ESPORTS LIVE STREAM

Suurta nousua tekevä eSports on noussut yhdeksi seuratuimmista lajeista livelähetysten parissa. Vedonlyöntiä harrastavat pelaajat haluavat mahdollisimmat pienen viiveen omaavia eSports Live Streameja, ja nämä ovat melko harvassa. Sen sijaan vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat livevedonlyönnissä mahdollisuuden katsoa ottelut suorana varsin pienellä viiveellä – tässä artikkelissa Bonusvedot esittelee suositukset Esports Live Stream –palveluista!

MITEN NÄEN ESPORTS OTTELUT SUORANA ILMAISEKSI?

Voit seurata eSports otteluita suorana useamman palvelun avulla, mutta osa näistä on maksullisia. Sen sijaan netistä löytyy myös Live Stream –palveluita eSportsiin, jotka eivät ota maksua otteluiden näyttämisestä, ja ne ovat ennen kaikkea laillisia. eSports live stream lähetykset ovat erinomaisia siinä määrin, että pääset ottelun tapahtumista huomattavasti paremmin kärryille vedonlyöntiä ajatellen.

PARHAAT ESPORTS SIVUSTOT LIVESTREAM LÄHETYKSIIN

Esports on nousevana hittilajina napannut oman markkinansa myös vedonlyönnissä. Tämän vuoksi myös Live Stream –palveluiden määrä on noussut, ja parasta tässä on se, että pääset katsomaan ottelut ilmaiseksi. Useat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat live streamit eSportsiin, mutta tarjolla on myös muita sivustoja, jotka tarjoavat useampiakin kanavia livelähetysten katsomiseen.

UNIBET TV: ILMAISET ESPORTS LIVE STREAM LÄHETYKSET

Unibet TV on yksi parhaimmista Live Stream palveluista, mitä internet tarjoaa. Unibet tarjoaa rekisteröityneille asiakkailleen livelähetykset moneen lajiin ja sarjaan, joten ainoastaan eSports live stream ei kuulu kattaukseen, vaan tämän lisäksi löydät livelähetykset jääkiekkoon, jalkapalloon, baseballiin ja tennikseen sekä moneen muuhun lajiin.

Unibet Live Stream tarjoaa eSports livelähetykset teräväpiirtolaadulla, ja tämän lisäksi pääset pelaamaan esimerkiksi ottelun voittajaa erinomaisilla kertoimilla live-vedonlyönnissä. Unibetin live stream palvelu on vedonlyöntimarkkinoiden parhaita – viive ottelussa on tosiaan minimaalinen.

Miten saan Unibet TV:n eSports live streamit käyttööni?

Unibet TV:n kaikki livelähetykset saa käyttöönsä tekemällä talletuksen pelitilille. eSports live stream –palveluiden käyttäminen ei vaadi pelaamista, vaan voit käyttää livelähetyksiä ilmaiseksi, kunhan pelitilillä on vähintään sentti (0,01€) pelirahaa. Tällä yhdellä vaivaisella sentillä saat seurata kaikki MLB-ottelut, NBA-ottelut ja tukun eSports-otteluita livenä teräväpiirtolaadulla!

Näin saat Unibet TV:n livelähetykset käyttöösi:

  1. Rekisteröi ilmainen pelitili Unibetille
  2. Tee talletus – vähintään 10€
  3. Voit käyttää 9,99€ mihin haluat, mutta jätä tilillesi vähintään 0,01€ saldoa
  4. Saat koko Unibet TV:n tarjonnan käyttöösi yhdellä sentillä, eikä palvelun käyttöön liity kuukausimaksuja tai muita kuluja tulevaisuudessa.
Unibet Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

100% / 200€

Kierrätysvaatimus: 4x
Minimikerroin: 1,40
Minimitalletus: 10€

NORDICBET LIVE STREAM: ILMAISET ESPORTS

Nordicbet tarjoaa yhden internetin parhaimmista live stream palveluista täysin ilmaiseksi! Unibet TV:seen verrattuna Nordicbet jää pahasti jälkeen, mutta kertoimet ovat usein Unibetin tarjontaa paremmat. Nordicbet tarjoaa laajan kattauksen eri lajien livelähetyksiä, ja näihin kuuluu myös eSports live streamit.

