Vihjeet – Bonusvedot https://www.bonusvedot.com Vedonlyöntibonukset, Vihjeet & Nettikasinot Fri, 30 Oct 2020 13:16:54 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.2 https://www.bonusvedot.com/wp-content/uploads/2020/01/cropped-bonusvedot-2-e1578236135813-32x32.jpg Vihjeet – Bonusvedot https://www.bonusvedot.com 32 32 30.10. Valioliiga: Wolves – Crystal Palace | Susilauma vahvoilla kotinurmellaan! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/valioliiga-wolves-crystal-palace-2/ Fri, 30 Oct 2020 13:16:54 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6999 Valioliiga jatkuu jälleen perjantaina, kun Crystal Palace saapuu Wolvesin vieraaksi Molineux’lle. Pystyykö Eagles jatkamaan pisteputkeaan, vai nappaavatko isännät täyden pistepotin itselleen? Wolves parantanut otteitaan Wolvesin kausi on käynnistynyt epätasaisissa merkeissä, mutta kymmenen pistettä kuudesta matsista tarkoittaa sitä, että joukkue on vain kolmen pisteen päässä sarjan kärjessä majailevasta Evertonista. Wolves hävisi syyskuun puolivälin jälkeen kolme ottelua […]

The post 30.10. Valioliiga: Wolves – Crystal Palace | Susilauma vahvoilla kotinurmellaan! appeared first on Bonusvedot.

]]>
Valioliiga jatkuu jälleen perjantaina, kun Crystal Palace saapuu Wolvesin vieraaksi Molineux’lle. Pystyykö Eagles jatkamaan pisteputkeaan, vai nappaavatko isännät täyden pistepotin itselleen?

Wolves parantanut otteitaan

Wolvesin kausi on käynnistynyt epätasaisissa merkeissä, mutta kymmenen pistettä kuudesta matsista tarkoittaa sitä, että joukkue on vain kolmen pisteen päässä sarjan kärjessä majailevasta Evertonista. Wolves hävisi syyskuun puolivälin jälkeen kolme ottelua putkeen, jonka vuoksi joukkueen ympärille nousi aimo määrä kysymysmerkkejä, mutta Nuno Espirinto Santon ryhmä on onnistunut kääntämään kurssinsa. Susilauma on pelannut kolmessa edellisessä kamppailussaan  erinomaista jalkapalloa, joka toki oli odotettua, sillä Wolvesilla on jälleen tällä kaudella kasassa laadukas ryhmä.

Wolves voitti ennen maaottelutaukoa Fulhamin 1-0 lukemin, ja tauon jälkeen Susilauma kaatoi nousijaseura Leeds Unitedin samoin numeroin. Nunon miehistö oli todella lähellä jatkaa voittoputkeaan viime viikonloppuna Newcastlea vastaan, mutta Harakat nousivat dramaattisella tavalla tasapeliin 89. peliminuutilla. Wolves hallitsi pelivälinettä läpi ottelun, eikä Newcastle onnistunut luomaan käytännössä yhtään laadukasta maalipaikkaa, vaikka se yhden maalin onnistuikin tekemään. Newcastlen xG-lukema ottelussa oli vain 0.27, mutta ei Wolvesinkaan lukema ollut kummoinen, sillä Nunon miehistö keräsi ottelussa vain 0.80 xG:n. Wolves haki ratkaisuja hieman turhan kaukaa, eikä se onnistunut murtautumaan vaarallisille maalisektoreille kovinkaan montaa kertaa.

Crystal Palace-ottelu avaa Wolvesille kuitenkin erinomaisen mahdollisuuden napata tärkeitä pisteitä jatkoa ajatellen. Susilauman tulevien viikkojen otteluohjelma on hyvin mielenkiintoinen, sillä ennakkoon heikomman Palacen jälkeen Wolvesilla on vastassa muun muassa Leicester, Arsenal ja Liverpool.

Palace palasi voittojen tielle

Palace nappasi viime viikonloppuna tärkeän voiton, kun se kaatoi Fulhamin kotonaan 2-1 lukemin. Maalintekijöinä Palacen riveissä kunnostautuivat erinomaisesti alkukauden aikana esiintyneet Jairo Riedewald ja Wilfried Zaha, jotka tulevat olemaan tärkeä osa Roy Hodgsonin pelisuunnitelmaa myös Wolvesia vastaan. Eagles on kerännyt kuudesta ottelusta kymmenen pistettä, joka on joukkueelta erinomainen saavutus. Hodgsonin miehistö on tasapisteissä Wolvesin kanssa, mutta paremman maalieron ansiosta Eagles on Susilauman yläpuolella sarjataulukossa.

Hodgsonin luotsaama Palace aloitti kauden sensaatiomaisen hyvin, kun se voitti kahdella ensimmäisellä kierroksella Southamptonin ja Manchester Unitedin. Tämän jälkeen Palacelle kertyi kaksi tappiota, mutta maaottelutauon jälkeen joukkue onnistui palaamaan takaisin pistekantaan kiinni. Ennen Fulham-ottelua Eagles päätyi pistejakoon Brigtonin kanssa, joskin tappio tuosta ottelusta ei olisi ollut vääryys. Brighton vyörytti hyökkäyksiä Palace-maalille jatkuvaa syöttöä, mutta kuin ihmeen kaupalla Hodgsonin miehistö onnistui nappaamaan yhden pisteen itselleen.

Hyvästä pistepotista huolimatta Palace ei ole pelillisesti ihmeitä esittänyt, sillä joukkueen menestys nojaa tuttuun tapaan muutaman yksilön ihmesuorituksiin. Tärkein pelaaja Palacen riveissä on toki jälleen ollut Zaha, joka on paukuttanut kuuteen otteluun viisi maalia ja antanut yhden syötön. Hodgsonin miehistö perusta pelitapansa kurinalaiseen puolustuspelaamiseen, mutta hyökkäyspäässä laadukkaiden paikkojen luominen on ollut vaikeaa, eikä maalipaikolle pääseminen tule olemaan helppoa vahvasta puolustuksesta tunnettua Wolvesia vastaan.

Wolves vahvoilla

Palace on todistanut olevansa yllätyksellinen joukkue, joka kykenee kiusaamaan sarjan parhaita joukkueita. Materiaaliltaan Eagles ei kuitenkaan kovinkaan kummoinen ole, eikä se ole pelillisestikään liikaa vakuuttanut. Wolves on pelannut nousujohteisen kauden, sillä joukkue on esiintynyt alkukauden haparoinnin jälkeen erinomaisesti, joka enteilee Palacelle hikistä iltaa Molineux’lla.

Susilauma on illan vierailijoita edellä niin materiaaliltaan, kuin myös pelillisesti, jonka vuoksi me Bonusvedoilla uskomme isäntien nappaavan ottelusta täyden pistepotin. Peleille napataan Wolvesia -0.25 tasoituksella, jolle tarjotaan tällä hetkellä 1,79 kerrointa.

The post 30.10. Valioliiga: Wolves – Crystal Palace | Susilauma vahvoilla kotinurmellaan! appeared first on Bonusvedot.

]]>
29.10. CS:GO Blast Premier Fall: BIG – FaZe | BIG vahvoilla FaZen kriisipesäkettä vastaan https://www.bonusvedot.com/vihjeet/cs-go-blast-premier-fall-big-faze/ Thu, 29 Oct 2020 12:49:53 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6977 Blast Premier Fall turnaus jatkuu jälleen torstaina, kun eilen loppuun saadun A-lohkon jälkeen vuoroon astuu lohko B. Avauspäivän toisessa ottelusta illasta kohtaavat saksalainen BIG ja kansainvälinen nippu FaZe Clan. Ottelu alkaa 20:30 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3). BIG tasainen puurtaja BIG on ollut online-aikana pelattujen turnausten tasainen suorittaja, kun joukkueella on korona-ajalta […]

The post 29.10. CS:GO Blast Premier Fall: BIG – FaZe | BIG vahvoilla FaZen kriisipesäkettä vastaan appeared first on Bonusvedot.

]]>
Blast Premier Fall turnaus jatkuu jälleen torstaina, kun eilen loppuun saadun A-lohkon jälkeen vuoroon astuu lohko B. Avauspäivän toisessa ottelusta illasta kohtaavat saksalainen BIG ja kansainvälinen nippu FaZe Clan. Ottelu alkaa 20:30 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

BIG tasainen puurtaja

BIG on ollut online-aikana pelattujen turnausten tasainen suorittaja, kun joukkueella on korona-ajalta vain yksi iso sukellus pelillisesti. Joukkueen edellinen turnaus DH Openissa päättyi 5. sijaan, kun joukkue voitti fnaticin sijoitusottelussa. Tätä edelsi tiukka tappio Heroicille ja 2-0 tappio Vitalitylle, jonka tähtipelaaja ZywOo oli maagisessa vireessä BIGiä vastaan. Joukkueen vahvuus on ollut tasainen tehokaksikko XANTARES ja syrsoN, jotka ovat kääntäneet joukkueelle merkittävän määrän kierroksia omilla yksilösuorituksillaan, kun tuplaentryt ja vastaavat helpottavat merkittävästi joukkueen pelaamista. Tämän lisäksi joukkueella on todella laaja karttavalikoima, kun se pyrkii pelaamaan kaikkia karttoja pl. Train. Saksalaisten ainoa uhkakuva on, että molemmat edellä mainituista tehopelaajista alisuorittavat omaan edeltävien kuukausien tasoonsa nähden.

Ovet käyvät FaZessa

FaZe Clanissa on kerennyt tapahtumaan viikon alussa, kun se menetti tähtipelaajansa ja kapteeninsa Nikon G2:een, kun Nikola pääsee vihdoin pelaamaan Hunter-:n kanssa samaan joukkueeseen. Toinen muutos ennen Blastin avauspeliä joukkueen osalta on, että joukkueen valmentaja yNk jätti myös joukkueen. Joukkue hankki nopealla aikataululla itselleen tilapäiseksi pelaajaksi Blastin ajaksi olofmeisterin, joka pelasi juuri FaZessa ennen tauolle jäämistään. Omien sanojensa mukaan ruotsalainen ei ole liiemmilti koskenut peliin taukonsa aikana, joten hänen suorityskykynsä on suuri kysymysmerkki ja varmasti kaukana hänen primestaan 2016. FaZe Clanin otteet ovat olleet online-aikana todella ailahtelevat ja varsinkin isolla rahalla joukkueeseen hankittu coldzera on ollut liian epätasainen tarjotakseen Nikolle tulitukea läpi turnauksien. Menetettyään kriittisimmän pelaajansa, on joukkueella todella suuri työ selvitä edes kohtuullisesti olofmeisterin kanssa läpi lohkovaiheen.

BIGillä etu kaikessa

BIGin laajempi karttavalikoima tuo joukkueelle selkeän edun otteluun. Saksalaisilla on selkeästi enemmän pelivaraa karttojen osalta, kun joukkue poistaa alkuun Trainin. FaZe taas poistaa Vertigon, mutta jäljelle jäävästä viidestä kartasta kaikki ovat saksalaiselle organisaatiolle suotuisia. FaZen paras vaihtoehto on pelata joko Infernoa tai Nukea, koska Mirage ja Dust2 ovat selkeästi BIGin karttoja. Overpass voi olla mahdollinen jokerikortti, mutta siinäkin etu on saksalaisilla. Karttoja suurempi etu BIGille on olofmeisterin liittyminen Nikon tilalle, kun FaZe menettää merkittävän määrän tulivoimaa sekä taktisesta puolesta, kun olof ei ole kerennyt harjoitella joukkueen kanssa muutamaa päivää enempää. Pelivalinnassa lapulle otetaan BIGin koko ottelusarjan kierrosten tasoitusta, kun tämä kohde voi osua vaikka FaZe venyisi voittoon yksittäisessä kartassa, koska BIG tulee todennäköisesti murskaamaan vähintään yhden kartan selkeällä erolla.

The post 29.10. CS:GO Blast Premier Fall: BIG – FaZe | BIG vahvoilla FaZen kriisipesäkettä vastaan appeared first on Bonusvedot.

]]>
29.10. ATP Vienna: Garin – Thiem | Pystyykö Garin kiusaamaan Thiemiä? https://www.bonusvedot.com/vihjeet/atp-vienna-garin-thiem/ Thu, 29 Oct 2020 00:38:11 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6976 ATP Viennan toisella kierroksella päästään seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun itävaltalainen Dominic Thiem saa vastaansa chileläisen Christian Garinin. Pystyykö Garin kiusaamaan Thiemiä, vai meneekö itävaltalaistähti menojaan? Thiem on turnauksen hallitseva mestari Thiemin syksy on ollut menestyksekäs, sillä 27-vuotias itävaltalainen voitti syyskuussa uransa ensimmäisen Grand Slamin – US Openin. Thiemin vuosi on ollut kokonaisuutena erinomainen, sillä hän […]

The post 29.10. ATP Vienna: Garin – Thiem | Pystyykö Garin kiusaamaan Thiemiä? appeared first on Bonusvedot.

]]>
ATP Viennan toisella kierroksella päästään seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun itävaltalainen Dominic Thiem saa vastaansa chileläisen Christian Garinin. Pystyykö Garin kiusaamaan Thiemiä, vai meneekö itävaltalaistähti menojaan?

Thiem on turnauksen hallitseva mestari

Thiemin syksy on ollut menestyksekäs, sillä 27-vuotias itävaltalainen voitti syyskuussa uransa ensimmäisen Grand Slamin – US Openin. Thiemin vuosi on ollut kokonaisuutena erinomainen, sillä hän ylsi myös Australian avoimissa finaaliin. Tällä viikolla Thiemillä on mahdollisuus napata vuoden toinen turnausvoitto, kun hän pääsee pelaamaan kotikentällään Viennassa, jossa hän juhli turnausvoittoa viime vuonna.

Viennan turnauksen kaavio oli Thiemille ennakkoon hyvin mutkikas, eikä pelkästään Garinin takia. Itävaltalaisen oli määrä kohdata turnauksen ensimmäisellä kierroksella kokenut Kei Nishikori, mutta Thiemin onneksi japanilaispelaaja joutui vetäytymään turnauksesta. Nishikorin paikan turnauksesta nappasi Vitaliy Sachko, joka pääsi mukaan turnaukseen Lucky Loserina. Sachko aiheutti Thiemille yllättävän suuria ongelmia, sillä ukrainalaispelaaja mursi Thiemin syötön peräti viisi kertaa. Vaikeuksista huolimatta Thiem onnistui nappaamaan ottelun nimiinsä suoraan kahdessa erässä, mutta kovinkaan vakuuttavaa itävaltalaisen tekeminen ei todellakaan ollut.

Thiem on tunnettu aggressiivisena baseline-pelaajana, joka on kerännyt viime aikoina menestystä kovilla alustoilla. Aiemmin Thiem oli tunnettu lähinnä massa-alustan erikoismiehenä, mutta uuden valmentajansa alaisuudessa itävaltalainen on noussut maailman parhaiden pelaajien joukkoon myös nopeammilla kentillä. Thiemin suurimpina ongelmakohtina ovat vuosien aikana olleet korkea virhealttius sekä epätasaisuus, jotka ovat syöneet hänen menestysmahdollisuuksiaan. Tänä vuonna Thiem on kuitenkin esittänyt aiempaa tasaisempia otteita, mutta Sachko-ottelu todisti, että aiemmat ongelmat uhkaavat nostaa päänsä pinnalle vielä Grand Slam -voiton jälkeenkin.

Chileläisen syyskausi on ollut haasteellinen

Garin on tehnyt tämän vuoden aikana todellisen läpimurtonsa ATP-tasolle. Chileläinen Garin nousi talven aikana ensimmäistä kertaa maailmanlistan top-20 -sijoille, eikä nousu tapahtunut vahingossa. Garin voitti ennen koronataukoa kaksi ATP-turnausta, kun hän nappasi nimiinsä niin Rion, kuin Cordoban turnaukset. Koronatauon jälkeen Garinilla on kuitenkin ollut vaikeaa, sillä 24-vuotias chileläinen on tippunut lähes jokaisesta pelaamastaan turnauksesta ulos hyvin aikaisessa vaiheessa.

Viennan ATP-turnaukseen Garin sai kuitenkin lentävän lähdön, kun hän onnistui kaatamaan kolminkertaisen Grand Slam -voittaja Stan Wawrinkan turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Garin pelasi erinomaista tennistä läpi ottelun, ja erityisesti hänen liikkeensä oli loistavaa ensimmäisistä pisteistä lähtien. Hyvää liikettä tuki vahva ja tarkka rysty, mutta verkolle noustessaan chileläisellä oli vaikeuksia. Garin pystyi haastamaan vahvana lyöjänä tunnetun Wawrinkan baselinesta, joka lupailee hyvää niin ikään jykevänä lyöjänä tunnettua Thiemiä vastaan.

Pystyykö Garin kiusaamaan Thiemiä?

Garin lähtee torstain otteluun kertoimien valossa selvänä altavastaajana. Tämä asetelma on toki täysin oikeutettu, mutta aivan kertoimien mukaista eroa pelaajien välillä ei ole. Thiemien aggressiivinen baseline-pelaaminen on tuottanut viime aikoina menestystä, mutta Garinin nopeus ja vahvat lyönnit voivat aiheuttaa itävaltalaispelurille suuria vaikeuksia.

Vetolapulle napataan kohde ”Yli 20.0 peliä”, joka maistuu peleille arvioni mukaan paremmin kuin chileläisen puolesta pelaaminen tasoituksella. En usko Thiemin kylvettävän Garinia, sillä 24-vuotiaalta chileläiseltä löytyvät käytännössä kaikki tarvittavat ominaisuudet itävaltalaistähden haastamiseen.

The post 29.10. ATP Vienna: Garin – Thiem | Pystyykö Garin kiusaamaan Thiemiä? appeared first on Bonusvedot.

]]>
27.10. NFL: Los Angeles Rams – Chicago Bears | Palaako Rams kiinni voittokantaan? https://www.bonusvedot.com/vihjeet/nfl-los-angeles-rams-chicago-bears/ Mon, 26 Oct 2020 17:47:19 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6950 NFL:ssä päästään tulevana yönä seuraamaan mielenkiintoista kamppailua, kun Chicago Bears saapuu Los Angeles Ramsin vieraaksi SoFi Stadium. Jatkuuko chicagolaisten ylisuorittaminen, vai palauttaako Rams vierailijat maanpinnalle? 49ers koulutti Ramsia Los Angeles Rams aloitti kauden vahvasti, sillä joukkue voitti viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä. Rams oli lähellä kaataa myös Buffalo Billsin kolmannella kierroksella, mutta Josh Allenin johtama Bills-hyökkäys […]

The post 27.10. NFL: Los Angeles Rams – Chicago Bears | Palaako Rams kiinni voittokantaan? appeared first on Bonusvedot.

]]>
NFL:ssä päästään tulevana yönä seuraamaan mielenkiintoista kamppailua, kun Chicago Bears saapuu Los Angeles Ramsin vieraaksi SoFi Stadium. Jatkuuko chicagolaisten ylisuorittaminen, vai palauttaako Rams vierailijat maanpinnalle?

49ers koulutti Ramsia

Los Angeles Rams aloitti kauden vahvasti, sillä joukkue voitti viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä. Rams oli lähellä kaataa myös Buffalo Billsin kolmannella kierroksella, mutta Josh Allenin johtama Bills-hyökkäys teki voiton ratkaisseet pisteet vain 15 sekuntia ennen täyttä aikaa. Tappion jälkeen Rams voitti kaksi seuraavaa otteluaan, kun se kaatoi New York Giantsin (17-9) ja Washingtonin (30-10), mutta orastava voittoputki katkesi viime viikonloppuna, kun 49ers kaatoi Ramsin 24-16 lukemin. Ramsin puolustus toimi ottelussa hyvin, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa joukkueella oli ongelmia läpi ottelun. Hyökkäyskuvioita ei saatu kuntoon tehokkaasti puolustanutta 49ersia vastaan, jonka vuoksi pisteiden teko ei onnistunut aiempien kierrosten tapaan.

Rams on liikuttanut palloa tehokkaasti ilmassa alkukauden aikana, sillä se on heittänyt yli 267 jaardia neljästi tällä kaudella. Ainoa heikko ottelu oli 49ersia vastaan, jolloin Jarred Goffenin johtama Rams-hyökkäys jäi heitoissa vain 198 jaardiin. Heittopelin lisäksi Rams on juossut laadukkaasti tällä kaudella siitäkin huolimatta, että se treidasi Todd Gurley II:n Atlanta Falconsiin viime kauden päätteeksi. Juoksupeli on toiminut yllättävän hyvin, sillä Rams on juossut yli 100 jaardia viidessä ottelussa tällä kaudella.

Puolustuksellisesti Rams on esiintynyt varsin keskinkertaisesti, vaikka materiaali puolustuksessa on erinomainen. Ramsilla on ollut pieniä vaikeuksia juoksupuolustuksen kanssa, josta esimerkkinä käy viime ottelu, jossa Rams antoi 49ersin juosta yhteensä 122 jaardia 3,3 jaardin keskiarvolla. Heittopuolustus Ramsilla on toiminut varsin hyvin, mutta parannusta on odotettavissa myös tällä saralla. Parhaimmillaan Rams kuuluu puolustuspelaamisen osalta sarjan parhaimmistoon, joten potentiaalia todellakin riittää.

Milloin Bearsin ihmeet loppuvat?

Chicago Bearsin ympärillä leijui kysymysmerkkejä ennen kauden alkua, eikä ihme. Bearsin QB-pelaaminen on ollut sekavaa jo pidemmän aikaa, eikä helppoa ole ollut tälläkään kaudella, vaikka joukkue on onnistunut nappaamaan alkukauden aikana mukavan määrän voittoja. Hyökkäyspelaaminen on ollut vaikeaa katseltavaa aloittavasta QB:sta riippumatta, mutta hyvän puolustuspelaamisen sekä pienten onnenkantamoisten ansiosta joukkue on NFC Northin kärjessä Green Bay Packersin kanssa.

Bears aloitti kautensa dramaattisella comeback-voitolla, kun se kaatoi Detroit Lionsin 27-23 lukemin. Avauskierroksella Bearsilla oli onni puolellaan, sillä Lionsiilla oli mahdollisuudet napata voitto itselleen viimeisillä sekunneilla, mutta rookie D’Andre Swift pudotti pallon ratkaisuhetkillä. Toisella kierroksella Bears kaatoi vaikeuksien jälkeen Giantsin, ja kolmannella kierroksella chicagolaiset nousivat voittoon Atlanta Falconsia vastaan, joka suli ottelun käsittämättömällä tavalla. Ensimmäisen tappionsa Bears koki Indianapolis Coltsia vastaan, eikä paremmasta joukkueesta jäänyt tässä ottelussa epäselvyyttä.

