• Suomi
Esports

29.6. CS:GO cs_summit: NiP – fnatic | Ruotsalaiset vastakkain!

Alkaa 29.06.2020 Klo. 19:00
29.6. CS:GO cs_summit: NiP – fnatic | Ruotsalaiset vastakkain!

cs_summit -turnaus jatkuu jälleen maanantaina, kun kaksi legendaarista ruotsalaisorganisaatiota kohtaa toisensa mielenkiintoisessa kamppailussa. Tappioitta turnauksessa pelannut Ninjas in Pyjamas saa vastaansa Fnaticin, joka kaatoi sunnuntaina erinomaisella esityksellä G2:n. Pystyykö Fnatic katkaisemaan Ninjojen voittoputken?

Fnatic kaatoi vakuuttavasti G2:n

Fnaticin kevät on ollut varsin haasteellinen upean ESL Pro Leaguen voiton jälkeen, mutta viime otteluissa ruotsalaiset ovat esittäneet positiivisia otteita. Fnatic aloitti cs_summit -turnauksen tappiolla G2:lle, mutta toisessa ottelussaan Fnatic kaatoi mousesportsin suoraan kahdessa kartassa. Infernon fnatic nappasi loistavan CT-puolen ansiosta itselleen 16-14 lukemin, mutta Nukessa meno oli jo selvempää. Fnatic kaatoi mousesportsin Nukessa Jesper ”JW” Wecksellin johdolla peräti 16-5 lukemin, jonka ansiosta joukkue nappasi tärkeän voiton suoraan 2-0 lukemin. Sunnuntaina Fnatic pääsi kohtaamaan uudemman kerran G2:n, ja joukkue näyttikin kaapin paikan ranskalaisjoukkueelle. Fnatic pelasi laadukkaan ottelun, jonka ansiosta HLTV-rankingin tämän hetken ykkösjoukkue kaatui tyylipuhtaasti 2-0 lukemin. Ruotsalaisten pelaaminen oli kokonaisuudessaan erinomaista, mutta taso pitää onnistua säilyttämään, jotta voitot ovat mahdollisia myös jatkossa.

 

William Hill

100€ Free Bet!

If your first bet loses, you get your stake back up to 100€ as a free bet!

 

NiP tappioton turnauksessa

Myös NiPin kevät on ollut varsin kaksijakoinen, mutta cs_summit -turnauksen joukkue on onnistunut aloittamaan erinomaisesti. Ninjat ovat voittaneet molemmat ottelunsa tähän mennessä, mutta maanantain vastus on selvästi aiemmin kohdattuja joukkueita kovempi. NiP voitti avausottelussaan odotetusti x6tencen murskalukemin suoraan kahdessa kartassa, mutta tälle ottelulle ei ole syytä antaa liikaa painoarvoa. Toisessa ottelussa vastus oli jo ensimmäistä kamppailua tiukempi, kun Ninjojen tielle asteli tanskalainen Heroic. Ratkaisua haettiin aina kolmannesta kartasta asti, sillä molemmat joukkueet hävisivät omat karttansa ottelusarjassa. NiP ryösti itselleen Miragen, mutta hävisi todella yllättäen Vertigon peräti 16-6 lukemin. Ratkaisevana karttana pelatun Dust2:n Ninjat nappasivat nimiinsä 16-12 lukemin, jonka ansiosta joukkue jatkoi turnauksessa puhtain paperein. Rosterimuutoksen aiheuttamat kysymysmerkit ovat vielä ilmassa Ninjojen osalta, ja ailahtelevaisuus on leimannut myös NiPiä. Kaksi voittoa kahdesta kamppailusta on kuitenkin ehdottomasti positiivinen asia, jolle täytyy nostaa hattua.

Ninjat vaikeuksissa

Kertoimet otteluun ovat varsin tasaiset joukkueiden osalta. Fnatic lähtisi neutraalissa tilanteessa kamppailuun ennakkosuosikkina, mutta joukkueen viime viikkojen vire ei ole ollut kummoinen. Sunnuntaina Fnatic näytti kuitenkin osaamisensa G2:ta vastaan, ja vastaavia esityksiä maailman kärkijoukkueisiin lukeutuvalta ryhmältä on syytä odottaa. NiP on toki voittanut molemmat ottelunsa turnauksessa, mutta myös heidän pelillinen taso on heitellyt voimakkaasti viime aikoina. Fnatic tulee poistamaan karttojen osalta Vertigon ja NiP Nuken. Karttoina ottelusarjassa nähtäneen Train (NiP), Inferno (Fnatic) ja Overpass (Decider), jotka puoltavat Fnaticia. Fnatic on parhaimmillaan selvästi NiPiä parempi joukkue, ja kupongille nappaammekin Fnaticin voittoa Pinnaclen 1.884 kertoimella.

Katsasta parhaat vedonlyöntibonukset 2020 meiltä!

Bonusvedot esittelee myös kaikki nettikasinot ja bonukset!

PELIVALINTA

Vihje: fnatic ml Kerroin: 1.884