Nordicbet live streamit saat käyttöösi tekemällä talletuksen pelitilille. Pelitilillä tulee olla 0,01€ rahaa, jotta livelähetykset on katsottavissa – käytännössä tämä on siis ilmaista. Nordicbet live-vedonlyönnissä pääset nauttimaan markkinoiden parhaista kertoimista samalla kun katsot otteluita suorana teräväpiirtolaadulla!

Näin saat Nordicbet Live Streamit käyttöösi:

  1. Rekisteröi ilmainen pelitili Nordicbetille
  2. Tee talletus – vähintään 10€
  3. Käytä halutessasi 9,99€ mihin ikinä haluat – jätä pelitilillesi vähintään 0,01€ rahaa
  4. Yhdellä sentillä saat koko Nordicbetin livelähetystarjonnan käyttöösi, eikä tulevaisuudessa tule mitään muita kuluja tai kuukausimaksuja maksettavaksi
Nordicbet Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

100% / 100€

Kierrätysvaatimus: 6x
Minimikerroin: 1,50
Minimitalletus: 10€

Vedonlyöntisivustot eivät ole ainoita palveluntarjoajia

Vedonlyöntisivustot eivät suinkaan ole ainoita eSports live stream palveluiden tarjoajia. Internetistä löytyy yksi sivusto, joka on ehdottomasti ylitse muiden – täältä löydät kaikki CS:GO Live streamit. Tämän sivuston huono puoli on se, että otteluissa on suurempi viive, mikä haittaa livevedonlyöntiä rankalla kädellä. Tämän vuoksi suosittelemme katsomaan ottelut suorana vedonlyöntisivustoilla, jos tarkoituksena on saada tietoa vetoihin liittyen.

HLTV – KAIKEN KATTAVA PALVELU

HLTV on kaiken kattava palvelu. Sivusto on maailman johtava kilpailullisen CS:GO:n seurantaan keskittyvä sivusto. HLTV tarjonnasta löytyy tärkeimmät elementit Counter Strike: Global Offensive tapahtumien seurantaan. Tarjontaan kuuluu eSports uutiset, tilastot, tulokset, tulevat pelit ja jopa ilmaiset livelähetykset ja eSports live streamit.

HLTV ei ole pelkästään tilasto- tai live stream -palvelu, vaan se tarjoaa tolkuttoman määrän dataa ja tietoa Counter Striken maailmasta. Löydät statistiikat ja joukkueiden kokoonpanot sekä pelaajien suorittamiseen liittyvät tilastot samalta sivustolta. Heti etusivulla on listattu päivän pelit alkamisajan mukaan, ja klikkaamalla listaa, saat lisätietoja haluamistasi otteluista – edellisten otteluiden tulokset, pelaajatilastot ja joukkueiden muut tilastot.

HLTV LIVE STREAM – EI REKISTERÖITYMISTÄ TAI KULUJA!

HLTV Live Stream –palvelu ei vaadi rekisteröitymistä tai maksuja, vaan pääset katsomaan otteluita suorana helposti ja ennen kaikkea ilmaiseksi. HLTV ei tarjoa vedonlyöntiä, joten vedonlyöntiä harrastaville tämä eSports Live Stream –palvelu on melko heikko, sillä joudut vaihtelemaan välilehtien välillä live-vedonlyöntiä harrastaessasi. HLTV Livelähetykset omaavat myös melkoisen viiveen, joten tämä heikentää myös live-vedonlyöntiin saatavaa etua merkittävästi.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset eSportsiin meiltä!

VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI