POKERITURNAUKSET

THE WORLD SERIES OF POKER (WSOP)

The World Series of Poker (WSOP) on vuosittain Las Vegasissa järjestettävä pokeritapahtuma, jossa pelataan useita kymmeniä erilaisia pokeriturnauksia. Ensimmäinen WSOP järjestettiin vuonna 1970, jolloin turnaus pelattiin vain yhdessä pöydässä seitsemällä pelaajalla. Vuoden 2020 WSOP-turnauksessa on määrä pelata uskomattomat 101 turnausta, joten turnausmäärä on kasvanut melkoisesti vuosikymmenien aikana.

WSOP-turnauksia käydään kaikissa yleisimmissä pokerimuodoissa, joita ovat muun muassa Texas Hold’em, Omaha, Heads-up, HORSE, Seven-card Stud ja 2-7 Triple Draw. Suurimman huomion tapahtumassa kerää jokaisena vuonna pelattava 10 000 dollarin sisäänoston omaava Texas Hold’em (NLHE) –turnaus, joka on koko turnaussarjan pääturnaus.

Jokainen WSOP-turnauksen voittaja saa rahapalkinnon lisäksi WSOP-rannekkeen, joka on uskomattoman himoittu maailmanlaajuisesti. WSOP-ranneke ei ole kiertopalkinto, vaan voittajat saavat pitää voittamansa rannekkeen ikuisesti itsellään. Usein pokeripelaajien menestystä vertaillaan heidän voittamien rannekkeiden määrällä, joita parhaat pokeripelaajat ovat voittaneet useita. Suomalaisia WSOP-turnausten voittajia ovat Juha Helppi, Jens Kyllönen, Jani Vilmunen ja Ville Wahlbeck.

UNIBET OPEN POKERITURNAUKSET

Unibet Open on maailman kenties tunnetuimman kasinoyhtiön Unibetin järjestämä turnaussarja. Unibet Open –turnauksia järjestetään ympäri Eurooppaa lukuisissa eri kaupungeissa ympäri vuoden. Unibetin järjestämiä turnauksia nähtiin vuonna 2019 muun muassa Lontoossa, Maltalla, Belgiassa, Romaniassa, Glasgowssa, Brightonissa sekä Manchesterissa. Pääturnauksien sisäänosto on 1000 euroa ja osallistujien maksimimäärä on usein 400 pelaajaa.

Unibet Openiin voit voittaa pääsylippuja satelliiteista, joita järjestetään useamman kerran viikossa ennen turnauksia. Satelliitteihin voit osallistua ilmaiseksi tai pienellä sisäänostolla, ja voit voittaa jopa useiden tuhansien arvoisia matkapaketteja turnauksiin. Turnauspaketit sisältävät turnauslipun lisäksi lähes aina lennot, majoituksen, käyttörahaa sekä ilmaiset ruokailut.  Turnauksiin voi tietenkin osallistua myös ostamalla lipun turnauksen paikan päällä turnauspaikalla.

Unibet järjestää turnauksien aikana myös huikeita tapahtumia, joita voivat olla uskomattomat retket nähtävyyksille tai pelaamaan esimerkiksi jalkapalloa kauniilla kentillä Portugalissa. Turnauksien ohessa järjestetään myös juhlia, jotka ovat saavuttaneet legendaarisen suosion osallistujien keskuudessa.

COOLBET OPEN POKERITURNAUKSET

Huiman suosion suomalaisten rahapelaajien keskuudessa viime vuosina saavuttanut Coolbet on ottanut jalansijaa myös pokerin saralla. Coolbet järjestää useamman kerran vuodessa Coolbet Open –pokeriturnauksia, joissa palkintopotit liikkuvat sadoissa tuhansissa euroissa. Coolbet Open –turnauksia on järjestetty perinteisesti Tallinnassa, Virossa. Turnauksen vakiopaikkana on toiminut Hilton Tallinn Park, joka tarjoaa viiden tähden puitteet pelaajille. Historian viides Coolbet Open oli määrä pelata toukokuun alussa vuonna 2020, mutta maailmantilanteen vuoksi turnaus siirrettiin järjestettäväksi marraskuulle.

Coolbet Openiin voit voittaa matka- ja lippupaketteja Coolbetin nettipokerista. Karsintoja turnauksiin järjestetään lukuisia, joiden kautta pelaajat voivat voittaa All Inclusive –paketteja turnauksiin, mutta mahdollista on voittaa myös Seat Only –paketteja, joiden avulla voit osallistua Coolbet Openin turnauksiin ilmaiseksi. Coolbet on yksi pokerimaailman nopeimmin kasvavimmista nimistä, jonka ansiosta turnaus tulee varmasti keräämään vielä entistäkin enemmän pelaajia lähitulevaisuudessa.

BONUSVEDOT POKER & BONUSVEDOT FREEROLL

Me Bonusvedot.com -sivustollta haluamme tarjota lukijoillemme ensiluokkaista palvelua, jonka ansiosta järjestämme kaikille avoimia pokeriturnauksia ympäri vuoden. 888 Pokerilla järjestetyissä turnauksissamme on ollut tuhansia pelaajia ympäri maailmaa ja palkintopotit ovat olleet turnauksissa huikeita. Turnauksia järjestetään useamman kerran viikossa, ja turnauspäiviksi on vakiintunut tiistai, torstai ja sunnuntai. Turnaukset ovat kaikille avoimia ja vastaan voi tulla jopa pokerimaailman tunnetuimpia tähtiä.

Löydät meiltä pokeriturnaukset maltillisella sisäänostolla, mutta järjestämme kerran viikossa myös BONUSVEDOT FREEROLL –turnauksen, joka on nimensä mukaisesti ilmaisturnaus. Takuupottina ilmaisturnauksessamme on 300 dollaria, joka voi kasvaa turnauksen edetessä entistäkin suuremmaksi. Voittaja nappaa itselleen huikeat 150 dollaria, joten melkoiset tienestit on mahdollista saavuttaa täysin ilmaiseksi!

DMCA.com Protection Status