EM Kisat: Suomi – Belgia | Erikoistarjouksia maanantai-illan otteluun

Huuhkajien historian suurin ottelu

Suomi kohtaa maanantaina EM-kisojen viimeisessä alkulohkon ottelussaan jatkopaikkansa jo varmistaneen Belgian. Huuhkajat aloittivat kisat sensaatiomaisella voitolla Tanskasta, mutta viime keskiviikkoinen tappio Venäjälle tarkoittaa sitä, että Suomen jatkopaikka on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin varma.

Jokaisesta alkulohkosta pääsee jatkoon kaksi parasta joukkuetta, ja lisäksi neljä parasta lohkokolmosta nähdään EM-kisojen pudotuspeleissä. Tasapeli olisi Suomelle jatkopaikan kannalta todella arvokas, ja sillä tuloksella myös Belgia nappaisi lohkovoiton.

Tasoero Suomen ja Roberto Martinezin luotsaaman Belgian välillä on kuitenkin valtava. Huuhkajilta vaaditaan todellista nappisuoritusta pisteiden saamiseksi, mutta täydellistä ottelua me Huuhkaja-fanit Markku Kanervan sotureilta tietenkin toivomme.

Bonusvetojen kautta erikoistarjouksia illan otteluun

Bonusvetojen kautta voit napata herkullisia erikoistarjouksia Huuhkajien historian suurimpaan ja tärkeimpään otteluun. Tarjolla on korotettuja kertoimia, käteiskierroksia sekä talletusbonuksia!

Tekeekö Suomi ottelussa maalin?

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille korotetun kertoimen sille, tekeekö Suomi ottelussa maalin. Voit hyödyntää erikoistarjouksen klikkaamalla alapuolen linkkiä:

Mikäli teet vähintään 20€ ensitalletuksen, saat lisäksi 100 käteiskierrosta Legacy of Dead -peliin. Käteiskierroksilla saavutetut voitot maksetaan pelitilille niiden nimen mukaisesti nostokelpoisena käteisenä, eli voitot voi kotiuttaa itselleen vaikka heti!

Venyykö Suomi tasapeliin tai jopa voittoon?

Betsson tarjoaa uusille suomalaispelaajille muhkeita korotettuja kertoimia Suomen menestykselle illan ottelussa. Voit lyödä vetoa tasapelin tai Suomen voiton puolesta korotetuilla 50,00 ja 100,00 kertoimilla:

Voit hyödyntää halutessasi vaikka molemmat kertoimet, ja lyödä vetoa korotetuilla kertoimilla niin tasapelin kuin Suomen voiton puolesta.

Lisäksi saat itsellesi 100% talletusbonuksen 100€ asti ensimmäiselle talletuksellesi. Talletusbonus tulee kierrättää vain 6x, joten kyseessä on todella herkullinen tarjous!

DMCA.com Protection Status