Jalkapallo

10.4 Championship: Derby – Norwich | Pukin johdolla Valioliigaan

10.4.2021 Klo. 17.00
10.4 Championship: Derby – Norwich | Pukin johdolla Valioliigaan

Championshipissä pelataan jälleen lauantaina. Teemu Pukin edustama Norwich on vain muutaman pisteen päässä varmasta Valioliiganoususta. Vastaan asettuu tällä kertaa Derby. Ottelu alkaa klo 17.00.

Derbyn vaikea kausi

Derbyn kuluva kausi on ollut vaikea. Tätä nykyä Wayne Rooneyn vetämä joukkue on voittanut ainoastaan yhden kuudesta viime ottelustaan saldolla 1-2-3. Joukkue on sijalla 18 Championshipissä eivätkä viime aikojen otteet anna aihetta olettaa sarjapaikan nousevan enää ylöspäin. Derby on ollut erittäin tehoton koko kauden, 40 sarjaottelun jälkeen maaleja on kasassa, vain 30.

Kazim Kazim on paras maalintekijä Derbylle seitsemällä osumallaan. Muuten maalintekopuolella on ollut hiljaista eikä takuuvarmaa maalitykkiä joukkueesta löydä. Norwich-ottelun alla joukkueella on myös hieman loukkaantumishuolia, kun puolustajat Bielik ja Davies ovat sivussa, kuten myös mahdollisesti joukkueen toiseksi paras maalintekijä Lee Gregory. Derby on kuudenneksi huonoin kotijoukkue Championshipissä, joten poissaolot mukaan lukien suuria odotuksia lauantain peliin ei ole.

Norwich lähellä himoittua nousua

Norwichin vire on kestänyt jo pidemmän aikaa ja Championshipin kärjessä pelaava joukkue on enää kahden voiton päässä varmasta noususta Valioliigaan vuoden tauon jälkeen. Kuuden viime ottelun saldo Norwichilla on 4-2-0, ja joukkue on pelannut mm. kuusi vierasottelua peräkkäin ilman tappiota. Kuuma vire perustuu toki koko joukkueen hyvään tekemiseen, mutta tulikuuma Teemu Pukki on ollut isossa roolissa joukkueen hyökkäyksessä. Viikkokierroksella Pukki iski kauden ensimmäisen hattutempun Huddersfieldiä vastaan ja nosti kauden maalimäärän jo lukemiin 25. Myös Emiliano Buendia ja Todd Cantwell ovat pelanneet upeasti, tässä olisi kolmikko jonka varaan Valioliigassa olisi hyvä rakentaa.

Norwichin johtomarginaali suoraan nousuun on jo 17 pistettä, mutta joukkue haluaa varmasti naulata nousun itselleen mahdollisimman nopeasti. Joukkueen peli on hyvässä iskussa ja kuuma Pukki on paukuttanut osumia koko kevätkauden hurjalla tahdilla. Norwich on Championshipin paras vierasjoukkue saldolla 13-3-4 ja pystyy myös vieraissa maalintekoon.

Vierasjoukkueen vire kestää

Derbyn vire ja kokoonpanohuolet eivät kannusta pelaamaan kotivoiton puolesta, etenkin kun vastassa on Championshipin kovin jengi Norwich. Tutkapari Pukki-Buendia kylvää tuhoa ottelusta toiseen ja koko Norwichin joukkue pelaa tällä hetkellä kovalla tasolla. Himoittu paikka Valioliigaan on lähellä, eikä joukkue jätä mitää puolitiehen. Vierasvoitto kelpaa mukaan lauantaihin vetoihin mukavalla maalimäärällä ryyditettynä.

PELIVALINTA

Vihje: Norwich & ottelussa yli 1.5 maalia Kerroin: 2.100
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI