Esports

28.11. CS:GO Blast Premier Fall: Complexity – Cloud9 | Cloud9:n vastus kovenee selkeästi

Alkaa 28.11.2020 Klo. 17:30
28.11. CS:GO Blast Premier Fall: Complexity – Cloud9 | Cloud9:n vastus kovenee selkeästi

Blast Premier Fall turnaus jatkuu jälleen lauantaina, kun luvassa on jälkimmäiset kaksi puolivälierää. Lauantain ottelukattaus on varsin harvinainen, kun pelaamassa on peräti neljä NA:n organisaatiota. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat kaksi jättiläisorganisaatiota, kun Complexity haasteen heittää uudistunut Cloud9, jolla on ollut mahdollisuus pieneen bootcamppiin ennen Blastia. Ottelu alkaa 20:30 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Complexity nousevalla käyrällä

Complexity pelasi vahvan turnauksen IEM:ssä, mutta turnauksen lopulta voittanut Vitality oli liian kova pala, kun ranskalaiset olivat vielä muutaman askeleen edellä Complexityä välierässä. Blastissa Complexity aloitti rutiinivoitolla Sproutista, kun saksalaisjoukkueesta ei ollut vastusta top20 joukkuetta vastaan. Complexityn tulivoimaisen joukkueen ainoa kysymysmerkki tällä hetkellä on AWP-pelaaja poizon, joka on tuuliviiri suoritustasonsa suhteen, kun k0nfigblameF ja jks esittävät tasaisia otteita. Riflepelaajien onnistumiset kantavat joukkuetta pitkälle, mutta tiukimmissa otteluissa poizonilta kaivataan tehoja vastaamaan vastustajan AWP-pelaajien tappoihin. Complexityn karttavalikoima on todella hiottu ja sen permabanni Inferno on ainoa heikko lenkki joukkueelle.

Cloud9 osoitti potentiaalia

Cloud9 voitti avauskierroksella Ninjas in Pyjamasin, kun ruotsalaiset tippuivat pudotuspelikaaviosta suoraan kahdessa kartassa. Voitti oli ensimmäinen C9:n uudella kokoonpanolla, kun edellisessä turnauksessa joukkue kävi nopeasti kääntymässä häviten kaikki ottelunsa. Helpolla voitto ei tullut, kun NiP pääsi lähelle molemmissa kartoissa, mutta C9 onnistui raapimaan kasaan tarvittavat 16 kierrosta. Joukkueen osalta sen eurooppalaiset vahvistukset es3tag ja woxic ottivat tärkeitä tappoja, kun taas brittipelaajat mezii ja ALEX jatkoivat alavireisiä otteitaan. Compleixtyä vastaan joukkue ei pääse yhtä helpolla kuin ninjoja vastaan, ja joukkueelta vaaditaan laajempaa rintamaa onnistumisten suhteen tai Complexity marssii voittoon.

Karttaetu Complexityllä

Complexityn laaja karttavalikoima nousee kovaan merkitykseen, kun pelaajilla on varmasti tiedossa scrimmien kautta C9:n tämän hetkiset suosikkikartat. Complexity voi joko luottaa voittavansa C9:n comfort-pickeissä tai poistaa nämä varmuuden vuoksi, koska joukkue on tasavahva läpi karttavalikoiman. Karttojen voimasuhteita on vaikea arvioida tarkemmin, kun C9:n kohdalla otoserät ovat edelleen virallisista otteluista pieniä. Sen sijaan pelaaja ja joukkuetasolla Complexity on merkittävästi edellä ja C9:ltä vaaditaan vielä ylimääräinen vaihe edelliseen otteluun, jos se mielii voittaa kaksi karttaa tänään. Kertoimien valossa Complexityn voiton kerroin on liian alhainen pelattavaksi, mutta sen sijaan lapulle poimitaan ottelusarjan kierrosten tasoitusta. Kierrosten tasoitus voi myös osua Complexityn voittaessa 2-1, jos toinen voittokartoista menee selkeällä erolla joukkueen nimiin.

Ottelusarjan kierrostasoitus: Complexity -7,5 / 1 yksikkö

PELIVALINTA

Vihje: Ottelusarjan kierrostasoitus: Complexity -7,5 Kerroin: 1.83
Lue kaikki Veikkausvihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!