Viime kierroksella Bears kaatoi Carolina Panthersin 23-16 lukemin, mutta kovinkaan vakuuttavasti Bears ei tässä ottelussa pelannut. Panthersin hyökkäyspelaaminen oli suorastaan surkeaa, ja Bears sai napattua voiton varsin keskinkertaisella esityksellä. Bearsin heittopeli on ollut tasoltaan melkoista vuoristorataa alkukauden aikana, ja joukkue onkin jo vaihdellut aloittavaa pelinrakentajaa. Suuria vaikeuksia Bearsilla on viime otteluissa ollut myös juoksuhyökkäyksen kanssa, vaikka ensimmäisillä kierroksilla juoksupelaaminen oli vielä varsin hyvällä tasolla. Hyökkäyspelaamisen tason täytyy nousta merkittävästi tulevien otteluiden aikana, sillä pelkkä vahva puolustuspelaaminen ei tule riittämään koko kautta. Kovinkaan korkeaa potentiaalia Bears-hyökkäyksestä ei kuitenkaan löydy, jonka vuoksi on vaikea uskoa, että joukkue miehittäisi NFC Northin kärkisijaa kauden päätteeksi.

Rams palaa voittojen tielle

Chicagon 5-1 voitto/tappio -tilasto on hieman harhaanjohtava, sillä joukkue on napannut muutaman voiton vastustajien käsittämättömien sulamisten ansiosta. Bears on ollut ongelmissa hyökkäyspelaamisen kanssa, ja on vaikea uskoa, että nähdyn kaltaisella tekemisellä joukkue kykenee tekemään kovinkaan suurta määrää pisteitä laadukasta Rams-puolustusta vastaan.

Rams on joukkueista selvästi laadukkaampi, ja joukkueelta löytyy kaikki tarvittavat aseet Bearsin selvään kaatamiseen. Uskomme Ramsin palauttavan chicagolaiset takaisin maanpinnalle, jonka vuoksi vetolapulle napataan isäntien voittoa -5.5 tasoituksella.

The post 27.10. NFL: Los Angeles Rams – Chicago Bears | Palaako Rams kiinni voittokantaan? appeared first on Bonusvedot.

]]>
26.10. Serie A: AC Milan – AS Roma | Vierailijat vahvoilla! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/serie-a-ac-milan-as-roma/ Mon, 26 Oct 2020 13:38:04 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6949 Serie A:ssa päästään maanantai-iltana seuraamaan kahden legendaarisen seuran kohtaamista, kun AS Roma saapuu AC Milanin vieraaksi San Sirolle. Pystyvätkö isännät jatkamaan voittoputkeaan, vai katkaiseeko Giallorossi isäntien voittokulun? Roma on pelannut nousujohteisesti Roman kausi käynnistyi nihkeästi, kun se jäi maalittomaan tasapeliin Hellas Veronaa vastaan. Kyseisestä ottelusta tuomittiin Giallorossille lopulta 0-3-tappio, sillä roomalaiset olivat rekisteröineet 23-vuotian Amadou […]

The post 26.10. Serie A: AC Milan – AS Roma | Vierailijat vahvoilla! appeared first on Bonusvedot.

]]>
Serie A:ssa päästään maanantai-iltana seuraamaan kahden legendaarisen seuran kohtaamista, kun AS Roma saapuu AC Milanin vieraaksi San Sirolle. Pystyvätkö isännät jatkamaan voittoputkeaan, vai katkaiseeko Giallorossi isäntien voittokulun?

Roma on pelannut nousujohteisesti

Roman kausi käynnistyi nihkeästi, kun se jäi maalittomaan tasapeliin Hellas Veronaa vastaan. Kyseisestä ottelusta tuomittiin Giallorossille lopulta 0-3-tappio, sillä roomalaiset olivat rekisteröineet 23-vuotian Amadou Diawaran U22-pelaajaksi. Avauskierroksen pettymystä seurasi erinomainen ottelu Juventusta vastaan, joka päättyi pistejakoon 2-2 lukemin. Tämän tasurin jälkeen Paulo Fonsecan luotsaama Roma on tehnyt vahvaa nousua kohti Serie A:n kärkipäätä, sillä joukkue on voittanut kaksi viimeisintä sarjaotteluaan erinomaisilla esityksillä. Giallorossi kävi ensin hakemassa arvokkaan 0-1 vierasvoiton piskuisesta Udinesesta, jonka jälkeen Fonsecan miehistö tyrmäsi nousijaseura Beneventon Stadio Olimpicolla 5-2 lukemin.

Eurooppa-liigan Roma avasi hienolla taistelulla, kun se kaatoi sveitsiläisen Young Boysin vieraissa 1-2 lukemin. Isännät johtivat ottelua aina 70. peliminuutille asti, mutta Roma nousi kahdella nopealla maalilla rinnalle ja ohi. Pelillisesti Roma on esiintynyt viime otteluissaan erinomaisesti, ja aktiivista jalkapalloa on ollut ilo katsoa. Topparit Gianluca Mancini ja Chris Smalling ovat maanantain ottelusta sivussa, mutta kovinkaan suurta miinusta kaksikon poissaolosta ei tule, sillä roomalaisten rosterissa riittää laatupuolustajia.

Rossoneri voittoputkessa

AC Milan on aloittanut kauden upeasti, sillä Stefano Piolin luotsaama Rossoneri on napannut neljästä pelaamastaan sarjaottelusta täydet 12 pistettä. Alkukauden vastustajat eivät toki ole olleet Interiä lukuunottamatta kovinkaan kummoisia, mutta seitsemän tehtyä maalia ja kolme nollapeliä kolmeen ensimmäiseen otteluun on ehdottomasti hatunnoston arvoinen suoritus. Viime kierroksella milanolaiset kohtasivat jo aiemmin mainitun Interin, jonka Rossoneri kaatoi 2-1 lukemin. Pelillisesti punamustat olivat ottelussa kuitenkin ajoittain melkoisissa vaikeuksissa, ja jopa onni oli tällä kertaa Piolin miehistön puolella.

Roman tapaan myös Milan aloitti Eurooppa-liiga -taipaleensa voitolla, kun se kaatoi Celticin vieraissa 1-3 lukemin. Rotaatiosta huolimatta Milan oli täysin ylikylän joukkue Glasgow’ssa, eikä Celticillä ollut ottelussa oikeastaan minkäänlaisia mahdollisuuksia. Piolille huolia maanantaina aiheuttavat lukuisat poissaolot, sillä varmuudella ottelusta ovat sivussa tähtivahti Gianluigi Donnarumma sekä puolustustaja Matteo Gabbia. Myös upeasti kauden aloittaneen Hakan Calhanoglun pelaaminen on epävarmaa, kuten myös olkapäävammasta kärsivän Ante Rebicin.

Giallorossi kiusaa isäntiä

Voitokkaasti kautensa aloittanut Milan lähtee maanantain otteluun kertoimien valossa suosikkina. Aivan näin selkeää ennakkoasetelemaa me Bonusvedoilla emme kuitenkaan allekirjoita, sillä Roma on tehnyt vahvaa nousua kohti huippua niin pelillisesti, kuin tuloksellisesti. Roma on esiintynyt viime otteluissaan pirteästi, ja Giallorossin materiaali riittää milanolaisten haastamiseen.

Vetolapulle napataan Romaa +0.5 tasoituksella, jolle tarjotaan hyvää kerrointa.

The post 26.10. Serie A: AC Milan – AS Roma | Vierailijat vahvoilla! appeared first on Bonusvedot.

]]>
26.10. ATP Vienna: Fritz – Coric | Entiset junioreiden ykköset vastakkain! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/atp-vienna-fritz-coric/ Mon, 26 Oct 2020 01:49:19 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6948 ATP Vienna käynnistyy maanantaina mielenkintoisilla otteluilla, ja me Bonusvedoilla suuntaamme katseet nuorten miesten väliseen taistoon. Pystyykö kroatialainen Borna Coric jatkamaan hyviä otteitaan, vai nappaako yhdysvaltalainen Taylor Fritz arvokkaan voiton? Coric selättänyt loukkaantumiset Coric oli vielä muutama vuosi sitten yksi maailman lupaavimmista pelaajista, mutta lukuisat loukkaantumiset ovat häirinneet 23-vuotiaan kroatialaisen nousua kohti tennismaailman huippua. Coric on […]

The post 26.10. ATP Vienna: Fritz – Coric | Entiset junioreiden ykköset vastakkain! appeared first on Bonusvedot.

]]>
ATP Vienna käynnistyy maanantaina mielenkintoisilla otteluilla, ja me Bonusvedoilla suuntaamme katseet nuorten miesten väliseen taistoon. Pystyykö kroatialainen Borna Coric jatkamaan hyviä otteitaan, vai nappaako yhdysvaltalainen Taylor Fritz arvokkaan voiton?

Coric selättänyt loukkaantumiset

Coric oli vielä muutama vuosi sitten yksi maailman lupaavimmista pelaajista, mutta lukuisat loukkaantumiset ovat häirinneet 23-vuotiaan kroatialaisen nousua kohti tennismaailman huippua. Coric on kärsinyt viime vuosien aikana niin polvi- kuin selkävammoista, mutta syksyn aikana kroatialainen on päässyt omien sanojensa mukaan pelaamaan pitkästä aikaa ilman kipuja. Coric näytti välähdyksen potentiaalistaan syyskuun alkupuolella pelatussa US Openissa, jossa hän eteni aina puolivälieriin asti. Tämän lisäksi kroatialainen ylsi Pietarin ATP-turnauksessa finaaliin, mutta ainakaan vielä tällä kertaa Coricin taso ei riittänyt venäläistä Andrey Rublevia vastaan.

Coric on tunnettu hyvänä syöttäjänä, joka taitaa mainiosti myös palautuspelaamisen. Kroatialaisen heikkoudet löytyvät palloralleista, sillä hänen virhemääränsä kohoavat pilviin pitkien pisteiden aikana. Coric on vahvimmillaan kun hän hakee aggressiivisesti voittolyöntejä vahvalla ja tarkalla kämmenellään, mutta viime kausien aikana kroatialaista on vaivannut loukkaantumisten lisäksi itseluottamuksen puute, joka on näkynyt uskalluksen puutteena palloralleissa. Tekniikaltaan Coric kuuluu Tourin ehdottomiin kärkinimiin, mutta tasaisuutta otteisiin vaaditaan, mikäli hän mielii nousta takaisin ATP-rankingin  top-10 sijojen tuntumaan.

Fritzin syksy ei ole ollut helppo

Coricin tapaan myös Fritz on entinen junioreiden maailmanlistan ykkönen. Yhdysvaltalainen Fritz on tehnyt viime vuosien aikana tasaista nousua kohti huippua, mutta potentiaalia isokokoiselta 23-vuotiaalta löytyy nähtyä enemmän. Fritz pelasi ennen koronataukoa erinomaisesti, kun hän eteni ensimmäistä kertaa urallaan ATP 500 -turnauksen finaaliin, mutta kauden keskeytymisen jälkeen hän on voittanut vain kuusi ottelua 14 pelaamastaan matsista.

Fritz on ollut ongelmissa pallorallien kanssa, sillä isokokoisena pelaajana hänen liikkuminen on vajavaista. Ketteryyden puutteesta huolimatta Fritz pystyy haastamaan vastustajansa myös baselinesta, sillä hän kykenee peliälyllään hakeutumaan hyviin lyöntiasentoihin. Nuori jenkki kykenee vahvalla kämmenellään juoksuttamaan vastustajiaan palloralleissa, ja mikäli mahdollisuus pisteen tappamiseen tulee, käyttää Fritz yleensä mahdollisuudet hyväkseen. Fritz on myös todella hyvä syöttäjä, sillä yhdysvaltalaisen ykkössyöttö kuuluu Tourin parhaimmistoon.

Coric turhan suuri suosikki

Coric lähtee maanantain otteluun kertoimien valossa yllättävän suurena suosikkina. Kroatialainen on toki väläytellyt potentiaaliaan syksyn aikana, eikä Fritzin syksy ole ollut se kaikista helpoin, mutta tästä huolimatta yhdysvaltalaiselle tarjottavat kertoimet ovat aivan liian korkeita.

Fritz on syöttöpelissä Coricia edellä, mutta palloralleissa kroatialainen on toki vastustajaansa parempi. Mikäli Fritz kykenee pitämään pisteet lyhyinä, kuten hän parhaimmillaan tekee, on Coricille odotettavissa suuria vaikeuksia. Peleille napataan Fritziä +2.5 tasoituksella, jolle tarjotaan erinomaista kerrointa.

The post 26.10. ATP Vienna: Fritz – Coric | Entiset junioreiden ykköset vastakkain! appeared first on Bonusvedot.

]]>
26.10. Valioliiga: Burnley – Tottenham | Vierailijat vahvoilla! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/valioliiga-burnley-tottenham/ Sun, 25 Oct 2020 17:58:21 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6947 Valioliiga jatkuu viikonlopun jäljiltä maanantaina, kun Tottenham saapuu Burnleyn vieraaksi Turf Moorille. Pystyvätkö isännät taistelemaan pisteistä, vai meneekö Spurs menojaan? Spurs suli käsittämättömällä tavalla Tottenham on kerännyt viidestä ottelusta kahdeksan pistettä, mutta parempaankin pistepottiin joukkueella on ollut edellytykset. Spurs teurasti Manchester Unitedin ennen maaottelutaukoa peräti 6-1 lukemin, ja sama meno jatkui myös West Hamia vastaan […]

The post 26.10. Valioliiga: Burnley – Tottenham | Vierailijat vahvoilla! appeared first on Bonusvedot.

]]>
Valioliiga jatkuu viikonlopun jäljiltä maanantaina, kun Tottenham saapuu Burnleyn vieraaksi Turf Moorille. Pystyvätkö isännät taistelemaan pisteistä, vai meneekö Spurs menojaan?

Spurs suli käsittämättömällä tavalla

Tottenham on kerännyt viidestä ottelusta kahdeksan pistettä, mutta parempaankin pistepottiin joukkueella on ollut edellytykset. Spurs teurasti Manchester Unitedin ennen maaottelutaukoa peräti 6-1 lukemin, ja sama meno jatkui myös West Hamia vastaan viime viikonloppuna, kun Jose Mourinhon miehistö meni ottelussa nopeasti 3-0 johtoon. Spurs onnistui kuitenkin sulamaan ottelun täysin käsittämättömällä tavalla, sillä West Ham nousi kolmen maalin takaa tasoihin viimeisen kymmenen minuutin aikana. Vaihdosta kentälle tulleella Gareth Balella oli mahdollisuudet tappaa peli muutamaankin otteeseen, mutta Spurs-fanien harmiksi walesilaisen ruuti oli märkää.

Balen paluu tuo lisää tulivoimaa jo ennestään laadukkaaseen Spurs-hyökkäykseen, joka kuului jo ennen walesilaistähden saapumista sarjan parhaisiin. Harry Kanen ja Heung-Min Sonin johtama yläkerta on kylvänyt tuhoa alkukauden aikana hurjalla tavalla, eikä yhdenkään Valioliiga-seuran alakerralle ole luvassa mukavia hetkiä Spursia vastaan. Kane on kunnostautunut alkukauden aikana erinomaisena syöttäjänä, ja korealainen Son on juossut vaarallisesti vastustajan puolustuslinjan taakse. Mourinholla onkin tällä hetkellä käsissään erinomainen joukkue, jolla on potentiaalia olla kauden musta hevonen, mikäli se kykenee saamaan tasapainoisuutta esityksiinsä.

Burnleylla vaikeaa

Sean Dyche on tehnyt hienoa työtä Burnleyn peräsimessä jo useita vuosia, mutta kausi 20/21 on käynnistynyt joukkueelta heikosti. Burnley on ollut suurissa ongelmissa hyökkäyspelaamisen kanssa, josta osoituksena on surkea tehtyjen maalien saldo, sillä Dychen miehistö on pöllyttänyt maaliverkkoja alkukauden aikana vain kolme kertaa. Heikon hyökkäyspelaamisen lisäksi Burnley on ollut vaikeuksissa myös puolustuksellisesti, joka toki selittyy osittain luottotopparien loukkaantumisilla. James Tarkowski oli sivussa kahdesta ensimmäisestä ottelusta, ja Ben Mee on ollut loukkaantumisen vuoksi sivussa jo heinäkuusta lähtien.

Burnley hävisi kolme ensimmäistä Valioliiga-otteluaan, mutta pistetili aukesi vihdoin viime viikonloppuna, kun Dychen miehistö päätyi pistejakoon West Bromwich Albionia vastaan. Chris Woodin kahta maalipaikkaa lukuun ottamatta Burnley ei ottelussa vakuuttanut, sillä joukkue ei onnistunut aiheuttamaan kovinkaan vaarallisia tilanteita Sam Johnstonen vartioiman WBA-maalin luokse. Sarjapaikan puolesta ei vielä syksyn aikana ole tarvetta pelätä, mutta yksi piste neljästä ottelusta ei lupaile kovinkaan positiivista kautta Burnleylle.

Vierailijat vahvoilla

Tottenham on maanantain ottelun selvä voittajasuosikki, eikä ihme. Spursin materiaali on illan isäntiä selvästi laadukkaampi, jonka lisäksi Mourinhon miehistö on ollut pelillisesti Burnleyta monta askelta edellä.

Vetolapulle napataan vierailijoita -0.75 tasoituksella, sillä uskomme Spursin hakevan Turf Moorilta selvän voiton.

The post 26.10. Valioliiga: Burnley – Tottenham | Vierailijat vahvoilla! appeared first on Bonusvedot.

]]>
25.10. LoL Worlds 2020: Top Esports – Suning | Toteutuuko unelmafinaali? https://www.bonusvedot.com/vihjeet/lol-worlds-2020-main-event-top-esports-suning-gaming/ Sun, 25 Oct 2020 07:08:30 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6943 League of Legendsin välieräviikonlopun toinen näytös on vuorossa sunnuntaina, kun lauantaina finaaliin edenneelle DAMWONille haetaan haastajaa viikon päästä pelattavaan turnauksen huipentumaan. Toisessa välierässä kohtaa kaksi Kiinan ammattilaissarja LPL:n edustajaa, kun Top Esports ja Suning ratkaisevat toisen finaalipaikan kohtalon. Joukkueet ovat kohdanneet lukuisia kertoja vuoden aikana LPL:ssä, joten taktisia yllätyksiä on tuskin luvassa. Ottelu alkaa 13:00 […]

The post 25.10. LoL Worlds 2020: Top Esports – Suning | Toteutuuko unelmafinaali? appeared first on Bonusvedot.

]]>
League of Legendsin välieräviikonlopun toinen näytös on vuorossa sunnuntaina, kun lauantaina finaaliin edenneelle DAMWONille haetaan haastajaa viikon päästä pelattavaan turnauksen huipentumaan. Toisessa välierässä kohtaa kaksi Kiinan ammattilaissarja LPL:n edustajaa, kun Top Esports ja Suning ratkaisevat toisen finaalipaikan kohtalon. Joukkueet ovat kohdanneet lukuisia kertoja vuoden aikana LPL:ssä, joten taktisia yllätyksiä on tuskin luvassa. Ottelu alkaa 13:00 ja se on tuttuun pudotuspelityyliin paras viidestä (BO5).

TES nousi kuilun partaalta

Top Esports kävi jo veitsi kurkulla, kun Fnatic nappasi kaksi ensimmäistä karttaa nimiinsä puolivälierässä, ja pakotti TESsin voittamaan kolme peliä peräkkäin selvitäkseen jatkoon. Fnatic oli myös johdossa neljännessä pelissä, mutta Top Esportsin mid-lanerin Knightin maagiset otteet pitivät joukkueen turnauksessa mukana. TESsin bot-lane näytti haavoittuvaisimmalta koko turnauksen aikana ensimmäiseen kahteen peliin, kun yuyanjia oli täysin köysissä Rekklessiä ja Hylissangia vastaan ja hänen kommunikointinsa JackeyLoven kanssa epäonnistui pahasti. Fnaticin bot-lanen rohkea pelityyli yllätti TESsin, kun joukkue on tottunut olemaan dominoiva osapuoli bot-lanen osalta. Karsa ja 369 ovat perusvarmoja suorittajia omissa rooleissaan, mutta Knight ja JackeyLove ovat avain joukkueen voittoon, kuten nähtiin nousussa Fnaticiakin vastaan. Jos JackeyLove saa kaivatun vahvan alun lanella, on Suning pulassa. Lisäksi Suningin haasteena on rajatut bannit, kun joukkue poistaisi mielellään useamman sankarin sekä Knightilta että JackeyLovelta.

Suning vei ensimmäisen LPL:n taiston

Suning eteni välieriin voittamalla JD Gamingin, tutun vastustajan LPL:stä. Suning oli hieman yllättäen niskan päällä ottelussa juuri mid-gamessa ja 5v5-taisteiluissa, kun JDG oli voittotodennäköisyyksissä merkittävästi edellä lähes kaikissa ottelusarjan peleissä. Suning kuitenkin osasi odottaa sopivat hetket ja käänsi ottelut yksittäisillä tappeluilla edukseen ja ei luopunut johdosta enää voitetuissa peleissä. LPL:lle tuttuun tyyliin otteluissa tuli paljon tappoja ja niitä on myös luvassa sunnuntaina, kun molempien junglerit hakevat aktiivisesti tappoja vaikka vaihtamalla oman henkensä niiden puolesta. Kiinalaiset priorisoivat varsin korkealle drakeja ja heraldeja, joten luvassa on 6-10 minuutin kohdalla tappeluita joen molemmilla puolilla, kun molemmat haluavat päästä käsiksi ensimmäisiin objekteihin. Suningin suurin etu on jungleri SofM, joka on ollut turnauksen tasaisimpia suorittajua pelillisesti. Hänen vastuullaan on kääntää huanfengin lane voitoksi ja pitää JackeyLove kurissa, jotta Suningilla on voiton mahdollisuudet.

