• Suomi
Esports

29.6. CS:GO cs_summit: Vitality – Heroic | Ranskalaisjoukkue suoraan voittoon?

Alkaa 29.06.2020 Klo. 19:00
29.6. CS:GO cs_summit: Vitality – Heroic | Ranskalaisjoukkue suoraan voittoon?

cs_summit -turnaus jatkuu maanantaina mielenkiintoisilla kamppailuilla, joihin löytyy myös erinomaisesti pelattavaa. Ranskalaisjoukkue Vitality saa illalla vastaansa Heroicin, joka kaatoi eilen jännittävässä kamppailussa suomalaisjoukkue ENCEn. Pystyykö Heroic katkaiseman Vitalityn lennon, vai onko ranskalaisten taso liikaa?

Vitality on pelannut erinomaisesti

Vitalityn pelaaminen on ollut viime viikkoina erinomaista, ja kevään vaikeudet vaikuttavat selätetyiltä. BLAST Premieristä ranskalaisjoukkue nappasi hienosti toisen sijan, eikä voittokaan ollut kaukana. BLASTissa joukkue kaatoi toinen toistaan kovempia joukkueita, sillä kyytiä saivat muun muassa G2, FaZe ja NaVi. cs_summit –turnauksessa tekeminen on jatkunut laadukkaana, sillä kahdesta matsista on napattu kaksi 2-0 voittoa. Avausottelussa kaatui FATE tyrmäävin lukemin Overpassissa (16-2) ja Nukessa (16-3), eikä Northiakaan vastaan vaikeuksia juuri kohdattu. Taitoa Vitalityn joukkueesta tunnetusti löytyy, mutta ailahtelevat otteet vaivasivat joukkuetta alkuvuoden. Viime aikoina serverillä on kuitenkin nähty selvästi tasapainoisempaa suorittamista, ja tasaisuuden löytyessä nuorella joukkueella on erinomaiset edellytykset menestyä loistavasti myös tulevaisuudessa.

 

William Hill

100€ Free Bet!

If your first bet loses, you get your stake back up to 100€ as a free bet!

 

Heroic kaatoi suomalaiset

Heroic on pelannut cs_summit –turnauksessa jo kolme ottelua, sillä joukkue hävisi toisen kamppailunsa NiPille. Ninjojen lisäksi tanskalaiset ovat kohdanneet ENCE:n kahteen otteeseen, joista molemmat ottelut ovat menneet Heroicin nimiin. Turnauksen avausottelussa Heroic kaatoi ENCEn 2-1 lukemin, ja samat lukemat nähtiin myös eilisessä kamppailussa. Heroic nappasi oman karttavalintansa Nuken selkeästi 16-8 lukemin, mutta Train meni suomalaisille 16-13. Ratkaisevana karttana pelattu Mirage oli kuitenkin tanskalaisten heiniä, ja Heroic liiteli erinomaisen T-puolensa ansiosta 16-5 voittoon. Heroic ansaitsi ottelusta toki voittonsa, mutta esille täytyy nostaa myös ENCEn surkea pelaaminen. Heroicin nuori joukkue pystyy parhaimmillaan haastamaan maailman huippujoukkueita, mutta ainakaan vielä tanskalaiset eivät ole onnistuneet vakiinnuttamaan paikkaansa maailman top-15 joukkueiden joukossa.

Vitality selvään voittoon?

Vitality lähtee maanantai-illan kamppailuun varsin selvänä ennakkosuosikkina, eikä ihme. Tanskalaisten pelaajisto on yksi maailman kovimmista, jonka lisäksi joukkueen supertähti Mathieu ”ZywOo” Herbaut pystyy häikäisevillä suorituksillaan kääntämään joukkueelle jo hävityiltä näyttäviä tilanteita. Heroic tullee poistamaan Vertigon ja Vitality poistaa varmuudella Trainin. Heroicin pickinä nähtäneen Nuke, jossa joukkueella on komea voittosaldo, mutta myös Vitalitylle kartta sopii erinomaisesti. Vitality valitsee suurella todennäköisyydellä itselleen Dust2:n, jossa joukkue on esiintynyt vahvasti. Kartat sopivat ranskalaisjoukkueelle erinomaisesti, ja Vitalityn tämän hetken laadun pitäisi riittää voittoon suoraan kahdessa kartassa. Kupongille nappaammekin kohteen ”Vitality -1.5 karttaa” Pinnaclen 2.540 kertoimella.

Katsasta parhaat vedonlyöntibonukset 2020 meiltä!

Bonusvedot esittelee myös kaikki nettikasinot ja bonukset!

PELIVALINTA

Vihje: Vitality -1.5 karttaa Kerroin: 2.540