Esports

25.11. CS:GO Blast Premier Fall: mousesports – GODSENT | GODSENT muutoksien keskellä

Alkaa 25.11.2020 Klo. 14:30
25.11. CS:GO Blast Premier Fall: mousesports – GODSENT | GODSENT muutoksien keskellä

CS:GO turnausten sarja jatkui heti maanantaina ja tiistaina iltapäivästä jatketaan, kun iltapäivästä pelataan Blast Premier Fallin Showdownin ensimmäistä kierrosta. Karsinnan kaksi parasta etenee Blastin syksyn finaalitapahtumaan, jossa pelataan korona-vuoden palkintorahoihin peilaten isoista rahoista. Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat mousesports ja suomalaisen zehNin edustama GODSENT. Ottelu alkaa 14:30 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Hiirulaiset kostoretkelle

Mousesportsin otteet jäivät pienen askeleen verran vajaaksi IEM:ssä, kun joukkue kärsi 2-1 tappiot sekä Astralikselle ja G2:lle. Joukkueen pelaajista frozen esitti positiivisia otteita verrattuna edellisiin kuukausiin, mutta Bymasilta vastaavaa tasaista nousujohteista pelaamista ei ole vielä nähty. Kokonaisuutena mousesportsin joukkue on taistellut jo pidemmän aikaa alle potentiaalinsa, kun ropz tekee todella suuren osan joukkueen tuloksesta. Virolainen on varmasti HLTV:n top-listoilla vuoden lopussa, mutta häntä tuskin lämmittää henkilökohtaiset saavutukset, kun oman joukkueen saavutukset ovat varsin vaatimattomia verrattuna edellisiin vuosiin.

GODSENT kysymysmerkki

GODSENT teki muutoksen kokoonpanoonsa, kun se hankki uudeksi IGL-pelaajakseen emin. Ostohuhujen keskellä olevalla joukkueella on kova työ voittaa mousesports uuden pelin sisäisen käskyttäjänsä kanssa. Suomalainen zehN on pelannut vahvaa vuotta, mutta muusta joukkueesta ei voi sanoa samaa, kun GODSENTin vahvoja putkia on seurannut pahat sukellukset ja joukkue on jäänyt top20 joukkueiden taakse. Joukkueen ongelma on ollut hyvin ENCEmäinen, kun joukkueen karttavalikoima on tällä hetkellä liian rajattu vastaamaan kärkijoukkueiden haasteeseen. Tulivoiman osalta emin lisäys ei ole ainakaan miinus joukkueelle, kun kRYSTAL oli tuloksellisesti todella heikko pelaaja, jonka avut olivat suurilta osin joukkueen taktisen puolen ylläpitämisessä.

Kartat hiirille

Mousesports poistaa Overpassin lähes varmasti, kun GODSENT menettää paperilla parhaan karttansa. GODSENT taas haluaa poistaa Miragen tai Dust2:n, kun molemmat lukeutuvat joukkueen heikkoihin karttoihin ja Mirage on hiirien vahvempaa puoliskoa. Omaksi kartakseen GODSENT ottaa todennäköisesti Vertigon, koska joukkueella on etu pelimäärissä, kun mousesports ei pelaa Vertigoa omana valintanaan. Kertoimet ovat vahvasti hiirille päin ja syystäkin, kun emin alaisuudessa GODSENTin suoritustaso on vielä suuri kysymysmerkki. Varsinkin omassa kartassaan hiiret saavat etulyöntiaseman, kun joukkue on ollut vahva sekä Infernossa että Nukessa terroristipuolella heikompia joukkueita vastaan.

2. kartan tasoitus: mousesports -3,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: mousesports -3,5 Kerroin: 1,80
Lue kaikki Veikkausvihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!