Tuttu vastustaja, vähän yllätyksiä

Top Esports oli asetettu ennakkoon suurimmaksi suosikiksi koko turnauksen voittoon ja lähtee ansaitusti myös tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Knight ja JackeyLove muodostavat voimakaksikon, jonka voima riitti LPL:n puolella aina kesä-splitin voittoon asti. JackeyLove on mekaanisesti edellä vastustajaansa, ja Ezreal voi olla jälleen kerran pohdinnassa TESsin osalta, kun bot-lanella halutaan turvallinen alku. SofM on pitäny varsin paljon Nidaleesta, mutta Karsan heropooli sopii mainiosti Nidaleeta vastaan. Junglereiden osalta tärkeimmäksi asiaksi nousee visio ja tracking, kun paremmin toisen junglerin liikkeistä perillä oleva osapuoli vie nimiinsä alkupelin. Joukkueet kohtasivat LPL:n kesäkauden välierissä, kun TES marssi dominoivasti 3-0 voittoon. Voimasuhteet eivät ole varsinaisesti muuttuneet tästä ja TES on jo näyttäny henkisen vahvuutensa noustuaan ainoana joukkueena 0-2 tilanteesta jatkoon. Pelivalinta on TESsin ottelusarjan tasoitusta, kun sille tarjoillaaan vielä osalla bookkereista yli kahden kerrointa, joka toimii rajana kohteelle.  Livestä kannattaa kärkkyä karttakohtaisia tappolinjoja, kun varsinkin peli 3 ja mahdollinen peli 4 saattaa olla varsinaista ilotulitusta näiden osalta.

Ottelusarjan tasoitus: Top Esports -1,5 / 1.5 yksikköä

The post 25.10. LoL Worlds 2020: Top Esports – Suning | Toteutuuko unelmafinaali? appeared first on Bonusvedot.

]]>
25.10. Valioliiga: Wolves – Newcastle | Susilauma vahvoilla kotinurmellaan! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/valioliiga-wolves-newcastle/ Sun, 25 Oct 2020 02:05:56 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6945 Valioliigaa nähdään myös sunnuntai-iltana, kun Newcastle saapuu Wolvesin vieraaksi Molineux’lle. Pystyykö Wolves jatkamaan voittojen tiellä, vai hakeeko Newcastle arvoikkaita vieraspisteitä itselleen? Wolves orastavassa voittoputkessa Wolvesilla on takana kaksi erinomaista Valioliiga-kautta portugalilaisen Nuno Espirinto Santon alaisuudessa, mutta uusi kausi on käynnistynyt joukkueelta hieman sekavasti. Avauskierroksen Sheffield-voiton jälkeen Manchester City kävi hakemassa Molineux’lta 1-3 vierasvoiton, jonka jälkeen […]

The post 25.10. Valioliiga: Wolves – Newcastle | Susilauma vahvoilla kotinurmellaan! appeared first on Bonusvedot.

]]>
Valioliigaa nähdään myös sunnuntai-iltana, kun Newcastle saapuu Wolvesin vieraaksi Molineux’lle. Pystyykö Wolves jatkamaan voittojen tiellä, vai hakeeko Newcastle arvoikkaita vieraspisteitä itselleen?

Wolves orastavassa voittoputkessa

Wolvesilla on takana kaksi erinomaista Valioliiga-kautta portugalilaisen Nuno Espirinto Santon alaisuudessa, mutta uusi kausi on käynnistynyt joukkueelta hieman sekavasti. Avauskierroksen Sheffield-voiton jälkeen Manchester City kävi hakemassa Molineux’lta 1-3 vierasvoiton, jonka jälkeen Wolves hävisi vieraissa West Hamille peräti 4-0 lukemin. Lontoon reissu toimi nähtävästi oivana herätyksenä joukkueelle, sillä West Ham-tappion jälkeen Wolvesin puolustuspelaaminen ollut totutun kurinalaista, eikä Susilauma ole päästänyt maaliakaan kahteen viime otteluun. Wolves onkin tällä hetkellä orastavassa voittoputkessa, sillä Nunon kaatoi ensin Fulhamin kotonaan 1-0 lukemin, jonka jälkeen Sudet hakivat 0-1-vierasvoiton Leedsistä.

Wolves menetti viime kauden päätteeksi kaksi tähtipelaajansa, kun Diogo Jota siirtyi Liverpooliin, ja Matt Doherty lähti Tottenhamiin. Susilauma hankki luottopelaajien tilalle korvaajat, ja erityisesti Dohertyn paikalle löydettiin oivallinen pelaaja, kun Nelson Semedo saapui Molineux’lle FC Barcelonasta. Portosta hankittua 18-vuotias Fabio Silva ei aivan vielä täytä Jotan suuria saappaita, mutta superlupaavasta hyökkääjästä voi tulevien vuosien aikana kehittyä jopa Jotaa tärkeämpi pelaaja Wolvesille.

Tärkeiden pelaajien lähdöt ovat näkyneet erityisesti Wolvesin hyökkäyspelaamisessa, sillä Susilauman peli kulki viime kaudella pitkälti joko Jotan tai Dohertyn kautta. Kahdella viime kierroksella hyökkäyspelaaminen on kuitenkin ollut jo selvästi parempaa, ja parempia otteita on syytä odottaa myös jatkossa. Wolves-hyökkäyksestä löytyy laatua roppakaupalla, ja uudistunut joukkue tulee varmasti kehittymään kauden edetessä.

Harakat luottavat puolustuspelaamisen voimaan

Newcastlen viime kausi oli vaikea, mutta Harakat onnistuivat uusimaan sarjapaikkansa kuin ihmeen kaupalla. Newcastlella oli läpi kauden suuria ongelmia pallollisen pelaamisen kanssa, mutta tehokas viimeistely, sekä maalivahti Martin Dubravkan erinomaiset otteet tolppien välissä riittivät Valioliigassa pysymiseen. Tälle kaudelle Newcastle vahvisti materiaaliaan usealla pelaajalla, kun hyökkääjä Callum Wilson, laituri Ryan Fraser ja laitapuolustaja Jamal Lewis saapuivat perinteikkääseen seuraan.

Vahvistuneen materialiin vuoksi Harakoiden odotukset ovat selvästi viime kautta korkeammalla, mutta kovinkaan ruusuista starttia joukkue ei uuteen kauteen ole saanut. Viidestä ottelusta saldona on seitsemän pistettä, mutta pistepotti on joukkueelta jopa pieni ylisuoritus, sillä pelillisesti Newcastle ei ole vakuuttanut. Uusista hankinnoista huolimatta Steve Bruce luottaa puolustavan jalkapallon voimaan, joka syö paljon pois joukkueen hyökkäyspelaamista. Hyviä maalipaikkoja ei olla onnistuttu luomaan kovinkaan montaa ottelua kohti, eikä pistetahti tule jatkumaan edes alkukauden tahtia, mikäli joukkueen esitykset jatkuvat nähdyn kaltaisina.

Wolvesin voittokulku jatkuu

Wolves lähtee sunnuntai-illan otteluun kertoimien valossa selvänä suosikkina, eikä syyttä. Isäntien materiaali on vierailijoita selvästi laadukkaampi, eivätkä Harakat ole pelillisesti vakuuttaneet, vaikka seitsemän pistettä viidestä ottelusta on joukkueelta tuloksellisesti hyvä suoritus.

Wolves on pelannut kahden tappionsa jälkeen erinomaista jalkapalloa, ja joukkueelta löytyy potentiaalia vielä selvästi parempaankin pelaamiseen. Markkinat ovat selvästi yliarvostaneet Newcastlea, jonka ansiosta Wolvesille tarjotaan erinomaisia kertoimia illan kamppailuun. Vetolapulle napataan Wolvesin voittoa ottelusta 1,75 kertoimella, joka kelpaa peleille paremmin kuin hyvin.

