joukkue oli parhaimmillaan. Taktisella puolella tasaisen varma joukkue, josta löytyy myös tulivoimaa ja potentiaalia ratkaista kierrokset, joissa prosentit ovat joukkuetta vastaan.

Kartat Heroicille

Heroic poistaa ensimmäisellä bannikierroksella BIGin parhaimmistoon kuuluvan Dust2:n. BIG taas poistaa todennäköisesti Trainin. Tämä jättää auki vahvasti Heroicia suosivan karttavalikoiman, kun tanskalaiset pelaavt tasaisevan vahvasti kaikkia kuutta karttaa valikoimassaan. Eniten joukkuetta suosivat kartat ovat Inferno, Nuke ja Vertigo. Miragessa puntit ovat tasaisemmat, mutta joukkue kaatoi ko. kartassa mm. Gambitin, joka on ollut vuoden 2021 paras Mirage-joukkue. Overpass on joukkueiden osalta suurin kysymysmerkki johtuen pienestä otoserästä ja se joutuu todennäköisesti toisen joukkueen poistamaksi toisella bannikierroksella. Heroic lähtee selkeänä suosikkina otteluun, mutta BIGin löytäessä saman vireen toisena päivän peräkkäin, kuin FURIAa vastaan, on joukkueella mahdollisuus ryöstää kartta. Pelivalinnassa otetaankin karttatasoituksen sijaan kierrostasoitusta koko otteluun, kun kohde voi osua myös 2-1 voitossa, jos Heroic onnistuu viemään toisen voittokartoistaan selvällä marginaalilla.

Ottelun kierrostasoitus: Heroic -5,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Ottelun kierrostasoitus: Heroic -5,5 Kerroin: 1,83
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI