CS:GO – COUNTER STRIKE GLOBAL OFFENSIVE

Counter Strike: Global Offensive, eli CS:GO on yksi maailman suosituimmista ensimmäisen persoonan ampumispeleistä. Valtavan suosion myötä CS:GO esports on yksi menestyneimmistä kilpapeleistä viimeisen 2010-luvulla, eikä vauhti ole hyytynyt vuonna 2020! Pelijulkaisija Valve on kehittänyt pelin rinnalle valtavan kilpailullisen puolen, jonka ansiosta CS:GO esports vedonlyönti on suosituin elektronisen urheilun vedonlyöntilaji. CS:GO on yksinkertainen, mutta koukuttava peli, joka on helppo sisäistää, vaikka et olisi koskaan itse peliä pelannut. Alapuolelle olemme listanneet parhaat CS:GO vedonlyöntisivut ja uudet bonukset esportsiin, jonka lisäksi avaamme CS:GO pelinkulkua.

PELINKULKU

Counter-Strike: Global Offensive, eli CS:GO on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaavat vastakkain. Yksi ottelu koostuu kahdesta 15 kierroksen puoliskosta, ja ensimmäisen joukkue joka saavuttaa 16 kierrosvoittoa voittaa ottelun. Mikäli molemmat joukkueet ovat saaneet 15 kierrosvoittoa ja peli on tasan 15-15, ratkaistaan kartan voittaja jatkoajalla.

Joukkueet on jaettu kahteen joukkueeseen, jotka ovat nimeltään ”Terrorists” ja ”Counter-Terrorists”. Terroristit eli T-puoli pyrkii asettamaan pommin pommipaikalle, joita jokaisessa kartassa on kaksi (Pommipaikka A ja B). Terroristit voittavat kierroksen, mikäli joukkue onnistuu asettamaan ja räjäyttämään pommin, tai jos joukkue onnistuu eliminoimaan CT-joukkueen. CT-puoli pelaa puolustavana joukkueena ja he pyrkivät estämään T-puolta asettamasta pommia pommipaikalle. CT-joukkue voittaa kierroksen, mikäli T-puoli ei onnistu asettamaan pommia kierroksen aikana tai jos se onnistuu purkamaan pommin, kun pommi on asetettu pommipaikalle. Näiden lisäksi CT-puoli voi eliminoida koko vastassa olevan joukkueen, jolloin CT:t voittavat kierroksen.

CS:GO ottelut pelataan eri kartoissa, jotka valitaan ennen ottelua niin sanotusta kilpailullisesta karttavalikoimasta. Karttoja on CS:GO karttapoolissa tällä hetkellä seitsemän, jotka olemme listanneet tämän kappaleen alapuolelle. Mikäli Joukkue A valitsee ensimmäisen kartan, saa Joukkue B valita haluaako se aloittaa kartan T- vai CT-puolella. Mikäli ottelusarja käydään BO3 tai BO5 periaatteella, eli ottelussa pelataan parhaimmillaan kolme tai viisi karttaa, saa viimeisessä kartassa oman puolensa valita ennen karttaa pelattavan puukkokierroksen voittaja. Jokaisella joukkueella on vahvoja sekä hieman heikompia karttoja, jonka vuoksi joukkueet pelaavat usein tiettyjä karttoja ja välttelevät itselleen heikompia karttoja.

CS:GO VEDONLYÖNTI

CS:GO eli Counter Strike vedonlyönti on saavuttanut viime aikoina valtavan suosion, eikä ihme. Peliä on helppo seurata ja otteluita käydään päivittäin erinomainen määrä. Erilaisia liigoja ja sarjoja on tarjolla monipuolisesti, jonka ansiosta CS:GO vedonlyöntikohteita riittää aikaisesta aamusta aina myöhään yöhön asti. CS:GO vedonlyönti noudattaa hyvin pitkälti samaa kaavaa kuin perinteinen ureilu, sillä voit lyödä CS:GO:ssa tuttuja vetoja muista lajeista. Tarjolla on perinteiset voittajaveto, kartan voittaja, kierroksen voittaja, mutta tarjolla on myös kohteita esimerkiksi seuraavasta taposta tai pistoolikierroksen voittajasta.

Voittajaveto

Voit veikata Counter Strikessa ottelun voittajaa, kuten perinteisessä urheilussa ja muissa esports peleissä. CS:GO ottelun voittaja on joukkue, joka saavuttaa ensin 16 kierrosvoittoa. Kartta voi edetä myös jatkoajalle, mikäli kaksi joukkuetta on tasatilanteessa 15-15 kierrosvoittojen suhteen.

Kierroksen voittaja

Counter Strikessa voit veikata myös yksittäisen kierroksen voittajaa. Kierroksen voittajasta vetoa lyödessä on syytä ottaa huomioon joukkueiden ja kartan voimasuhteet, sillä osa kartoista on hyvin CT-painotteisia, kun taas toiset kartat voivat olla enemmän T-painotteisia.

Tulosveto

CS ottelut käydään usein BO3-periaatteella, mutta suurten turnausten finaalit pelataan usein BO5-tavalla, jossa ottelusarjan voittoon vaaditaan kolme karttavoittoa. BO3-muodossa käytävän ottelun voittaa joukkue, joka saavuttaa ensin kaksi karttavoittoa. Voit veikata ottelun voittajaa tulosvetomuodossa, kuten perinteisessäkin urheilussa. Voit veikata Joukkue A:n 2-0 voittoa tai vaikkapa Joukkue B:n 1-2 häviötä.

Tasoitusvedot

Tasoitusveto eli handicap vedot ovat mahdollisia myös Counter Strikessa. Voit lyödä altavastaajana otteluun lähtevää joukkuetta BO3-formaatissa käytävään otteluun +1.5 karttatasoituksella, jolloin vetosi voittaa, mikäli joukkue voittaa yhden kartan. Voit lyödä myös kierrostasoitusvetoja, joita ovat esimerkiksi -2.5 kierrosta tiettyyn karttaan. Vetosi voittaa, mikäli joukkueesi voittaa kartan vähintään 3 kierroksen erolla vastustajaan nähden.

Turnausvedot

Ottelukohtaisten vetojen lisäksi voit veikata koko CS-turnauksen voittajaa. Voit lyödä vetoa esimerkiksi Astraliksen turnausvoitosta, jolloin vetosi voittaa, mikäli legendaarinen tanskalaisjoukkue nostaa pokaalia turnauksen päätteeksi.

Erikoisvedot

Edellä mainittujen yleisimpien CS:GO vedonlyöntikohteiden lisäksi voit vuonna 2020 veikata mitä erikoisempiakin Counter Strike vedonlyöntikohteita. Voit lyödä vetoa esimerkiksi pistoolikierroksen voittajasta, seuraavasta taposta, kuka saa eniten tappoja kartassa tai ottelussa, montako kertaa pommi puretaan kartan aikana ja jopa puukkotappojen määrää on mahdollista veikata!

CS:GO LIVE VEDONLYÖNTI

Lähes kaikki parhaat esports vedonlyöntisivut tarjoavat CS:GO kohteita myös livevedonlyöntiin. Livevedonlyönti mahdollistaa vedonlyönnin otteluiden aikana, ja voitkin seurata pelinkulkua live streamin tai vedonlyöntisivuston kautta reaaliajassa. Vedonlyöjät voivat seurata ottelun etenemistä ja seurata momentumin vaihtumista. Counter Strike livevedonlyönti mahdollistaa loistavien kertoimien nappaamisen, sillä osa sivustoista voi laahata hieman perässä pelitapahtumiin nähden!

CS:GO VEDONLYÖNTISIVUSTOT 2020

Parhaat esports vedonlyöntisivut tarjoavat monipuolisesti CS:GO kohteita vedonlyöntiin. Kohteita löytyy yksittäisiin otteluihin parhaimmillaan jopa satoja, joten pelivalikoima Counter Strikeen on todellakin kunnossa vuonna 2020! CS:GO kasvaa jatkuvasti, jonka ansiosta kehitys myös CS:GO vedonlyönnin parissa on myös taattua. Kaikki sivustollamme esiteltävä esports vedonlyöntisivut ovat turvallisia ja luotettavia, jonka ansiosta huolta ei tarvitse kantaa kun nappaat parhaat esports bonukset taskuun ja nautit voitoista Counter Striken parissa!

CS:GO vedonlyönti - Suomalainen CS:GO-joukkue | Parhaat CS:GO vedonlyönti kohteet 2020

ENCE – Suomen suosituin CS:GO joukkue

ENCE on suomen suurin esports organisaatio, joka perustettiin vuonna 2013. Alun perin ENCE eSports nimellä toiminut seura toimii nykyisin pelkällä ENCE niellä ja joukkueen lippulaivana toimii heidän Counter Strike –joukkue, joka on niittänyt myös maailmalla menestystä.

ENCE ponnahti uudella rosterillaan maailman kärkijoukkueiden joukkoon vuonna 2018, jolloin joukkue saavutti vaihtelevaa menestystä kansainvälisissä turnauksissa. ENCE:n suurin saavutus oli Katowice Major –turnauksessa saavutettu finaalipaikka, jonka suomalaisjoukkue ansaitsi kaatamalla pudotuspeleissä maailman kärkijoukkueita, kuten Natus Vincere ja Team Liquid. Finaalissa ENCE hävisi tanskalaisjoukkue Astralikselle varsin selvin lukemin, mutta suomalaisjoukkue saavutti altavastaajana valtavan fanikunnan, jotka sympatisoivat piskuisen suomalaisjoukkueen urhoollista menestystarinaa.

Suurta keskustelua sosiaalisessa mediassa aiheutti kuitenkin vuoden 2019 elokuussa ENCE:n tekemä rosterimuutos, jossa Miikka ”suNny” Kemppi tuli joukkueeseen rakastetun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tilalle. Viime aikoina ENCE:n menestys ei ole ollut mairittelevaa, mutta kaikki varmasti pitävät peukkuja suomalaisjoukkueen puolesta. Alapuolelle olemme listanneet ENCE CS:GO –joukkueen aktiiviset jäsenet tällä hetkellä.

Pelaajat

Aleksi ”allu” Jalli

Miikka ”suNny” Kemppi

Sami ”xseveN” Laasanen

Jani ”Aerial” Jussila

Jere ”sergej” Salo

Elias “Jamppi” Olkkonen

Valmentaja

Slaava ”Twista” Räsänen

Meiltä löydät vain luotettavat esports vedonlyöntisivut, jonka ansiosta voit pelata sivustoilla ilman huolta. Suosittelemme pelaamaan vain lisensioiduilla vedonlyöntisivustoilla, sillä lisenssin omaavat sivustot ovat erittäin turvallisia!

CS:GO skini vedonlyönnissä voit veikata CS:GO pelin sisäisillä kosmeettisilla esineillä, kuten aseiden skineillä. Usein vedonlyöntisivustot järjestävät myös arvontoja, joissa pääpalkintoina on arvokkaita skinejä, joihin voit ostaa lipun halvalla skinillä.

Olemme Bonusvedot –tiimin kanssa koonneet sivuillemme kaikki parhaat esports vedonlyöntisivut, jotka tarjoavat monipuolisesti CS:GO vedonlyöntikohteita päivittäin. Löydät sivuiltamme vain luotettavat ja turvalliset CS:GO vedonlyöntisivut.

Tietenkin! CS:GO on saavuttanut valtavan suosion vedonlyöjien keskuudessa, jonka ansiosta lähes kaikki perinteiset vedonlyöntisivustot tarjoavat kohteita Counter Strikeen muun esportsin lisäksi. Voit lyödä oikean rahan vetoja CS:GO otteluista ja voittaa riihikuivaa käteistä vedoistasi!

Elektronisen urheilun vedonlyönti on hyvin samanlaista perinteisiin urheilulajeihin, kuten esimerkiksi jalkapalloon ja jääkiekkoon verrattuna. Voit veikata ottelun voittajaa, mutta tämän lisäksi tarjolla on perinteiset tasoitusveto, tulosveto ja yli/alle –vedot.

CS:GO vedonlyönnissä voit veikata oikealla rahalla tai pelinsisäisillä tavaroilla Counter Strike: Global Offensive -otteluita. CS:GO vedonlyönti on yksinkertaista ja helppo oppia, sillä peli on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä.

Lataa lisää