The post 25.10. Valioliiga: Wolves – Newcastle | Susilauma vahvoilla kotinurmellaan! appeared first on Bonusvedot.

]]>
24.10. LoL Worlds 2020: DAMWON Gaming – G2 Esports | Venyykö G2 toistamiseen? https://www.bonusvedot.com/vihjeet/lol-worlds-2020-main-event-damwon-gaming-g2-esports/ Fri, 23 Oct 2020 17:15:33 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=6942 Leaque of Legendsin vuoden 2020 Worldseissa pelit alkavat käydä vähiin, kun tulevana viikonloppuna pelataan turnauksen välierät. Lauantaina viikonlopun ensimmäisessä ottelussa pelaa tähän mennessä turnauksessa kokonaisuutena vakuuttavimmin esiintynyt DAMWON Gaming. Vastaan asettuu pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella täysin uudelle tasolle tämän vuoden osalta noussut G2, Euroopan viimeinen toivo. Ottelu alkaa 13:00 ja se on pudotuspeleille tuttuun tyyliin paras […]

The post 24.10. LoL Worlds 2020: DAMWON Gaming – G2 Esports | Venyykö G2 toistamiseen? appeared first on Bonusvedot.

]]>
Leaque of Legendsin vuoden 2020 Worldseissa pelit alkavat käydä vähiin, kun tulevana viikonloppuna pelataan turnauksen välierät. Lauantaina viikonlopun ensimmäisessä ottelussa pelaa tähän mennessä turnauksessa kokonaisuutena vakuuttavimmin esiintynyt DAMWON Gaming. Vastaan asettuu pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella täysin uudelle tasolle tämän vuoden osalta noussut G2, Euroopan viimeinen toivo. Ottelu alkaa 13:00 ja se on pudotuspeleille tuttuun tyyliin paras viidestä, eli parhaimmillaan viihdettä on tarjolla iltaan asti katsojille.

G2 heräsi uudella tasolle

G2 esitti vaihtelevia otteita lohkovaiheessa, mutta pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Gen.G:tä vastaan joukkue esitteli uuden vaihteen ja lasketteli tyylipuhtaaseen voittoon korealaisesta vastustajastaan. G2:lla on vuosien saatossa varsin hyvät tilastot juuri LCK:n joukkueita vastaan, kun joukkueen alkupelin taktiikka on osoittautunut haastavaksi joukkueille, jotka ovat tottuneet taistelemaan joella sijaitsevista objekteista. G2 on keskittänyt omat voimavaransa tappoihin ja torneihin, ja joukkue on antanut käytännössä ilmaiseksi pelissä kuin pelissä ensimmäiset kaksi drakea, kun joukkue maksimoi kultaansa tapoilla ja plateilla alkupelissä. Ensimmäinen korealaisvastustaja Gen.G ei löytänyt tähän muista eroavaan pelityyliin vastausta, vaan G2 nappasi pienen kultajohdon otteluissa. Pelin voittavan ensimmäisen ratkaisevan tappelun joukkue otti systemaattisesti 18-20 minuutin välissä.

Yksilöt turnauksen eliittiä

Molempien joukkueiden pelaajat ovat yksilötasolla mitattuna ehdotonta turnauksen eliittiä. Jankos esiitti todella vakuuttavan ottelusarjan Gen.G:tä vastaan junglessa, ja vaikka hän ei edelleenkään saa carry-junglereita toimimaan G2:n kanssa samalla tavalla kuin taktiikan parhaiten osaavat joukkueet, on hänen jungle-tekemisensä turnauksen parhaimmistoa. Canyon on aavistuksen perässä, mutta juuri carry-junglereiden kanssa hänellä on selkeästi paremmat näytöt. Suurin ero pelaajissa on bot-lanella, kun DAMWONin timanttinen kaksikko Ghost ja Beryl on paperilla edellä G2:n kaksikkoa Perkz ja Mikyx. Varsinkin Perkzin taidot ovat tiedossa, kun hän on aina ollut parempi pelaaja caster-carryjen kanssa. On ihme, jos hän saa useampaan kuin yhteen peliin Jhinin, joka oli varsin tuhoisa valinta Gen.G:tä vastaan pelistä toiseen. Midlanella Showmaker on suoritusvarma pelaaja ja lievä ennakkosuosikki Capsia vastaan. Euroopan edustaja on toisaalta hieman yllätyksellisempi ja ei pelaa niin usein ”oppikirjamaista” LoLia.  Top-lane on edelleen varsin draftista riippuvainen lopputuleman kannalta, kun molempien top-lanereilla on paljon valinnanvaraa heropoolissa ja paljon riippuu millaisella taktiikalla joukkueet haluavat kokonaisuutena lähteä yksittäisiin karttoihin.

Onko DAMWONia vielä koeteltu?

DAMWON on selvittäny tiensä tähän vaiheeseen turnausta tyylipuhtaasti. Pahimmat skeptikot kuitenkivat ovat kyseenalaistaneet, että onko joukkue ollut oikeasti hyvä, vai ovatko vastustajat vain esiintyneet heikosti Worldseissa. Koko vuotta tarkastellessa on DAMWON ollut selkeästi tasaisempi joukkue verrattuna G2:een. Joukkue otti tuplamestaruuden LECIssä, mutta molemmat mestaruudet olivat kaukana siitä vakuuttavuudesta, mihin joukkueen kohdalla on totuttu. G2 jyräsi puolivälierän pitkälti alkupelin taktisen pelaamisensa ansiosta, johon Gen.G ei osannut vastata. DAMWONilla on kuitenkin ollut viikko aikaa harjoitella vain ja ainoastaan G2:n kohtaamista varten ja korealaiset theorycraftaajat ovat suurella varmuudella selvittäneet, miten G2:n drakejen väistelyä vastaan tulee pelata. DAMWONin on erottanut tänä vuonna muista LCK:n joukkueista juuri röyhkeä alkupelin pelaaminen, kun joukkue hakee tappoja neljän tai jopa viiden miehen voimin tornien takaa jo ennen lvl6:sta. Joukkueella onkin paremmat mahdollisuudet kuin Gen.G:llä vastata G2:n massasta eroavaan pelityyliin.

Vaikka enemmistön sympatiat katsojissa ovat varmasti G2:n puolella, on pelivalinta DAMWONin ottelusarjan tasoitus, kun joukkueen tekemisen taso on kokonaisuutena ollut vielä kriittisen askeleen edellä G2:sta. -1.5 tasoitus kestää osuakseen yksittäisen G2:n kartan voiton, kun joukkue onnistuu lähes varmasti yhdessä pelissä neljästä yllättämään alkupelissä ja rullaamaan voittoon saavutetun edun turvin.Ennakkoon arvioituna luvassa on varsin tapporikkaita pelejä, kun DAMWON on pakotettu luopumaan makrolla pelin voittamisesta ja pitämään G2:n kurissa. Jos joukkue onnistuu tradeemaan tappoja ensimmäisen vartin eurooppalaisten kanssa, on DAMWON vahvoilla. Joukkue on ollut turnauksen paras 5v5-tappeluissa. Tämä tarkoittaa käytännössä, että G2:n pitää pystyä vielä vetämään pari yllätysdraftia hihastaan, joita vastaan DAMWON ei ole päässyt harjoittelemaan kertaakaan.

Ottelusarjan tasoitus: DAMWON -1,5 / 1.5 yksikköä

The post 24.10. LoL Worlds 2020: DAMWON Gaming – G2 Esports | Venyykö G2 toistamiseen? appeared first on Bonusvedot.

]]>