Pitkävetovihjeet | Ilmaiset vihjeet pitkävetoon - Bonusvedot    

PITKÄVETOVIHJEET

Pitkävetovihjeet kuuluvat Bonusvedot.comin tarjontaan hyvin tiiviisti. Vihjetiimimme tekee jatkuvasti töitä löytääkseen parhaat ylikertoimet lajista kuin lajista ja sarjasta riippumatta. Muut vihjesivustot keskittyvät Euroopan pääsarjoihin, ja maailman suosituimpiin urheiluliigoihin – me keskitymme voitolliseen vedonlyöntiin ja erinomaiseen odotusarvoon.

Meiltä löydät parhaat tennisvihjeet, NHL-vihjeet, Liigavihjeet, NBA-vihjeet, pitkävetovihjeet jalkapalloon sekä ilmaiset vetovihjeet jääkiekkoon.

Vedonlyöntiä puhutellaan usealla nimellä, joten vedonlyöjän onkin tärkeää oppia kaikki termit. Suomenkielisten termien lisäksi myös englanninkieliset termit on syytä ottaa haltuun, sillä monet uudet sekä osa vanhemmista sivuista toimii vain englanniksi, eli sivustoja ei ole käännetty suomenkielisiksi.

Vedonlyönti - Vihjeet, Bonukset, Kertoimet (2020)

AMMATTILAISTEN TUOTTAMAT PITKÄVETOVIHJEET

Bonusvedot.comin pitkävetovihjeet tuotetaan rautaisella ammattitaidolla! Meidän sivustoltamme löytyvät vihjeet pitkävetoon, ja ennen kaikkea veikkausvihjeet höystetään markkinoiden parhailla kertoimilla. Vetovihjeet tarjotaan päivittäin useaan lajiin, ja mukaan lukeutuu suomalaisten suosikkien lisäksi myös hieman pienempiä lajeja, jotka ovat muualla maailmassa supersuosittuja.

MIKSI MEIDÄN PITKÄVETOVIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Bonusvedot.comin pitkävetovihjeet kannattaa hyödyntää, sillä vihjaajamme ovat pitkän linjan vedonlyöjiä, jotka tekevät elantonsa vedonlyönnillä. Tiimimme koostuu eri lajien asiantuntijoista, joten voit olla varma, että vihjeet ovat rahan arvoisia. Pitkävetovihjeitä voi hyödyntää erinomaisesti työkaluna vedonlyönnissä, sillä saat veikkausvihjeiden kautta tukea tai näkökulmaa myös omille vedoillesi.

ILMAISET VEIKKAUSVIHJEET

Bonusvedot.com tarjoaa ilmaiset veikkausvihjeet moneen eri lajiin. Kattavan vihjekattauksen lisäksi, pitkävetovihjeet ovat asiantuntijoiden tuottamia, ja heillä on pitkä kokemus vedonlyönnistä jo takana. Voitollinen vedonlyönti ei ole aina helppoa, mutta hyödyntämällä Bonusvedot vihjeet, on siihen pisteeseen pääseminen huomattavasti helpompaa!

PITKÄVETOVIHJEET JALKAPALLOON

Bonusvedot tarjoaa erinomaiset pitkävetovihjeet jalkapalloon! Meidän veikkausvihjeet pitävät sisällään esimerkiksi Valioliiga vihjeet, Veikkausliiga vihjeet & La Liga vihjeet – Tämän lisäksi sivustoltamme löytyy vielä vihjeet moneen muuhunkin jalkapallosarjaan. Veikkausvihjeet tulevat tiimimme tuotoksena, ja laatu on näissä taattu. Vetovinkit jalkapalloon kannattaa todellakin ottaa syyniin, sillä tarjolla on varsinaisia herkuttelukohteita korkealla odotusarvolla!

ILMAISET NHL VIHJEET

NHL on maailman suosituin jääkiekkoliiga, ja ehkä juuri tämän vuoksi myös vedonlyönti on iso osa NHL-kulttuuria. Rapakon takaa löytyvät suursarja tarjoaa muhkean pelivalikoiman vedonlyöntiin, ja tämän vuoksi myös pitkävetovihjeet kannattaa ottaa haltuun. Vihjaajamme tekevät jatkuvasti töitä, jotta pystymme tarjoamaan lukijoillemme parhaat NHL vihjeet pitkävetoon.

Ajankohtaiset vihjeet NHL:n pariin ovat todella kuumaa tavaraa, ja tämän vuoksi olemme päättäneet myös tarjota NHL-vihjeitä laatutakuulla ja säännöllisesti. Kannattaa siis todella ottaa Bonusvedot vetovihjeet seurantaan, sillä NHL vihjeet kuuluvat valikoimaan taatusti!

Pitkävetovihjeet ovat erinomainen työkalu vedonlyönnissä

PITKÄVETOVIHJEET LIIGAAN

Suomalaisten kestosuosikki kotimaan Liiga tarjoaa vuosittain valtavan määrän pelattavia kohteita. Moni suomalainen vedonlyöjä viettää kauden vetoja vedellessä, mutta joskus saattaa tulla pulma, kun omat pohdinnat eivät riitä. Tätä varten tarjoamme ilmaiset pitkävetovihjeet kotimaiseen Liigaan!

Liiga vihjeet kirjoittaa rautaisen ammattitaidon omaava vihjetiimimme, jotka ovat keränneet kokemusta jo pitkältä aikaväliltä. Liigan veikkausvihjeet koostuvat asiantuntijoiden perusteluista ja kohdevalinnasta, mutta myös parhaat kertoimet tuovat mukavan pienen lisämausteen Liiga vihjeisiin!

ILMAISET KHL PITKÄVETOVIHJEET

Internet on pullollaan eri sivustoja, jotka tarjoavat ilmaiset KHL pitkävetovihjeet. KHL vihjeet perustetaan usein ainoastaan livetulosten tarjoamaan statistiikkaan, eikä pelillisistä tekijöistä tai kokoonpanoista ole harmainta aavistusta. Monet vedonlyöntivihjeet eivät sisällä minkäänlaisia perusteluita, vaan ainoastaan kohteet lyödään tiskiin – Tämä kertookin, ettei vihjeet ole kovin laadukkaita.

KHL-vihjeet kuuluvat lähes jokaisen vihjesivuston tarjontaan tänä päivänä, mutta laadukkaat pitkävetovihjeet ovatkin aivan oma lukunsa. Kaikki vihjesivustot tarjoavat vihjeitä, mutta kannattaa tunnistaa ne parhaat vihjesivustot – Suosittelemme ottamaan Bonusvedot.comin vihjeet seurantaan, KHL vihjeet kuuluvat luonnollisesti kokoelmaan.

Parhaat KHL-vihjeet pitkävetoon Bonusvedot.comista!

Tarjoamme internetin parhaat pitkävetovihjeet KHL:n pariin! Vetovihjeet eivät maksa yhtikäs mitään, ja takaamme laadun olevan enemmän kuin priimaa. KHL vihjeet tarjotaan perusteluiden ja kohdevalinnan kera, mutta myös markkinoiden parhaat kertoimet tuovat loppusilauksen ilmaisiin KHL vihjeisiin.

PITKÄVETO

Pitkäveto on varmasti suomalaisille tuttu termi. Pitkävedolla on useita muitakin kutsumanimiä, jotka on lueteltu alapuolella. Muualla maailmassa pitkävetoa ei kutsuta vastaavalla termillä.

Urheiluveikkaus

Urheiluvedonlyönti

Vedonlyönti

Veikkaus

Ulkomailla pitkävedosta puhutaan muun muassa termeillä;

Fixed-odds betting

Betting

Sports betting

KERTOIMET & ESITYSTAPA

Erilaisia kertoimien näyttötyylejä on useita, mutta kaikki tarkoittavat samaa. Kertoimien näyttötyylejä on esimerkiksi eurooppalaisille tutut desimaalit, mutta voit muuttaa kertoimet myös esimerkiksi yhdysvaltalaiseen järjestelmään.

Desimaalikertoimet

Desimaalikertoimet ovat todennäköisesti tämän oppaan lukijallekkin kaikista tutuimmat, ja ne ovatkin yleisesti helpoimmat käsittää. Desimaalikertoimia voidaan käyttää suoraan vedonlyönnin laskuissa ilman turhaa murtolukujen pyörittelyä. Desimaalikertoimet on yleensä pyöristetty kolmen desimaalin tarkkuuteen, mikä on oikeastaan ainoa huono puoli desimaalikertoimissa verrattuna muihin kertoimien näyttötyyleihin.

Murtolukukertoimet eli fractional odds

Murtolukukertoimista ei tarkkaa kerrointa saa suoraan, mutta pienen laskutoimituksen jälkeen tämäkin hoituu. Murtolukukertoimet tarjoavat tarkemman kertoimen kuin desimaalikertoimet, mutta tämän laskeminen vaatii hieman enemmän töitä vedonlyöjältä.

Amerikkalaiset kertoimet

Amerikkalaisten kertoimien näyttötyyli poikkeaa selvästi aiemmista kertoimista. Amerikkalaiset kertoimet ilmaistaan palautus suhteessa 100 yksikön peruslukuun. Mikäli luvun edessä on plusmerkki, voitat kyseisen summan jokaista 100 euroa kohde. Kun taas kertoimen edessä on miinumerkki, asetat kyseisen rahasumman voittaaksesi 100 euroa. Amerikkalaisten kertoimien ilmaisutapaha on melko haastava, jonka vuoksi niitä ei käytetä kovinkaan yleisesti vedonlyönnissä.

Esimerkki

Mikäli amerikkalainen kerroin on +250 ja asetat kohteeseen 100 euron vedon. Vedon ollessa ovitollinen voitat 250 euroa nettona eli voitonmaksu on yhteensä 350 euroa.

Mikäli amerikkalainen kerroin on -250, sinun tulee asettaa 250 euron arvoinen veto kohteeseen, jotta palautus olisi 100 euroa nettoa, eli voitonmaksu olisi 350 euroa.

VEDONLYÖNTIPÖRSSIT

Vedonlyöntipörssi on paikka, jossa vedonlyöjät voivat ostaa ja myydä vedonlyöntikertoimia toisilleen. Vedonlyöntipörssissa vedonlyöjät määrittävät itse kertoimet kohteilleen, eikä vedonlyöntisivusto. Vedonlyöntipörssi eli vetopörssi tai pelaajapörssi tarjoaakin pelaajille upean markkinapaikan lyödä vetoa erinomaisilla kertoimilla.

Vedonlyöntipörssien tarjonta on usein loistava, sillä vedonlyöntipörssistä löytyy usein todella kovia kertoimia muihin markkinoihin nähden, koska pelaajat myyvät kertoimia toisille pelaajille. Vedonlyöntipörssit kannattaakin tarkastaa aina, kun kilpailutat kertoimia, koska voit saada selvästi paremman tuoton vedonlyöntipörssistä, kuin esimerkiksi perinteiseltä vedonlyöntisivustolta tai vedonlyöntiyhtiön tarjonnasta.

PARHAAT VEDONLYÖNTIPÖRSSIT

Vedonlyöntipörsseistä suosituimmat ovat Betfair ja Matchbook. Kyseiset vedonlyöntipörssit ovat ylivoimaisesti markkinoiden parhaat vedonlyöntipörssit. Betfair tarjoaa uskomatton määrän kohteita lajiin kuin lajiin, mutta Matcbook on erikoistunut Amerikan suuriin sarjoihin. Matcbook vedonlyöntipörssi tarjoaa normaalien kohteiden lisäksi käsittämättömät määrät erilaisia erikoiskohteita, joita löytyy muun muassa sarjoista NBA, NHL sekä NFL. Betfairin kohdekattaus on kuitenkin Matchbookia selvästi kattavampi.

