Jääkiekko

20.2. NHL: Vancouver Canucks – Winnipeg Jets | Kestääkö kotijoukkueen puolustus?

Alkaa 20.02.2021 Klo. 05:00
20.2. NHL: Vancouver Canucks – Winnipeg Jets | Kestääkö kotijoukkueen puolustus?

Vancouver Canucks ja Winnipeg Jéts kohtaavat toisensa perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Rogers Areenalla kello 05:00.

Kotijoukkueen puolustuspelaaminen heikkoa

Vancouver Canucks on päästänyt kuluvalla kaudella peräti 72 maalia selkänsä taakse, se on koko NHL:n toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue tällä hetkellä. Vancouver Canucksin puolustus- ja maalivahtiosasto huonontui tälle kaudelle, joka on näkynyt selvästi tulostaululla. Christopher Tanevin ja Jacob Markströmin poissaolot ovat heikentäneet ihmeen paljon joukkueen kykyä puolustaa, eikä Braden Holtby tai Thatcher Demko ole pystynyt täyttämään Markströmin jättämää aukkoa maalissa. Puolustusta vahvistamaan saapunut Nate Schmidt ei ole parhaimmillaan omassa päässä, vaan vahvuudet ovat enemmänkin hyökkäyksen tukena. Canucks päästää keskimäärin ottelua kohden 3,60 maalia omiin, joka on aivan liian paljon NHL:n mittakaavassa.

Jetsin tulivoimainen hyökkäyspelaaminen myrkkyä

Vierasjoukkue Winnipeg Jetsin joukkueesta löytyy järisyttävän paljon tulivoimaa. Jets on nakuttanut tähän mennessä 55 maalia vastustajan nuottaan, se on tällä hetkellä NHL:n neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue. Keskimäärin ottelua kohden Jets nakuttaa 3,44 maalia vastustajan reppuun, joka on suhteellisen kova tahti. Mark Scheifele, Nikolaj Ehlers ja Kyle Connor kykenevät luomaan ottelussa kuin ottelussa tarvittavan määrän tekopaikkoja. Vancouver Canucksia vastaan tekopaikkojen luominen ei tule myöskään olemaan ongelmana, sillä Canucksin puolustuspelaaminen on yksinkertaisesti liian heikkoa. Jetsiltä löytyy tarvittava määrä tulivoimaa voittaakseen kyseisen ottelun.

Pelivalintana Jets

Winnipeg Jets lähtee kertoimien valossa pienoisena altavastaajana otteluun, mutta todellisuudessa se ei ole altavastaajan roolissa. Jets ei käytännössä häviä millään osa-alueella Canucksille. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella toisensa yhden kerran, jolloin Vancouver Canucks oli parempi maalein 4-1. Kyseisellä tuloksella ei ole merkitystä, joten sille on turha antaa painoarvoa. Tällä hetkellä Winnipeg Jetsin kokonaisvaltainen pelaaminen on huomattavasti paremmalla tasolla kuin Canucksin. Canucks on kauden aikana ollut suurissa vaikeuksissa juurikin Jetsin kaltaisia tulivoimaisia joukkueita vastaan heikon puolustus- ja maalivahtipelinsä takia. Jetsin voitto lopullisena kelpaa mainiosti liuskalle kertoimella 1.97.

PELIVALINTA

Vihje: Winnipeg Jets ML Kerroin: 1.970
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50