Erikoistarjoukset jalkapallon EM-kisoihin 2021

Jalkapallon EM-kisat pyörähtävät vihdoin käyntiin perjantaina 11.6.! Avausottelussa kohtaavat Turkki ja Italia, mutta suomalaisfanien suurin odotus kohdistuu varmasti kisojen toiseen päivään, kun Suomi kohtaa Tanskan historiallisessa ottelussa Kööpenhaminassa.

Suomi on ensimmäistä kertaa historiansa aikana mukana EM-karkeloissa ja meno on myös sen mukainen! Bonusvedot tarjoaa erilaisia kampanjoita, kilpailuja ja kaikkea näiden väliltä koko kisojen ajan ja pääset kaikkiin kisatarjouksiin kätevästi kiinni tältä sivulta.

Ennakkotarjous kisojen voittajasta:

Unibet buustaa kuuden suosikin kertoimet huikeaan 30.00! Kuusi suurinta suosikkia, jotka pääsevät nauttimaan koroitetuista kertoimista ovat Englanti, Ranska, Belgia, Saksa, Espanja sekä Portugali.

Eikä siinä vielä kaikki! 20€ ensitalletuksella uusi asiakas kuittaa itselleen 100 käteiskierrosta Legacy of Dead -peliin! Tarjous voimassa turnauksen alkuun asti. Käteiskierrokset maksetaan 14.6. kello 20.00 mennessä.

Hyödynnä ennakkotarjous kisojen voittajasta tästä

Erikoistarjous EM-kisojen avausotteluun

Casino Winner tarjoaa EM-kisojen avausotteluun huiman tarjouksen: lyö vähintään euron veto matsiin, ja jos Italia voittaa, saat 50 käteiskierrosta Book of Dead -kolikkopeliin!

Uusi asiakas voi lunastaa käteiskierroksien lisäksi myös tavallisen tervetulotarjouksen! Tallettamalla vähintään 40€ asiakas saa lisäksi 200 käteiskierrosta ja betsaamalla kampanjaan vaadittavan 1€ betsin asiakas saa myös 10€ ilmaisvedon.

Hyödynnä erikoistarjous avausotteluun tästä

Sama tarjous on tarjolla myös seuraaviin peleihin:

  1. tarjous – 14.6. maanantai – Espanja v Ruotsi
  2. tarjous – 18.6. perjantai – Ruotsi v Slovakia
  3. tarjous – 19.6. lauantai – Portugali v Saksa
  4. tarjous – 23.6. keskiviikko – Ruotsi v Puola

TARJOUKSIA SUOMEN PELEIHIN

Unibetilla kaikkiin Suomen alkulohkon peleihin mennään kahden tarjouksen taktiikalla. Uusi asiakas voi siis valita, onko hän tosifani vai analyytikko.

Saat valitsemallesi kohteelle korotetun 30,00 kertoimen, ja mikäli ensitalletuksesi on vähintään 20 euroa, saat lisäksi 100 käteiskierrosta Legacy of Dead -peliin!

Voit valita haluamasi tarjouksen klikkaamalla mieluista ottelua alapuolella:

Käteiskierrokset maksetaan pelitilille ottelua seuraavana arkipäivänä kello 20.00 mennessä.

Näiden tarjousten lisäksi Unibetilla on KOKO KISOJEN AJAN voimassa 200% talletusbonus 200€ asti sekä 100€ riskitön veto tarjoukset.

Uudet asiakkaat voivat kätevästi valita haluamansa tarjouksen kampanjasivulta.

Valitse haluamasi tarjous tästä!

DMCA.com Protection Status