• Suomi

PITKÄVETOVIHJEET

Tarjoamme teille parhaat pitkävetovihjeet ajankohtaisiin tapahtumiin ja otteluihin. Vihjetiimimme tekee jatkuvasti töitä löytääkseen parhaat ylikertoimet lajista kuin lajista ja sarjasta riippumatta. Muut vihjesivustot keskittyvät Euroopan pääsarjoihin, ja maailman suosituimpiin urheiluliigoihin – me keskitymme voitolliseen vedonlyöntiin ja erinomaiseen odotusarvoon.

Meiltä löydät parhaat tennisvihjeet, NHL-vihjeet, Liigavihjeet, NBA-vihjeet, pitkävetovihjeet jalkapalloon sekä ilmaiset pitkävetovihjeet jääkiekkoon.

Vedonlyöntiä puhutellaan usealla nimellä, joten vedonlyöjän onkin tärkeää oppia kaikki termit. Suomenkielisten termien lisäksi myös englanninkieliset termit on syytä ottaa haltuun, sillä monet uudet sekä osa vanhemmista sivuista toimii vain englanniksi, eli sivustoja ei ole käännetty suomenkielisiksi.

Vedonlyönti - Vihjeet, Bonukset, Kertoimet (2020)

PITKÄVETO

Pitkäveto on varmasti suomalaisille tuttu termi. Pitkävedolla on useita muitakin kutsumanimiä, jotka on lueteltu alapuolella. Muualla maailmassa pitkävetoa ei kutsuta vastaavalla termillä.

Urheiluveikkaus

Urheiluvedonlyönti

Vedonlyönti

Veikkaus

Ulkomailla pitkävedosta puhutaan muun muassa termeillä;

Fixed-odds betting

Betting

Sports betting

KERTOIMET & ESITYSTAPA

Erilaisia kertoimien näyttötyylejä on useita, mutta kaikki tarkoittavat samaa. Kertoimien näyttötyylejä on esimerkiksi eurooppalaisille tutut desimaalit, mutta voit muuttaa kertoimet myös esimerkiksi yhdysvaltalaiseen järjestelmään.

Desimaalikertoimet

Desimaalikertoimet ovat todennäköisesti tämän oppaan lukijallekkin kaikista tutuimmat, ja ne ovatkin yleisesti helpoimmat käsittää. Desimaalikertoimia voidaan käyttää suoraan vedonlyönnin laskuissa ilman turhaa murtolukujen pyörittelyä. Desimaalikertoimet on yleensä pyöristetty kolmen desimaalin tarkkuuteen, mikä on oikeastaan ainoa huono puoli desimaalikertoimissa verrattuna muihin kertoimien näyttötyyleihin.

Murtolukukertoimet eli fractional odds

Murtolukukertoimista ei tarkkaa kerrointa saa suoraan, mutta pienen laskutoimituksen jälkeen tämäkin hoituu. Murtolukukertoimet tarjoavat tarkemman kertoimen kuin desimaalikertoimet, mutta tämän laskeminen vaatii hieman enemmän töitä vedonlyöjältä.

Amerikkalaiset kertoimet

Amerikkalaisten kertoimien näyttötyyli poikkeaa selvästi aiemmista kertoimista. Amerikkalaiset kertoimet ilmaistaan palautus suhteessa 100 yksikön peruslukuun. Mikäli luvun edessä on plusmerkki, voitat kyseisen summan jokaista 100 euroa kohde. Kun taas kertoimen edessä on miinumerkki, asetat kyseisen rahasumman voittaaksesi 100 euroa. Amerikkalaisten kertoimien ilmaisutapaha on melko haastava, jonka vuoksi niitä ei käytetä kovinkaan yleisesti vedonlyönnissä.

Esimerkki

Mikäli amerikkalainen kerroin on +250 ja asetat kohteeseen 100 euron vedon. Vedon ollessa ovitollinen voitat 250 euroa nettona eli voitonmaksu on yhteensä 350 euroa.

Mikäli amerikkalainen kerroin on -250, sinun tulee asettaa 250 euron arvoinen veto kohteeseen, jotta palautus olisi 100 euroa nettoa, eli voitonmaksu olisi 350 euroa.

VEDONLYÖNTIPÖRSSIT

Vedonlyöntipörssi on paikka, jossa vedonlyöjät voivat ostaa ja myydä vedonlyöntikertoimia toisilleen. Vedonlyöntipörssissa vedonlyöjät määrittävät itse kertoimet kohteilleen, eikä vedonlyöntisivusto. Vedonlyöntipörssi eli vetopörssi tai pelaajapörssi tarjoaakin pelaajille upean markkinapaikan lyödä vetoa erinomaisilla kertoimilla.

Vedonlyöntipörssien tarjonta on usein loistava, sillä vedonlyöntipörssistä löytyy usein todella kovia kertoimia muihin markkinoihin nähden, koska pelaajat myyvät kertoimia toisille pelaajille. Vedonlyöntipörssit kannattaakin tarkastaa aina, kun kilpailutat kertoimia, koska voit saada selvästi paremman tuoton vedonlyöntipörssistä, kuin esimerkiksi perinteiseltä vedonlyöntisivustolta tai vedonlyöntiyhtiön tarjonnasta.

PARHAAT VEDONLYÖNTIPÖRSSIT

Vedonlyöntipörsseistä suosituimmat ovat Betfair ja Matchbook. Kyseiset vedonlyöntipörssit ovat ylivoimaisesti markkinoiden parhaat vedonlyöntipörssit. Betfair tarjoaa uskomatton määrän kohteita lajiin kuin lajiin, mutta Matcbook on erikoistunut Amerikan suuriin sarjoihin. Matcbook vedonlyöntipörssi tarjoaa normaalien kohteiden lisäksi käsittämättömät määrät erilaisia erikoiskohteita, joita löytyy muun muassa sarjoista NBA, NHL sekä NFL. Betfairin kohdekattaus on kuitenkin Matchbookia selvästi kattavampi.

Suosituimmilta vedonlyöntipörsseiltä on perinteisten vedonlyöntisivustojen tapaan mahdollista saada bonuksia. Parhaat vedonlyöntipörssit tarjoavat usein bonuksia uusille pelaajilleen ensitalletuksen yhteydessä. Bonukset voivat olla kaikkea maan ja taivaan väliltä, sillä mahdollisuus on saada muun muassa ilmaisvetoja, talletusbonuksia, käteispalautuksia tai bonus- sekä ilmaisrahaa. Vedonlyöntipörssit kannattaakin ottaa mukaan aktiiviseen kiertoon perinteisten vedonlyöntiyhtiöiden kanssa.

VEDONLYÖNTITERMIT

Vedonlyöntioppaissamme avaamme erittäin kattavasti vedonlyönnin kohdevalikoimaa sekä vedonlyönnissä käytettäviä termejä. Vedonlyönnissä vastaan tulee lukematon määrä erilaisia vedonlyöntitermejä. jotka vedonlyöjän tulisi yrittää sisäistää mahdollisimman hyvin. Tuttuun tapaan nostamme esiin muutaman tärkeimmän termin, jotka jokaisen vedonlyöjän olisi syytä oppia.

Rajakerroin

Rajakerroin on yksi tärkeimmistä termeistä vedonlyöjälle. Rajakertoimella tarkoitetaan laskennallista rajaa, jonka alittavaa kerroinarvoa eli alikerrointa ei ole kannattavaa lyödä pitkässä juoksussa. Rajakertoimen saat laskettua seuraavalle kaavalla, kun olet asettanut ottelun eri lopputuloksille todennäköisyydet:

1/todennäköisyys = Rajakerroin

Ylikerroin

Ylikertoimella tarkoitetaan niitä kertoimia, joilla kerroin on suurempi kuin vedonlyöjän itse laskema rajakerroin. Ylikertoimet ovat niitä kertoimia, joita vedonlyöjän kannattaa lyödä pitkässä juoksussa voiton takaamiseksi.

Odotusarvo

Odotusarvo kertoo vedonlyöjälle tuotto-odotteen pitkässä juoksussa, ja odotusarvo onkin tärkein mittari voittavassa vedonlyönnissä, kun huomioon otetaan pitkä aika. Odotusarvo kertoo siis vedonlyöjälle tuotto-odotteen pitkässä juoksussa, mikäli ottelu pelattaisiin uudelleen ja uudelleen aina samoilla lähtökohdilla.

Odotusarvo saadaan laskettua seuraavalla kaavalla:

Todennäköisyys x kerroin = odotusarvo

Esimerkiksi todennäköisyyden ollessa 50% ja kertoimen ollessa 2.25

0,50 x 2,20 = 1,10. Kaavan mukaan vedonlyöjä voi odottaa sadan euron panoksilla lyödessä pitkässä juoksussa tuottoa 10€ vetoa kohden

UKK – PITKÄVETOVIHJEET

Kyllä. Teemme kerroinvertailun puolestasi, ja tarjoamme parhaat kertoimet pitkävetoon. Pitkävetovihjeet sisältävät perustelut, pelivalinnan ja parhaan kertoimen pelivalinnalle, joten säästämme sinulta paljon aikaa ja vaivaa, koska voit napata parhaat kertoimet haltuun painamalla Pelaa-nappia vihje-artikkelissa.

Bonusvedot tarjoaa ilmaiset pitkävetovihjeet moneen lajiin ja sarjaan. Kannattaa siis ottaa Bonusvedot.com seurantaan, sillä vihjeitä on tarjolla päivittäin!

Kaikki meidän tarjoamat Pitkävetovihjeet ovat 100% ilmaisia! Pääset lukemaan ilmaiset Pitkävetovihjeet perusteluiden kera Bonusvedot.comista!

Load More