Suosituimmilta vedonlyöntipörsseiltä on perinteisten vedonlyöntisivustojen tapaan mahdollista saada bonuksia. Parhaat vedonlyöntipörssit tarjoavat usein bonuksia uusille pelaajilleen ensitalletuksen yhteydessä. Bonukset voivat olla kaikkea maan ja taivaan väliltä, sillä mahdollisuus on saada muun muassa ilmaisvetoja, talletusbonuksia, käteispalautuksia tai bonus- sekä ilmaisrahaa. Vedonlyöntipörssit kannattaakin ottaa mukaan aktiiviseen kiertoon perinteisten vedonlyöntiyhtiöiden kanssa.

VEDONLYÖNTITERMIT

Vedonlyöntioppaissamme avaamme erittäin kattavasti vedonlyönnin kohdevalikoimaa sekä vedonlyönnissä käytettäviä termejä. Vedonlyönnissä vastaan tulee lukematon määrä erilaisia vedonlyöntitermejä. jotka vedonlyöjän tulisi yrittää sisäistää mahdollisimman hyvin. Tuttuun tapaan nostamme esiin muutaman tärkeimmän termin, jotka jokaisen vedonlyöjän olisi syytä oppia.

Rajakerroin

Rajakerroin on yksi tärkeimmistä termeistä vedonlyöjälle. Rajakertoimella tarkoitetaan laskennallista rajaa, jonka alittavaa kerroinarvoa eli alikerrointa ei ole kannattavaa lyödä pitkässä juoksussa. Rajakertoimen saat laskettua seuraavalle kaavalla, kun olet asettanut ottelun eri lopputuloksille todennäköisyydet:

1/todennäköisyys = Rajakerroin

Ylikerroin

Ylikertoimella tarkoitetaan niitä kertoimia, joilla kerroin on suurempi kuin vedonlyöjän itse laskema rajakerroin. Ylikertoimet ovat niitä kertoimia, joita vedonlyöjän kannattaa lyödä pitkässä juoksussa voiton takaamiseksi.

Odotusarvo

Odotusarvo kertoo vedonlyöjälle tuotto-odotteen pitkässä juoksussa, ja odotusarvo onkin tärkein mittari voittavassa vedonlyönnissä, kun huomioon otetaan pitkä aika. Odotusarvo kertoo siis vedonlyöjälle tuotto-odotteen pitkässä juoksussa, mikäli ottelu pelattaisiin uudelleen ja uudelleen aina samoilla lähtökohdilla.

Odotusarvo saadaan laskettua seuraavalla kaavalla:

Todennäköisyys x kerroin = odotusarvo

Esimerkiksi todennäköisyyden ollessa 50% ja kertoimen ollessa 2.25

0,50 x 2,20 = 1,10. Kaavan mukaan vedonlyöjä voi odottaa sadan euron panoksilla lyödessä pitkässä juoksussa tuottoa 10€ vetoa kohden

Lisää vihjeitä löydät Pallomeri.netin Vedonlyöntivihjeet lähteistä -osiosta.

UKK – PITKÄVETOVIHJEET

Sisältääkö Pitkävetovihjeet parhaat kertoimet?


Kyllä. Teemme kerroinvertailun puolestasi, ja tarjoamme parhaat kertoimet pitkävetoon. Pitkävetovihjeet sisältävät perustelut, pelivalinnan ja parhaan kertoimen pelivalinnalle, joten säästämme sinulta paljon aikaa ja vaivaa, koska voit napata parhaat kertoimet haltuun painamalla Pelaa-nappia vihje-artikkelissa.

Mistä löytää ilmaiset Pitkävetovihjeet?


Bonusvedot tarjoaa ilmaiset pitkävetovihjeet moneen lajiin ja sarjaan. Kannattaa siis ottaa Bonusvedot.com seurantaan, sillä vihjeitä on tarjolla päivittäin!

Ovatko Pitkävetovihjeet ilmaisia?


Kaikki meidän tarjoamat Pitkävetovihjeet ovat 100% ilmaisia! Pääset lukemaan ilmaiset Pitkävetovihjeet perusteluiden kera Bonusvedot.comista!