Esports

29.6. CS:GO cs_summit: GODSENT – BIG | GODSENT vaikeuksissa!

Alkaa 29.06.2020 Klo. 22:00
29.6. CS:GO cs_summit: GODSENT – BIG | GODSENT vaikeuksissa!

cs_summit -turnaus pyörii täyttä vauhtia maanantaina, ja Bonusvetojen katse kohdistuu maanantai-iltana erittäin mielenkiintoiseen kamppailuun. Yllättäen tappioitta turnauksessa edennyt GODSENT saa vastaansa BIGin, joka on pelannut upeasti viime aikoina. Pystyykö GODSENT jatkaamaan voittojen tiellä, vai onko BIG liian kova pala purtavaksi?

BIG on pelannut mahtavan kesäkuun

BIG on ollut kesäkuussa loistavassa vireessä, ja joukkue onkin napannut huikeita voittoja. DreamHack Masters päättyi saksalaisjoukkueen voittojuhliin, eikä tahti ole liiemmin hidastunut voittoisan turnauksen jälkeenkään. BIG on pelannut DH:n jälkeen kahdeksan ottelua, joista se on voittanut peräti seitsemän. Ainoa tappio koettiin cs_summit –turnauksen toisessa ottelussa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustamalle OG:lle tiukassa kolmen kartan kamppailussa, mutta kurssi saatiin käännettyä heti seuraavassa ottelussa. BIG kaatoi eilen jo neljännen kerran tämän kuun aikana FaZen suoraan kahdessa kartassa, ja esitys oli kokonaisuudessaan sunnuntaina erittäin laadukas. Saksalaisjoukkue nappasi FaZen karttavalintana pelatun Dust2:n itselleen 16-13 lukemin, jonka jälkeen pelatussa Nukessa BIG oli parempi 16-9. Saksalaiset ovat pelanneet alkukesän aikana todella laadukkaasti, ja erityisesti Florian ”syrsoN” Rische on ollut täysin pitelemätön ottelusta toiseen.

 

William Hill

100€ riskitön veto!

Jos häviät ensimmäisen vetosi, saat panoksesi takaisin 100€ asti ilmaisvetona!

 

GODSENT yllättäviin voittoihin

GODSENTin kevät oli todella vaikea, mutta cs_summit –turnauksen joukkue on aloittanut yllättäen kahdella 2-0 voitolla. Vastustajat eivät ole myöskään olleet ihan mitä tahansa joukkueita, sillä Jesse ”zehN” Linjalan joukkue on kaatanut mousesportsin ja G2:n. Asger ”Farlig” Jensen liittyi GODSENTin miehistöön suurin odotuksin, mutta aivan välitöntä suorittamista tanskalaiselta ei ole nähty. Lauantain ottelussa G2:ta vastaan Farlig esiintyi kuitenkin erinomaisesti, ja hän nappasikin kahdessa kartassa komeasti 53 tappoa. GODSENT nappasi G2:lta Trainin murskalukemin 16-6, mutta myös GODSENTin täytyy myöntää, että ranskalaisjoukkue oli täysin jäissä avauskartassa. Nukessa vääntö olikin jo tiukempaa, kun G2 nappasi CT-puolellaan 11 kierrosta. GODSENT onnistui kuitenkin taistelemaan kartan jatkoajalle, jonka joukkue nappasikin lopulta nimiinsä. GODSENTin joukkue on taistellut tiensä CS-maailman suurimpiin turnauksiin kovalla työllä, mutta viime kuukausina on vaikuttanut siltä, että raja on tullut vastaan. Joukkueen pelillinen taso on heitellyt valtavasti, mutta voitot G2:sta ja Mousesportsista antavat toki pieniä positiivisia signaaleja jatkoa ajatellen.

Saksalaisjoukkue suoraan voittoon

Kahdesta tyylipuhtaasta voitosta huolimatta GODSENT lähtee maanantai-illan kamppailuun valtavana altavastaajana. BIG on pelannut loistavasti viime aikoina, eikä joukkueella pitäisi olla mitään vaikeuksia jatkaa voittojen tiellä. GODSENTin viimeisimpiä voittoja lukuun ottamatta joukkueen tekeminen ei ole viime aikoina vakuuttanut, eikä joukkueella tule maanantaina olemaan helppoa. GODSENT poistaa varmuudella Miragen ja BIG Trainin. Karttavalintoina nähtäneen GODSENTiltä Overpass ja BIGiltä Dust2, joista molemmat sopivat BIGille vähintäänkin hyvin. BIGin pelaaminen on ollut todella laadukasta viime viikkojen aikana, eikä ole syytä epäillä, etteikö joukkue nappaisi voittoa maanantaina suoraan kahdessa kartassa. Kupongille nappaammekin kohteen ”BIG -1.5 karttaa” Pinnaclen 2.190 kertoimella.

Katsasta parhaat vedonlyöntibonukset 2020 meiltä!

Bonusvedot esittelee myös kaikki nettikasinot ja bonukset!

PELIVALINTA

Vihje: BIG -1.5 karttaa Kerroin: 2.190