Esports

28.11. CS:GO Blast Premier Fall: MIBR – Liquid | Jatkuuko MIBRin lento?

Alkaa 28.11.2020 Klo. 17:30
28.11. CS:GO Blast Premier Fall: MIBR – Liquid | Jatkuuko MIBRin lento?

Blast Premier Fall turnaus jatkuu jälleen lauantaina, kun luvassa on jälkimmäiset kaksi puolivälierää. Lauantain ottelukattaus on varsin harvinainen, kun pelaamassa on peräti neljä NA:n organisaatiota. Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat uudistunut brasilialainen MIBR, joka on ainakin saanut brasilian CS-skenen fanit jälleen liikkeelle. Vastaan asettuu NA:n titaani Team Liquid, joka vielä viime vuonna saavutti CS:n Grand Slamin nopeimpana joukkueena koskaan. Ottelu alkaa 17:30 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Brasseilla vahva flow

MIBRin pelaajat ovat olleet alusta asti vahvasti tunteella mukana, kun valmennus joutuu ottamaan otteluissa aikalisiä saadakseen pelaajat rauhoittumaan kierrosten välissä. Uudistunut kokoonpano on pelannut selkeästi yli tavoitteiden, kun se on napsinut voittoja isommistakin nimistä ja ennen kaikkea pistänyt kaikki ottelut tasaiseksi. Varsinkin terroristipuolella joukkue on ennenarvaamaton, kun se pelaa huomattavasti aggressiivisempaa pelityyliä verrattuna edelliseen MIBRiin. Joukkue onki pelityylillisesti huomattavasti lähempänä tämän hetken maansa ykkösnimeä FURIAAa, kun molemmat treidaavat aggressiivisesti. Joukkueen parhaat suorittajat ovat olleet kNgV- ja vsm, mutta joukkueesta ei löydy samanlaisia kiintotähtiä kuten monista muista vastustajista, vaan onnistumiset jakaantuvat tasaisemmin kaikkien yksilöiden kesken, kun kaikki viisi pääsevät säännöllisesti tuulettamaan onnistunutta kierroksen kääntävää suoritusta.

Kestosuosikki vaikeuksissa

Liquidin pelaaminen ei ole aiheuttanut edellisinä viikkoina yhtä positiivisia signaaleja kuin vastustajansa. Joukkue koko yllätystappion välierässä Triumphille IEM:n turnauksen välierässä. Blastin avauksessa joukkue kuitenkin onnistui kääntämään kartan tappioaseman voitoksi, kun NA:n menestys on ollut varsin heikkoa Euroopassa pelatuissa turnauksissa tämän vuoden osalta. Toinen joukkueen pelaamista vaikeuttava tekijä on, että Liquid on pelannut edellisen kerran kovatasoisessa turnauksessa kuukausia sitten. Joukkueen voittosarake näyttää varsin hyvälle, mutta suuri osa voitoista on tullut heikkotasoisia NA:n joukkueita vastaan, kun Euroopassa kärkijoukkueet ovat pelanneet vastakkain viikosta toiseen. MAD Lionsin ensimmäinen kertta herätti joukkueen pelaamaan, mutta onko joukkueen taso pysynyt terävänä, kun vastusten taso on ollut alhaalla edelliset kuukaudet.

MIBR pääsee aloittamaan vahvasti

Liquidin permabanni on Train, joten joukkue poistaa sen ja MIBR poistaa joko Overpassin Tai Miragen, kun se on täysin vastaantulija molemmissa kartoissa paperilla. MIBR pääsee valitsemaan Nuken omaksi kartakseen, jossa sen otteet ovat olleet vahvoja läpi peliviikkojen. Liquid taas poimii oletettavasti toisen edellä mainituista kartoista, jota MIBR ei banni. Molemmat saavatkin itseään suosivan kartan. Pelivalinnassa lähdetään jälleen karttakohtaiseen vetoon, kun ottelusarjan toiseen karttaan Liquid saa merkittävää etua (suurempaa kuin MIBR ensimmäiseen). Pelivalinnaksi otetaan Liqudin kartan tasoitusta, kun sille tarjotaan -2,5 linjaa.

2. kartan tasoitus: Liquid -2,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: 2. kartan tasoitus: Liquid -2,5 Kerroin: 1,83
Lue kaikki Veikkausvihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!