Erikoistarjous uusille asiakkaille: Betsaa 10€ ja saat 5 kpl 10€ ilmaisvetoja!

Unibet erikoistarjous - Snookerin MM-kisat

Unibet: Snookerin MM-kisoihin kympillä 50€ edestä ilmaisvetoja!

Snookerin MM-kilpailut alkavat Sheffieldin perinteikkäässä Crucible Theaterissa ensi lauantaista 17.4. lähtien. Kisat ovat vähän yli pariviikkoiset ja finaalin viimeiset sessiot pelataan maanantain 3.5. aikana.

Ennakkoasetelmat maailmanmestaruuden jahtaamiselle ovat ennätyksellisen jännittävät, vaikka muutaman viime kauden verkoja hallinnut Judd Trump lähteekin kisoihin suurena ennakkosuosikkina. Tähän sanansa on varmasti sanottavana niin hallitsevalla maailmanmestarilla ja suuren yleisön suosikilla Ronnie ”The Rocket” O’Sullivanilla, kuin myös huippuvireensä taas löytäneellä Neil Robertsonillakin.

Oman mausteensa keitokseen tuovat varmasti viime vuoden finalisti Kyren Wilson, sekä aina vaarallinen tosipelien mies Mark Selby. Myöskään ketään muuta TOP-16 pelaajaa ei sovi jättää laskuista pois. Unibet näyttää kaikki MM-kisojen ottelut tuttuun tapaan suorana Unibet TV:ssä!*

Kympillä 5 kpl 10€ ilmaisvetoja

Unibet on kisoissa mukana kolme viikkoa kestävällä erikoistarjouksella. Uudet pelaajat saavat nimittäin 5 kpl 10€ ilmaisvetoja lyömällä 10€ edestä vetoja vähintään 1,40 kertoimella! Ilmaisvedot ovat täysin kierrätysvapaita, eli niillä saavutetut voitot maksetaan pelitilille puhtaana käteisenä, jonka voi kotiuttaa vaikka välittömästi itselleen.

Nappaa erikoistarjous taskuun näin

  1. Siirry Unibetin kampanjasivulle tästä
  2. Luo pelitili Unibetille ja tee talletus
  3. Lyö 10 eurolla vetoja min. 1,40 kertoimella – saat 5 kappaletta 10 euron ilmaisvetoja!
  4. Nappaa kierrätysvapaat voitot taskuun ja nauti pelaamisesta Unibetilla!
  • *Nähdäkseen livestriimit täytyy pelaajalla olla vähintään yksi veto asetettuna 24 tunnin aikana, tai vaihtoehtoisesti saldoa pelitilillään.
  • Kampanja on voimassa 12.4.2021-3.5.2021 välisenä aikana

Tärkeät uutiset

VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI