Vihjeet – Bonusvedot https://www.bonusvedot.com Vedonlyöntibonukset, Vihjeet & Nettikasinot Wed, 12 Aug 2020 18:26:20 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5 https://www.bonusvedot.com/wp-content/uploads/2020/01/cropped-bonusvedot-2-e1578236135813-32x32.jpg Vihjeet – Bonusvedot https://www.bonusvedot.com 32 32 13.8. MLB: Milwaukee Brewers – Minnesota Twins | Syöttäjien taisto – Vieraat vahvoilla? https://www.bonusvedot.com/vihjeet/mlb-milwaukee-brewers-minnesota-twins/ Wed, 12 Aug 2020 18:26:20 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5954 Kotijoukkue Milwaukee Brewers kohtaa sarjan kolmannessa ottelussaan Miller Parkilla vierailija Minnesota Twinsin. Sarja on tilanteessa 1-1 ja tänään määritetään sarjan voittaja. Kotijoukkue Brewers on aloittanut tynkäkauden 7-8, kun taas vierailijat ovat pelanneet 11-7. Tänään nähdään kotijoukkueen pyhätössä kiihkeä taisto. Miller Park luokitellaan lyöjäystävälliseksi stadioniksi, mutta underikaan ei olisi mahdottomuus, kun linja pysyy yhdeksän tuntumassa. Stadionilla […]

The post 13.8. MLB: Milwaukee Brewers – Minnesota Twins | Syöttäjien taisto – Vieraat vahvoilla? appeared first on Bonusvedot.

]]>

Kotijoukkue Milwaukee Brewers kohtaa sarjan kolmannessa ottelussaan Miller Parkilla vierailija Minnesota Twinsin. Sarja on tilanteessa 1-1 ja tänään määritetään sarjan voittaja. Kotijoukkue Brewers on aloittanut tynkäkauden 7-8, kun taas vierailijat ovat pelanneet 11-7.

Tänään nähdään kotijoukkueen pyhätössä kiihkeä taisto. Miller Park luokitellaan lyöjäystävälliseksi stadioniksi, mutta underikaan ei olisi mahdottomuus, kun linja pysyy yhdeksän tuntumassa. Stadionilla on mahdollisuus sulkea katto sateen varalta, mutta pieni vastatuuli vaikuttaa hieman kunnareihin. Vähäjuoksuisuus tasoittaa peliä ja syöttäien osuus korostuu.

NAPPAA JÄRISYTTÄVÄ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Unikrn Vedonlyönti

300% talletusbonus aina 300€ asti!

Kierrätysvaatimus: 5x
Minimikerroin: 1,50
Minimitalletus: 10€

Syöttäjien kaksintaisto

Vieraiden aloittava syöttäjä, oikeakätinen Kenta Maeda (ERA 2.65/WHIP 0.65) pelasi vahvasti kauden avauksen. Ei turhia virheitä, mutta parantamisen varaakin jäi. Omassa komennuksessaan, väärät syöttövalinnat antoivat vastustajalle kolmen juoksun kunnarin. Maeda luottaa pääsääntöisesti nopeaan fastballiin ja changeuppiin, mikä sukeltaa lopussa. Se tuottaa reilusti hiljaisia koppipalloja osuessaan, joten kunnarivaaraa ei ole. Helppoja palloja ulkokentälle.

Kotijoukkue tuo kummulle syöttäjäksi vasenkätisen Eric Lauerin.Nuori 25-vuotias southpaw pelasi viime vuonna kelpo kauden. Ongalmana oli silloin myös ailahtelevuus. Hyvää syöttöä seuraa liikaa huteja. Tänään Lauer pelaa niin sanotusti jatkostaan, sillä hän ei kuulu vakiorosteriin. Kauden avaus oli heikko ja tänään on viimeinen mahdollisuus näyttää. Se lisää paineita onnistua. Hän luottaa syöttöarsenaalissaan fastballiin ja Cutteriin. Cutter on hankala osua, mutta tuottaa vastaavasti liikaa balleja. Lauer kerää hyvän määrän strikeouteja, mutta päästää liikaa pelaajia vapaataipaleelle. Lisäksi hänen syöttövoima ei kestä kuudenteen sisävuoroon, joten relieverit joutuvat kovemmalle koetukselle.

Lyöntivoima puuttuu?

Molemmat joukkueet ovat lyöneet suhteellisen heikosti. Kotijoukkue on vasta sijalla 23. Lyöntitilastoissa. Vieraat ovat hieman paremmin menestyneet, sijalla 17. Lyöntivoima ei siis ole kummallakaan varsin hyvä, joten ottelun ratkaisu nähdään syöttäjien onnistumisissa ja kuinka vaihtosyöttäjät vastaavat haasteeseen. Tilastojen valossa kotijoukkue Brewers on pelannut todella surkeasti kotonaan, saldolla 2-5, kun taas vierailija Twins on ottanut voittoja neljä kuudesta vieraissa.

Tänään otetaan pelivalinnaksi vieraiden moneyline voitto. Riittävä syöttäjäetu takaa voiton ja hieman laadukkaampi bullpen pitää johtoaseman loppuun saakka. Maeda pitää huolen, että vaihtoon tullessaan, joukkue on vähintään tasoissa.

Lapulle Twins ML / 3 yksikköä

The post 13.8. MLB: Milwaukee Brewers – Minnesota Twins | Syöttäjien taisto – Vieraat vahvoilla? appeared first on Bonusvedot.

]]>
12.8. WTA Praha: Kristyna Pliskova – Petra Martic | Pystyykö jättiläinen yllättämään Marticin? https://www.bonusvedot.com/vihjeet/wta-praha-pliskova-martic/ Tue, 11 Aug 2020 23:51:39 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5938 Prahan WTA-turnauksessa päästään keskiviikkona seuraamaan mielenkintoista kohtaamista, kun Kristyna Pliskova saa vastaansa Petra Marticin. Kykeneekö Pliskova kylvämään tuhoa syötöllään, vai nappaako Martic paikan puolivälieriin? Martic nihkeä Grachevaa vastaan Petra Marticin peli ei kulkenut odotetulla tavalla Varvara Grachevaa vastaan, vaikka kroatialainen onnistuikin nappaamaan voiton suoraan kahdessa erässä. Marticin ykkössyöttö sakkasi pahasti, sillä ensimmäinen syöttö osui ruudun […]

The post 12.8. WTA Praha: Kristyna Pliskova – Petra Martic | Pystyykö jättiläinen yllättämään Marticin? appeared first on Bonusvedot.

]]>

Prahan WTA-turnauksessa päästään keskiviikkona seuraamaan mielenkintoista kohtaamista, kun Kristyna Pliskova saa vastaansa Petra Marticin. Kykeneekö Pliskova kylvämään tuhoa syötöllään, vai nappaako Martic paikan puolivälieriin?

Martic nihkeä Grachevaa vastaan

Petra Marticin peli ei kulkenut odotetulla tavalla Varvara Grachevaa vastaan, vaikka kroatialainen onnistuikin nappaamaan voiton suoraan kahdessa erässä. Marticin ykkössyöttö sakkasi pahasti, sillä ensimmäinen syöttö osui ruudun sisään vain 48% tarkkuudella. Marticin onni oli kuitenkin se, että kakkossyöttö toimi läpi ottelun erinomaisesti.

Viime ottelun vaikeuksista huolimatta Martic on esiintynyt tauon jälkeen myös hyvin, sillä Palermon turnauksessa kroaatti taisteli tiensä välieriin asti. Matkalla välieriin Martic kaatoi erinomaisilla esityksillä muun muassa Alison Uytvanckin ja Aliaksandra Sasnovichin, jotka kroatialainen kaatoi hyvän yleispelaamisensa ansiosta. Martic pääsi rummuttamaan rakastamiaan palloralleja haluammallaan tavalla, eikä kroaattia ole niissä syytä haastaa.

Välierissä Anett Kontaveitia vastaan kroatialainen oli vaikeuksissa lukemattomien pakottamattomien virheiden kanssa, joiden kanssa hän on paininut ennenkin. Vuosien tuoman kokemuksen myötä virheitä ei ole enää viime kausien aikana näkynyt yhtä paljoa kuin ennen, sillä Martic on pyrkinyt rauhoittamaan pelityyliään melkoisesti. Viime otteluissaan kroaatti on kuitenkin hakenut voittolyöntejä turhankin itsevarmasti, ja tämä on kostautunut pisteiden muodossa.

 

NAPPAA JÄRISYTTÄVÄ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Unikrn Vedonlyönti

300% talletusbonus aina 300€ asti!

Kierrätysvaatimus: 5x
Minimikerroin: 1,50
Minimitalletus: 10€

 

Pliskova on vahva pelaaja

Myös Pliskovalla oli omat vaikeutensa viime kierroksella, vaikka hänkin onnistui voiton nappaamaan puhtaasti kahdessa erässä. Tsekin ykkössyöttö puri loistavasti, sillä Pliskova voitti yli 75% ensimmäisistä syötöistään, mutta kakkossyötöllä jättiläinen oli pienissä vaikeuksissa. Tsekki onnistui kuitenkin pelastamaan peräti 89% 15-vuotiaan vastustajansa Linda Fluhvirtovan saamista murtopalloista, jonka ansiosta nuori tsekki ei kunnolla Pliskovaa päässyt kiusaamaan.

Pliskova kävi Marticin tapaan pelaamassa Prahan turnausta edeltäneessä Palermon WTA-turnauksessa, mutta tsekin tie tyssäsi yllättävään tappioon puolivälierissä, kun Sara Errani nousi voittoon erän takamatkalta. Ennen putoamistaan Pliskova kaatoi kuitenkin loistavilla esityksillä Stefanie Vögelen ja Maria Sakkarin tyylikkäästi 2-0 lukemin, ja erityisesti kreikkalaisen kaataminen massalla on hatunnoston arvoinen suoritus.

Kristyna on tunnettu hurjasta syötöstään, kuten hänen sisarensa Karolina Pliskova. Aivan sisarensa tasolle hän ei ole uransa aikana yltänyt, mutta mainio pelaaja on silti kyseessä. Pliskova pelaa todella aggressiivisella pelityylillä, ja hän pystyy tekemään suurta tuhoa kovalla ja tarkalla syötöllään. Ulottuvuutensa ansiosta Pliskova nousee myös usein verkolle, jolla hän pystyy pakottamaan vastustajat epätoivoisiin ratkaisuihin sekä pakottamattomiin virheisiin. Marticia vastaan Pliskova pyrkii varmasti pitämään pisteet varsin lyhyinä, sillä palloralleissa Marticia ei kannata lähteä haastamaan. Mikäli tsekin ykkössyöttö rullaa samaan tapaan kuin Fluhvirtovaa vastaan ja kakkossyöttöä on saatu edes hieman parannettua, on Pliskovalla kaikki edellytykset haastaa epävarmasti viime otteluissaan esiintynyt Martic.

Tsekillä potentiaalia yllätykseen

Martic on toki erinomainen massapelaaja, mutta pieniä ongelmia kroatialaisen viime matseissa on näkynyt. Pakottomattomia virheitä on tullut liikaa, eikä syöttö ole kulkenut ensimmäisten tauon jälkeisten otteluiden tapaan. Pliskovalla on työkalut pistää Martic tiukoille jo ilman näitä ongelmia, eikä tsekille ole keskiviikkona varaa antaa ilmaisia pisteitä. Suosikkina Martic toki otteluun lähtee, mutta lähtökohdat huomioon ottaen kroatialainen on arvostettu markkinoiden toimesta aivan liian suureksi ennakkosuosikiksi. Peleille nappaamme Pliskovaa pelitasoituksella, sillä tarjottu linja on liian herkullinen ohitettavaksi.

The post 12.8. WTA Praha: Kristyna Pliskova – Petra Martic | Pystyykö jättiläinen yllättämään Marticin? appeared first on Bonusvedot.

]]>
12.8. NHL: Washington Capitals – New York Islanders | Pystyykö Isles yllättämään Capsin? https://www.bonusvedot.com/vihjeet/nhl-washington-capitals-new-york-islanders/ Tue, 11 Aug 2020 20:51:21 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5936 NHL:n varsinaiset pudotuspelit käynnistyvät tällä viikolla vauhdilla, ja lätkäfaneja hemmotellaan herkullisilla otteluilla pitkin viikkoa. Tiistai-iltana Washington Capitals saa vastaansa mielenkiintoisessa kamppailussa New York Islandersin, josta löytyy maukasta pelattavaa. Pystyykö Isles laittamaan Capsin tiukoille, vai avaavatko suosikit ottelusarjan voitolla? Isles pelaa kurinalaista kiekkoa New York Islanders on esiintyi karsintakierroksella vahvasti, eikä Florida Panthersilla ollut mitään mahdollisuuksia […]

The post 12.8. NHL: Washington Capitals – New York Islanders | Pystyykö Isles yllättämään Capsin? appeared first on Bonusvedot.

]]>

NHL:n varsinaiset pudotuspelit käynnistyvät tällä viikolla vauhdilla, ja lätkäfaneja hemmotellaan herkullisilla otteluilla pitkin viikkoa. Tiistai-iltana Washington Capitals saa vastaansa mielenkiintoisessa kamppailussa New York Islandersin, josta löytyy maukasta pelattavaa. Pystyykö Isles laittamaan Capsin tiukoille, vai avaavatko suosikit ottelusarjan voitolla?

Isles pelaa kurinalaista kiekkoa

New York Islanders on esiintyi karsintakierroksella vahvasti, eikä Florida Panthersilla ollut mitään mahdollisuuksia pysäyttää Barry Trotzin joukkuetta etenemästä varsinaisiin pudotuspeleihin. Islesillä oli oivat mahdollisuudet napata sarja jopa tyylipuhtaasti 3-0 lukemin, mutta tehokkaan hyökkäyksen ansiosta Panthers nappasi yhden voiton nimiinsä. Isles on Trotzin aikakaudella tullut tunnetuksi tasapainoisesta pelaamisestaan, ja erityisesti puolustussuuntaan joukkue on yksi sarjan vahvimmista joukkueista.

Kurinalaisen pelitavan vuoksi Isles ei kovinkaan usein maalijuhlia järjestä, mutta maalintekotaitoa rosterista tästä huolimatta löytyy. Matthew Barzal vyöryttää Islesin hyökkäyspeliä upeilla liikkeillään, ja Anders Lee on tullut tunnetuksi yhtenä sarjan parhaista maalineduspelaajista. Potentiaalisia ratkaisijoita löytyy joukkueesta myös muita, sillä muun muassa Ryan Pulock on erinomainen kiekollinen puolustaja, ja myös Jordan Eberle on parhaimmillaan erinomainen hyökkääjä.

 

NAPPAA JÄRISYTTÄVÄ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Unikrn Vedonlyönti

300% talletusbonus aina 300€ asti!

Kierrätysvaatimus: 5x
Minimikerroin: 1,50
Minimitalletus: 10€

 

Caps ei ole pelillisesti liikaa vakuuttanut

Toissa kauden mestari Washington Capitals ei ensimmäisissä tosipeleissä ihmeitä esittänyt, mutta täytyy toki muistaa, että varsinaiset pleijarit alkavat vasta nyt. Tampa Bayta vastaan pelatussa ensimmäisessä sijoitusottelussa joukkue esiintyi varsin pirteästi, mutta seuraavissa otteluissa Philadephiaa ja Bostonia vastaan Caps oli vaikeuksissa. Caps ei pysynyt otteluissa pelillisesti mukana, vaikka joukkue voiton Bostonista 2-1 lukemin kaivoikin. Capsilta löytyy toki rosterista melkoisia nimimiehiä, mutta tason täytyy tuleviin peleihin nousta, sillä Islesillä on ehdottomasti potentiaalia marssia tästä otteluparista jatkoon.

Capsille huolia peliesityksien lisäksi aiheuttaa John Carlsonin mahdollinen poissaolo, sillä loistavan runkosarjan pelannut yhdysvaltalainen oli sivussa kaikista aiemmista sijoitusotteluista. Carlson on selvä Capsin alakerran johtaja, ja hänen poissaolonsa tekee puolustuksen lisäksi ison loven myös joukkueen kiekolliseen pelaamiseen. Myös tanskalainen Lars Eller on avausottelusta mahdollisesti sivussa, sillä flunssaoireista kärsinyt hyökkääjä on karanteenissa tiistaihin asti, ja hänen ottelukuntonsa on tämän vuoksi kysymysmerkki.

Isles turhan suuri altavastaaja

Capitals lähtee otteluun kertoimien puolesta suosikkina, mutta ailahtelevien esitysten ja mahdollisten poissaolojen vuoksi Islesin ei näin suuri altavastaaja pitäisi olla. Capsin arvoa laskee myös vaisun kauden pelannut Braden Holtby, jonka täytyy nosta tasoaan roimasti, mikäli Caps mielii pudotuspeleissä pitkälle edetä. Holtby on toki parhaimmillaan sarjan parhaita maalivahteja, mutta tämän hetken Holtbylle eivät Islesin kassarit todellakaan häviä. Peleille nappaamme Islesin lopullista voittoa, sillä Trotzin miehistölle tarjottavat kertoimet ovat tällä hetkellä yksinkertaisesti liikaa.

The post 12.8. NHL: Washington Capitals – New York Islanders | Pystyykö Isles yllättämään Capsin? appeared first on Bonusvedot.

]]>
12.8. MLB: Colorado Rockies – Arizona Diamondbacks | Kotijoukkueen lyöntivoima riittää voittoon? https://www.bonusvedot.com/vihjeet/mlb-colorado-rockies-arizona-diamondbacks/ Tue, 11 Aug 2020 19:08:48 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5934 Ensi yönä Colorado Rockies isännöi Arizona Diamondbackia kotiareenallaan Coors Fieldillä. Areena, joka tunnetaan lyöjäystävällisenä pelikenttänä. Tänään pääsee molempien joukkueiden syöttäjät testiin, sillä molemmat avaavat syöttäjät ovat aloittaneet kautensa suhteellisen hyvin. Kotijoukkue tuo kummulle Southpaw, Kyle Freelandin (ERA 2.41/WHIP 1.07), joka pelasi edellisessä pelissään nollat seitsemänteen vuoroon saakka. Sitten alkoi ongelmat – Muutama vapaataival ja kunnari. […]

The post 12.8. MLB: Colorado Rockies – Arizona Diamondbacks | Kotijoukkueen lyöntivoima riittää voittoon? appeared first on Bonusvedot.

]]>

Ensi yönä Colorado Rockies isännöi Arizona Diamondbackia kotiareenallaan Coors Fieldillä. Areena, joka tunnetaan lyöjäystävällisenä pelikenttänä. Tänään pääsee molempien joukkueiden syöttäjät testiin, sillä molemmat avaavat syöttäjät ovat aloittaneet kautensa suhteellisen hyvin.

Kotijoukkue tuo kummulle Southpaw, Kyle Freelandin (ERA 2.41/WHIP 1.07), joka pelasi edellisessä pelissään nollat seitsemänteen vuoroon saakka. Sitten alkoi ongelmat – Muutama vapaataival ja kunnari. Tämä varmasti näkyy ottelun alussa epävarmuutena. Kuinka nuori vasuri saa pidettyä hermot kurissa? Vierailijoilta avaava syöttäjä on Zac Gallen (ERA 2.81/WHIP 1.25), joka sai mahdollisuuden avausrosteriin muutaman ässäsyöttäjän poissaolon ansiosta. Mike Leake jäi pois koko kaudelta koronavaaran takia, ja Bumgarner on loukkaantuneiden listalla selkävamman takia. Alku on ollut hyvä, mutta jatkuuko vire tänään… Edellisessä pelissään hän antoi yhden kunnarin ja yhden vapaataipaleen. Tänään lyöjävoittoisella kentällä, kentällepääsyjä tulee enemmän ja jos vapaataipaleita tulee liikaa, on Gallen suurissa vaikeuksissa.

 

NAPPAA JÄRISYTTÄVÄ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Unikrn Vedonlyönti

300% talletusbonus aina 300€ asti!

Kierrätysvaatimus: 5x
Minimikerroin: 1,50
Minimitalletus: 10€

 

Lyöntivoima kotijoukkueen etu

Lyöntipelissä Rockies on sijalla viisi, kun taas vieraat tuskailevat juoksupelinsä kanssa. He ovat sijalla 26. lyöntitilastoissa. Lisäksi tänään on vastassa vasenkätinen syöttäjä, joten nähtäväksi jää, aukeaako lyöntipeli ja eteneminen tänään. Molempien joukkueiden bullpen, eli vaihtosyöttäjätilanne on suhteellisen hyvä. Kummallakaan ei hirveästi kuormitusta ole ollut. Pieni etu kotijoukkueella, sillä Diamondbacksin relieverit ovat heikompia vasenkätisiä lyöjiä vastaan, joita kotijoukkueella on peräti kuusi.

Syöttäjien kaksintaisto

Syöttöpelissä vieraiden Gallen luottaa fastballiin ja sinkeriin, joka tuottaa paljon strikeouteja, mutta myös liian paljon vapaataipaleita. Kestääkö kantti lyöjävoittoisella stadionilla, vai antaako hän ilmaisia kentälle pääsyjä? Rockiesin Freelandin loukkaantuessa viime kauden lopulla, hän treenasi Changeuppia syöttöarsenaaliin, ja nyt koronatauolla on harjoitteluissa syöttänyt tuhansia heittoja. Omien sanojensa mukaan tämä on yksi tämän kauden isoimmista muutoksista ja todellinen syömähammas. Se on erittäin tehokas ja lisää hutilyöntien määrää merkittävästi.

Ratkaistaanko peli vasta lopussa

Tänään peli-ideaksi otetaan kotietu lyöntiosastolla, sekä syöttäjäetu niin aloittavissa syöttäjissä, kuin myös relievereissä. Tiukka ottelu on edessä, mutta loppua kohden mentäessä kotijoukkueen laadukkaampi vaihtosyöttöpeli astuu kuvaan. Kotivoitto underdogina maistuu lapulle enemmän kuin hyvin.

Pelilapulle Rockies ML Panostaso 3 yksikköä

The post 12.8. MLB: Colorado Rockies – Arizona Diamondbacks | Kotijoukkueen lyöntivoima riittää voittoon? appeared first on Bonusvedot.

]]>
12.8. NHL: Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks | Hawksin ihmeille tulee loppu! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/nhl-vegas-chicago/ Tue, 11 Aug 2020 12:17:19 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5932 NHL:n playoffit käynnistyvät tällä viikolla mielenkiintoisilla ottelupareilla. Bonusvetojen katse kohdistuu Vegas Golden Knightsin ja Chicago Blackhawksin väliseen kohtaamiseen, josta ei mielenkiintoa puutu. Pystyykö Hawks jatkamaan yllätyksiään, vai jyrääkö Vegas perinteikkään seuran yli? Vegas on esiintynyt edukseen Vegasin erinomainen vire ei katkennut runkosarjan keskeytymiseen, sillä Peter DeBoerin miehistö on voittanut kaikki neljä kesän aikana pelaamaansa ottelua. […]

The post 12.8. NHL: Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks | Hawksin ihmeille tulee loppu! appeared first on Bonusvedot.

]]>

NHL:n playoffit käynnistyvät tällä viikolla mielenkiintoisilla ottelupareilla. Bonusvetojen katse kohdistuu Vegas Golden Knightsin ja Chicago Blackhawksin väliseen kohtaamiseen, josta ei mielenkiintoa puutu. Pystyykö Hawks jatkamaan yllätyksiään, vai jyrääkö Vegas perinteikkään seuran yli?

Vegas on esiintynyt edukseen

Vegasin erinomainen vire ei katkennut runkosarjan keskeytymiseen, sillä Peter DeBoerin miehistö on voittanut kaikki neljä kesän aikana pelaamaansa ottelua. Kolmeen tosipeliin Vegas on paukuttanut käsittämättömät 15 maalia, joten melkoisesta dominanssista voidaan puhua. Vegas kykeni luomaan jokaisessa ottelussa korkeita maaliodottamia myös ilman Max Paciorettyä, ja erityisesti Chandler Stephenson esiintyi edukseen ykkösketjun laidalla. Tähtihyökkääjä Paciorettyn odotetaan kuitenkin palaavan takaisin pelaavaan kokoonpanoon pleijaireiden ensimmäiselle kierrokselle, ja Stephenson siirtynee näin ollen takaisin tuttuun kolmosketjuun.

Vegas on pelannut kauden aikana kokonaisvaltaista kiekkoa, eikä joukkueen rosterista juuri heikkouksia löydy. Hyökkäyksestä löytyy hyökkäysvoimaisten pelaajien lisäksi sopiva määrä tapainottavia pelaajia, eikä pakistostakaan heikkoja pelureita löydy. Alec Martinez on ollut loistava lisä Vegasin alakertaan, ja Robin Lehner on osoittanut olevansa erinomainen kassari, joka tulee varmasti olemaan Golden Knightsin ykkösvalinta maalinsuulle myös pleijareissa.

 

NAPPAA JÄRISYTTÄVÄ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Unikrn Vedonlyönti

300% talletusbonus aina 300€ asti!

Kierrätysvaatimus: 5x
Minimikerroin: 1,50
Minimitalletus: 10€

 

Chicago yllätti Oilersin

Chicago kaatoi karsinnoissa hieman yllättäen Edmontonin. Oilers hallitsi pelitapahtumia valtaosan ottelusarjasta, mutta chicagolaiset käyttivät maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen. Tehokkuus oli jopa niin kovaa luokkaa, että samalle tasolle Hawks ei millään kykene yltämään ottelusarjasta toiseen. Toki pelkkä hyökkäyspelaaminen ei Chicagolle ottelusarjaa kääntänyt, sillä Corey Crawford esiintyi vahvasti Hawksin maalilla. Yhdysvaltalaisella huhuiltiin olevan pieniä vammoja vielä heinäkuun aikana, mutta ainakaan karsintakierroksella loukkaantumisista ei ollut tietoakaan.

Myös Crawford taisteli väkevästi maalidottamia vastaan, ja Vegasia vastaan tulitus tulee todennäköisesti olemaan vielä kovempaa. Vegas kykenee rummuttamaan hyökkäyspeliään selvästi laajemmalla rosterilla kuin Oilers, jonka vuoksi chicagolaisten puolustus tulee joutumaan melkoisen tukalaan paikkaan.

Hawksin hyökkäyskalustosta löytyy toki Patrick Kanen tapaisia tähtipelaajia, mutta kovinkaan laaja chicagolaisten rosteri ei ole. Tilanteiden luominen tulee olemaan vaikeaa Vegasin laadukasta miehistöä vastaan, ja melkoinen ihme saa tapahtua, että Hawks kairaisi neljä voittoa Vegasin tasoiselta joukkueelta.

Hawks ahtaalla

Molempien joukkueiden otteluissa on maaleja nähty, sillä molempien pelitapa perustuu varsin hyökkäysvoittoiseen kiekkoon. Chicago ei kuitenkaan Oilersia vastaan paikkoja liikaa kyennyt luomaan, ja suuret maalimäärät perustuivatkin enemmän Hawksin järisyttävään tehokkuuteen. Vegasia vastaan maalipaikkojen luominen tulee varmasti olemaan entistä vaikeampaa, sillä Vegasin puolustus on selvästi Oilersia kovempi, jonka lisäksi Golden Knightsin maalinsuulta löytyy selvästi Öljymiesten maalivahtiosastoa laadukkaampi kassari. Peleille nappaamme kohteen “Alle 6.5 maalia”, sillä avausottelussa maaleilla tuskin mässäillään.

The post 12.8. NHL: Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks | Hawksin ihmeille tulee loppu! appeared first on Bonusvedot.

]]>
11.8. Eurooppa-liiga: Wolves – Sevilla | Mielenkiintoinen kamppailu Duisburgissa! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/eurooppa-liiga-wolves-sevilla/ Mon, 10 Aug 2020 23:56:20 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5930 Duisburgissa nähdään tiistaina laatufutista, kun Wolves ja Sevilla iskevät yhteen Eurooppa-liigan puolivälierissä Schauinsland-Reisen-Arenalla. Jatkuuko Sevillan lento, vai jatkaako Wolves turnauksen välieriin? Wolves taisteli tiensä jatkoon Wolves ei onnistunut nappaamaan paikkaa ensi kauden Mestarien liigaan Valioliigan kautta, jonka vuoksi Eurooppa-liiga täytyy voittaa, mikäli joukkue mielii himoitussa kilpailussa ensi kaudella kisata. Wolves sijoittui Valioliigassa loppujen lopuksi seitsemännelle […]

The post 11.8. Eurooppa-liiga: Wolves – Sevilla | Mielenkiintoinen kamppailu Duisburgissa! appeared first on Bonusvedot.

]]>

Duisburgissa nähdään tiistaina laatufutista, kun Wolves ja Sevilla iskevät yhteen Eurooppa-liigan puolivälierissä Schauinsland-Reisen-Arenalla. Jatkuuko Sevillan lento, vai jatkaako Wolves turnauksen välieriin?

Wolves taisteli tiensä jatkoon

Wolves ei onnistunut nappaamaan paikkaa ensi kauden Mestarien liigaan Valioliigan kautta, jonka vuoksi Eurooppa-liiga täytyy voittaa, mikäli joukkue mielii himoitussa kilpailussa ensi kaudella kisata. Wolves sijoittui Valioliigassa loppujen lopuksi seitsemännelle sijalle, kun joukkue tippui Tottenhamin taakse viimeisellä kierroksella koetun tappion myötä. Eurooppa-liigan puolivälieriin Nuno Espirito Santon luotsaama Wolves eteni kaatamalla Olympiakosin, mutta aivan vaivattomasti jatkopaikka ei tullut. Joukkueet päätyivät aiemmin maaliskuussa 1-1 tasapeliin, ja tasaista oli myös toisessa osaottelussa. Raul Jimenez vei Wolvesin 1-0 johtoon rangaistuspotkusta jo yhdeksännellä peliminuutilla, mutta lopun aikaa kuskin paikalla oli Olympiakos. Kreikkalaiset hallitsivat pelivälinettä erityisesti toisella puoliajalla, mutta Wolvesin onneksi vierailijoilta puuttui se viimeinen silaus hyökkäyksistään.

Wolvesin esitys oli pallollisesti vaisu, mutta ensimmäisessä osaottelussa tehdyn vierasmaalin ansiosta joukkueen ei tarvinnut ottelussa lisämaaleja hakea. Tämän vuoksi hieman puolustusvoittoisempi pelitapa oli ymmärrettävää, eikä ottelusta ole syytä tehdä liian voimakkaita johtopäätöksiä. Wolves joutuu tulemaan tiistaina toimeen ilman Jonny Castroa, joka loukkasi polvensa pahannäköisesti viime viikon kamppailussa. Myös Daniel Podence on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi. Poissaolot eivät kuitenkaan Wolvesia kaada, sillä englantilaisjoukkueen rosterista löytyy hyvin syvyyttä.

 

NAPPAA USKOMATON 2000€ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Casumo Vedonlyönti

100% talletusbonus aina 2000€ asti tai 50€ ilmaisveto!

Kierrätysvaatimus: 0x & 10x
Minimikerroin: 1,60
Minimitalletus: 10€

 

Sevilla helppoon voittoon Romasta

Sevillalla on viime aikoina kulkenut. sillä joukkue ei ole hävinnyt otteluakaan helmikuun jälkeen. Julen Lopeteguin ryhmä on voittanut seitsemästä viime ottelustaan kuusi, joten espanjalaisten kuntopuntari näyttää melkoisen kauniilta. Voitettujen vastustajien joukkoon kuuluu toki LaLigan puolelta myös heikompia joukkueita, ja muutama turha tasapelikin Los Palanganasin kesään mahtui. Hattua joukkueelle kuitenkin täytyy nostaa, sillä 18 ottelun mittainen tappiottomien otteluiden putki ei vahingossa osu kohdalle.

Sevilla voitti omassa neljännesvälierässään Roman 2-0 lukemin, eikä paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä. Erinomaisesti heinäkuussa esiintyneet roomalaiset olivat espanjalaisjoukkueelle vain suupala, mutta osasyynä tähän oli myös Roman surkea esitys. Paulo Fonsecan ryhmä ei saanut peliään käyntiin ensimmäisellä puoliajalla lainkaan, ja Sevilla käytti paikkansa hyväksi. Toisella puoliajalla Sevillan ei enää maaleja tarvinut hakea, ja joukkue liitelikin lopulta varsin vaivattomaan voittoon. Lopetegui saa tiistain kamppailuun jalkeille vahvan rosterin, sillä vain Nemanja Gudelj on tärkeästä ottelusta sivussa. Munir noussee takaisin avaukseen Suson tilalle, mutta muilta osin Sevilla aloittanee samalla avauksella kuin Romaa vastaan.

Wolvesille tarjolla maukkaita kertoimia

Sevilla lähtee tiistain kamppailuun kertoimien puolesta selvänä suosikkina, mutta tätä asetelmaa me Bonusvedoilla emme täysin allekirjoita. Los Palanganas on toki pelannut tuloksellisesti vahvaa futista kesän aikana, mutta Wolvesin kaltainen joukkue voi aiheuttaa espanjalaisille suuria vaikeuksia. Kurinalaisesti puolustava ja nopeisiin vastahyökkäyksiin panostava Wolves on viheliäinen vastus, eikä englantilaisten materiaalikaan juuri kalpene Sevillaan verratessa. Peleille nappaamme Wolvesia +0.25 tasoituksella, sillä näin herkullista tarjousta ei ole syytä ohittaa.

The post 11.8. Eurooppa-liiga: Wolves – Sevilla | Mielenkiintoinen kamppailu Duisburgissa! appeared first on Bonusvedot.

]]>
10.8. Eurooppa-liiga: Inter – Bayer Leverkusen | Nerazzuri vahvoilla maanantaina! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/eurooppa-liiga-inter-leverkusen/ Sun, 09 Aug 2020 21:36:06 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5915 Merkur Spiel-Arenalla nähdään maanantaina mielenkiintoinen kohtaaminen, kun italialainen Inter saa vastaansa Eurooppa-liigan puolivälierissä saksalaisen Bayer Leverkusenin. Pystyykö Antonio Conten luotsaama Nerazzuri etenemään välieriin, vai venyykö Die Werkself yllätykseen?? Inter on palannut maailmankartalle Inter pelasi erinomaisen Serie A -kauden, ja joukkueella on vielä elokuussa mahdollisuus kruunata upea kausi kansainvälisillä pelikentillä. Nerazzuri hävisi koronatauon jälkeen vain yhden […]

The post 10.8. Eurooppa-liiga: Inter – Bayer Leverkusen | Nerazzuri vahvoilla maanantaina! appeared first on Bonusvedot.

]]>

Merkur Spiel-Arenalla nähdään maanantaina mielenkiintoinen kohtaaminen, kun italialainen Inter saa vastaansa Eurooppa-liigan puolivälierissä saksalaisen Bayer Leverkusenin. Pystyykö Antonio Conten luotsaama Nerazzuri etenemään välieriin, vai venyykö Die Werkself yllätykseen??

Inter on palannut maailmankartalle

Inter pelasi erinomaisen Serie A -kauden, ja joukkueella on vielä elokuussa mahdollisuus kruunata upea kausi kansainvälisillä pelikentillä. Nerazzuri hävisi koronatauon jälkeen vain yhden sarjaottelun, ja joukkue nousikin hienosti Serie A:n toiselle sijalle. Conten alaisuudessa Inter on kyennyt tasapainoisiin esityksiin, ja milanolaisilla on muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen kasassa vahva rosteri. Romelu Lukaku ja Lautaro Martinez muodostavat vaarallisen kärkiduon, ja myös Alexis Sanchez on löytänyt oivan vireen kesän aikana. Stefan De Vrij on johtanut milanolaisten puolustusta erinomaisesti läpi kauden, ja Nerazzurin viimeisenä lukkona on toiminut Samir Handanovic, joka on pelannut jälleen loistavaa kautta.

Eurooppa-liigan neljännesvälierissä Inter kaatoi viime keskiviikkona Getafen 2-0 lukemin, mutta tulos ei kerro aivan rehellistä kuvaa ottelun kulusta. Inter oli yllättävissä vaikeuksissa heti ensimmäisistä minuuteista lähtien, mutta Handanovic piti Nerazzuria pystyssä häikäisevin ottein. Lukaku onnistui kuitenkin tekemään tärkeän johtomaalin 33. minuutilla, mutta kaukana ei ollut Getafen tasoituskaan. Jorge Molina pääsi yrittämään tasoitusta rangaistuspotkusta 76. minuutilla, mutta espanjalaisen veto viuhui vasemmasta alakulmasta ohi. Interin onneksi Christian Eriksen onnistui hetkeä myöhemmin lisäämään milanolaisten johdon kahteen maaliin, eikä Getafe enää kyennyt löytämään eväitä kavennusmaalin tekemiseen. Vaikeasta ottelusta huolimatta on arvostettavaa, että Inter kykeni nappaamaan ison voiton myös heikkona päivänä.

 

NAPPAA USKOMATON 2000€ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Casumo Vedonlyönti

100% talletusbonus aina 2000€ asti tai 50€ ilmaisveto!

Kierrätysvaatimus: 0x & 10x
Minimikerroin: 1,60
Minimitalletus: 10€

 

Leverkusen vaivattomaan voittoon Rangersista

Bayer Leverkusenin kausi Bundesliigassa päättyi pettymykseen, sillä Die Werkself ei kyennyt nousemaan Mestarien liigaan oikeuttaville sijoituksille loppukauden aikana. Leverkusenin täytyykin onnistua voittamaan tämän kauden Eurooppa-liiga, mikäli joukkue mielii ensi kaudella pelata Euroopan himoituimmassa seurajoukkuekilpailussa. Leverkusen nappasi paikan puolivälieriin kaatamalla Rangersin yhteismaalein 4-1, eikä paremmasta joukkueesta jäänyt otteluparissa epäselvyyttä. Viime torstain ottelussa Leverkusen onnistui nollaamaan Rangersin tehokkaalla puolustuspelaamisellaan, eivätkä skotit onnistuneet luomaan käytännössä yhtään vaarallista maalipaikkaa. Ihmeitä Leverkusenin ei kuitenkaan ottelussa tarvinnut esittää, sillä Rangers pelasi melkoisen heikon ottelun.

Torstain nollapelistä huolimatta Leverkusenin suurimmat kysymysmerkit kohdistuvat joukkueen alakertaan, sillä puolustuspelaaminen oli Die Werkselfin heikkous läpi kauden. Vastustajat päästettiin turhan helposti hyville maalipaikoille, eikä joukkueen pakka pysynyt tarpeeksi tiiviinä. Hyökkäyksessä Leverkusenilla toki laatua riittää, sillä Kai Havertz ja Kevin Volland ovat tulivoimaisia pelaajia, mutta kokonaispaketin täytyy olla tällä tasolla kunnossa. Leverkusenin puolustuspelaamisen täytyy olla maanantaina erittäin kurinalaista, sillä Interiltä löytyy hyökkäyksestä niin taitavia pelaajia, että he kyllä iskevät pelivälineen pussiin maalipaikan saadessaan.

Nerazzuri vahvoilla

Vaisusta viime ottelustaan huolimatta Inter on selkeä ennakkosuosikki maanantain kamppailussa. Conten miehistö on esiintynyt kesän aikana erinomaisesti, eikä Leverkusen ole kyennyt yhtä laadukkaisiin esityksiin, vaikka joukkue monta voittoa alkukesän aikana keräsikin. Interillä on myös selvä materiaalietu puolellaan, eikä Lukas Hradeckylla tule olemaan helppo iltapuhde Lukakun ja Eriksenin tähdittämää Nerazzuria vastaan. Peleille nappaamme Interiä -0.25 tasoituksella, sillä uskomme milanolaisten matkaavan otteluparista jatkoon.

The post 10.8. Eurooppa-liiga: Inter – Bayer Leverkusen | Nerazzuri vahvoilla maanantaina! appeared first on Bonusvedot.

]]>
10.8. WTA Praha: Dayana Yastremska – Irina Begu | Romanialainen vaikeassa paikassa! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/wta-praha-yastremska-begu/ Sun, 09 Aug 2020 13:04:50 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5914 Prahan WTA-turnaus käynnistyy maanantaina mielenkiintoisilla otteluilla, ja tennisfanit pääsevätkin nauttimaan laatutenniksestä heti viikon alkajaisiksi.. Bonusvetojen katse kohdistuu Dayana Yastremskan ja Irina Begun väliseen kohtaamiseen, josta löytyy mielenkiintoista pelattavaa. Nuijiiko nuori ukrainalainen Begun maanrakoon, vai kykeneekö romanialainen ihmeeseen? Yastremska harmilliseen tappioon Palermossa Dayana Yastremska on tehnyt viime vuosina väkevää nousua kohti tennismaailman huippua, ja 20-vuotias ukrainalainen […]

The post 10.8. WTA Praha: Dayana Yastremska – Irina Begu | Romanialainen vaikeassa paikassa! appeared first on Bonusvedot.

]]>

Prahan WTA-turnaus käynnistyy maanantaina mielenkiintoisilla otteluilla, ja tennisfanit pääsevätkin nauttimaan laatutenniksestä heti viikon alkajaisiksi.. Bonusvetojen katse kohdistuu Dayana Yastremskan ja Irina Begun väliseen kohtaamiseen, josta löytyy mielenkiintoista pelattavaa. Nuijiiko nuori ukrainalainen Begun maanrakoon, vai kykeneekö romanialainen ihmeeseen?

Yastremska harmilliseen tappioon Palermossa

Dayana Yastremska on tehnyt viime vuosina väkevää nousua kohti tennismaailman huippua, ja 20-vuotias ukrainalainen tulee varmasti tarjoamaan katsojille iloa myös tulevien vuosien aikana. Yastremska ei ole nuoresta iästään huolimatta parrasvaloja väistellyt, sillä nuorukainen on pelannut ennakkoluulotonta tennistä jokaista kohtaamansa vastustajaa vastaan. Ukrainalaisen kämmen on tulinen, ja hän hakeekin voittolyöntejä todella aggressiivisesti linjoja pitkin myös tiukoissa paikoissa. Hyökkäävän pelityylin vuoksi pakottamattomia virheitä Yastremskalle tulee toki vielä hieman liikaa, mutta tasaisuus tulee varmasti paranemaan iän tuoman kokemuksen myötä. Pitkänä pelaajana Yastremska on hyvin ulottuva pelaaja, jonka ansiosta hän pystyy hallitsemaan kenttää laajalla säteellä. Ukrainalaisen pelisilmä ja liike on myös erinomaista, jonka ansiosta 20-vuotias Yastremska on parhaimmillaan melkoisen dominoivaa katsottavaa.

Yastremska aloitti tosipelinsä tauon jälkeen Palermossa, mutta tie turnauksessa tyssäsi puolivälierätappioon Camila Giorgille. Yastremskan turnaus käynnistyi tyylikkäillä voitoilla Oceane Dodinista ja Sara Sorribes Tormosta, eikä voitto ollut kaukana puolivälierissäkään. Yastremskalla oli omalla syötöllään kaksi ottelupalloa toisessa erässä, mutta Giorgi onnistui vielä kaivamaan murron takataskustaan, ja italialainen nousi lopulta erävoittoon tiebreakin kautta. Kolmannessa erässä Yastermska ei onnistunut käyttämään omia murtopallojaan, ja tämä kostautuikin lopulta, kun Giorgi marssi voittoon tehokkaammalla pelillään.

NAPPAA USKOMATON 2000€ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Casumo Vedonlyönti

100% talletusbonus aina 2000€ asti tai 50€ ilmaisveto!

Kierrätysvaatimus: 0x & 10x
Minimikerroin: 1,60
Minimitalletus: 10€

Begu ei ole kesän otteluissa vakuuttanut

Irina Begun viime kaudet ovat olleet suoraan sanottuna surkeita, sillä kauden 2017 jälkeen romanialainen ei ole menestystä juurikaan kerännyt. Viime talven esitykset antoivat kuitenkin merkkejä paremmasta, kun Begu nappasi nimiinsä Indian Wells 125K -turnauksen lisäksi myös Cairon ITF-turnauksen, jossa pelaajia oli myös WTA-tasolta asti. Kausi katkesi kuitenkin Begun kannalta ikävässä vaiheessa,  ja heinäkuussa pelatussa Turneu Amicalissa romanialaisen loistavat esitykset olivatkin enää vain historiaa. Begun pelaaminen oli jälleen tutun sekavaa, eikä erinäisistä vaivoista viime vuosien aikana kärsineen 29-vuotiaan liike yksinkertaisesti tunnu enää riittävän varsinkaan massalle.

Myös Begu kävi kokeilemassa tasoaan Palermossa, mutta lähtö tuli jo avauskierroksella. Kokenut Laura Siegemund nuiji Begun suoraan kahdessa erässä (6-3, 6-4), eikä romanialaisen tekeminen vakuuttanut Italiassakaan lainkaan. Syöttö sakkasi, eikä Begu pysynyt edes Siegemundin temmossa mukana, vaikka saksalainen ei ole tunnettu kovasta vauhdista. Begun täytyy onnistua nostamaan tasoaan hurjalla tavalla, sillä muuten tuleva syksy tulee olemaan romanialaiselle erittäin raskas.

Begu tukalassa paikassa

Begun tekeminen ei ole kesän aikana massalla vakuuttanut, eivätkä odotukset romanialaisen kohdalla ole korkealla Prahassa. Yastremska lähtee maanantain otteluun selvänä suosikkina täysin oikeutetusti, ja Begu tulee olemaan kovassa paikassa aggressiivisen ukrainalaisen kanssa. Vetolapulle nappaamme Yastremskan voittoa suoraan kahdessa erässä, sillä romanialainen tulee jäämään vauhdikkaan nuorukaisen jalkoihin tylyin lukemin.

The post 10.8. WTA Praha: Dayana Yastremska – Irina Begu | Romanialainen vaikeassa paikassa! appeared first on Bonusvedot.

]]>
11.8. WTA Lexington: Amanda Anisimova – Catherine Bellis | Anisimova määrää ottelun tahdin! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/wta-lexington-anisimova-bellis/ Sun, 09 Aug 2020 10:59:37 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5913 Lexingtonin WTA-turnauksessa nähdään tiistaina mielenkiintoinen kohtaaminen, kun 18-vuotias Amanda Anisimova saa vastaansa 21-vuotiaan Catherine Bellisin. Pystyykö Anisimova käynnistämään kiertueen voitolla, vai kykeneekö Bellis kiusaamaan nuorukaista? Nuori yhdysvaltalainen matkalla tähtiin Amanda Anisimovan odotetaan olevan yksi maailman parhaita pelaajia tulevaisuudessa, eikä ihme. Nuori yhdysvaltalainen on jo teini-ikäisenä osoittanut kuuluvansa tennismaailman huipulle, ja 18-vuotias on jo ehtinyt keräämään […]

The post 11.8. WTA Lexington: Amanda Anisimova – Catherine Bellis | Anisimova määrää ottelun tahdin! appeared first on Bonusvedot.

]]>

Lexingtonin WTA-turnauksessa nähdään tiistaina mielenkiintoinen kohtaaminen, kun 18-vuotias Amanda Anisimova saa vastaansa 21-vuotiaan Catherine Bellisin. Pystyykö Anisimova käynnistämään kiertueen voitolla, vai kykeneekö Bellis kiusaamaan nuorukaista?

Nuori yhdysvaltalainen matkalla tähtiin

Amanda Anisimovan odotetaan olevan yksi maailman parhaita pelaajia tulevaisuudessa, eikä ihme. Nuori yhdysvaltalainen on jo teini-ikäisenä osoittanut kuuluvansa tennismaailman huipulle, ja 18-vuotias on jo ehtinyt keräämään menestystä jopa Grand Slam -tasolla. Erityisesti massalla kunnostautunut Anisimova on monipuolisuutensa ansiosta erinomainen pelaaja myös kovalla alustalla, jonka vuoksi odotukset nuorukaisen kohdalla ovat korkealla syksyn turnauksissa.

Anisimova on vahva syöttäjä, jonka lisäksi hän pystyy hurjalla kämmenellään kylvämään tuhoa ketä tahansa pelaajaa vastaan. Vahvan kämmenen ansiosta hän pystyy rytmittämään peliään loistavasti, ja yhdysvaltalainen pystyy mukautamaan hyvin eri pelityylejä vastaan. Pitkäksi pelaajaksi Anisimova on myös yllättävän nopea, jonka vuoksi hän on hyvin vaikea vastustaja kenelle tahansa.

 

NAPPAA USKOMATON 2000€ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Casumo Vedonlyönti

100% talletusbonus aina 2000€ asti tai 50€ ilmaisveto!

Kierrätysvaatimus: 0x & 10x
Minimikerroin: 1,60
Minimitalletus: 10€

 

Bellis toipunut vaikeista loukkaantumisista

Myös CiCi Bellistä on pidetty yhtenä tulevaisuuden kirkkaimmista nimistä, mutta vakavat loukkaantumiset ovat olleet nykyisin 21-vuotiaan yhdysvaltalaisen tiellä. Bellis löi itsensä tennisfanien tietoisuuteen jo 15-vuotiaana, kun hän kaatoi Miamin WTA-turnauksessa sensaatiomaisesti Dominika Cibulkovan. Bellis keräsi hienoja päänahkoja myös Cibulkovan kaatamisen jälkeen, mutta vuoden 2018 keväällä nuorukainen joutui pitkäksi aikaa lasaretin puolelle. Bellisin ura olisi jo pahimmassa tapauksessa voinut olla ohi, mutta lääkärit saivat parsittua yhdysvaltalaisen käden kasaan. Tauko oli kuitenkin pitkä, sillä Bellis teki paluun pelikentille vasta vuoden 2019 syksyllä.

Pienestä koostaan huolimatta Bellisillä on tilastollisesti varsin mainio syöttö, mutta kokonsa vuoksi yhdysvaltalainen on selvästi pidempiä pelaajia alttiimpi kaksoivirheille. Syöttö täytyykin saada vahvemmaksi ja erityisesti tasapainoisemmaksi, jotta menestys Tourilla on mahdollista myös aivan kärkitasolla. Erinomaisen tekniikkansa lisäksi Bellis on ketterä pelaaja, ja hän onkin tunnettu hyvästä puolustuspelaamisestaan. Taistelutahtoa ja intoa loukkaantumisista toipuneella Bellisillä riittää, mutta aika näyttää, riittääkö nuorukaisella enää aivan maailman kirkkaimpaan kärkeen.

Anisimova määrää ottelun tahdin

Anisimova lähtee otteluun selvänä suosikkina, ja täysin ymmärrettävistä syistä. Anisimovan kokonaispaketti on Bellisiä laadukkaampi, ja erityisesti syötöllään 18-vuotias on selkeästi Bellistä edellä. Anisimovan aggressiivisuus tulee olemaan vaikea pala Bellisille, ja 21-vuotiaan täytyy kyetä melkoiseen ihmeeseen, mikäli hän mielii kyetä edes yhden erän Anisimovalta nappaaman. Peleille otammekin Anisimovan voittoa suoraan kahdessa erässä, sillä kerroin tälle on tällä hetkellä enemmän kuin maistuva.

The post 11.8. WTA Lexington: Amanda Anisimova – Catherine Bellis | Anisimova määrää ottelun tahdin! appeared first on Bonusvedot.

]]>
9.8. Veikkausliiga: KuPS – HJK | Mielenkiintoinen kamppailu Kuopiossa! https://www.bonusvedot.com/vihjeet/veikkausliiga-kups-hjk/ Sun, 09 Aug 2020 00:04:13 +0000 https://www.bonusvedot.com/?post_type=bet-tips&p=5911 Veikkausliiga jatkuu jälleen sunnuntaina, kun HJK saapuu KuPSin vieraaksi Savon Sanomat Areenalle. Pystyykö Klubi ryöstämään arvokkaat vieraspisteet itselleen, vai ovatko kuopiolaiset rautaa kotonaan? Hallitseva mestari piikkipaikalla Kuopiolaiset ovat aloittaneet kautensa mainiosti, sillä joukkue majailee tällä hetkellä sarjakärjessä. KuPS ei ole alkukauden aikana hävinnyt vielä otteluakaan, sillä kahdeksasta matsista saldona on neljä voittoa ja saman verran […]

The post 9.8. Veikkausliiga: KuPS – HJK | Mielenkiintoinen kamppailu Kuopiossa! appeared first on Bonusvedot.

]]>

Veikkausliiga jatkuu jälleen sunnuntaina, kun HJK saapuu KuPSin vieraaksi Savon Sanomat Areenalle. Pystyykö Klubi ryöstämään arvokkaat vieraspisteet itselleen, vai ovatko kuopiolaiset rautaa kotonaan?

Hallitseva mestari piikkipaikalla

Kuopiolaiset ovat aloittaneet kautensa mainiosti, sillä joukkue majailee tällä hetkellä sarjakärjessä. KuPS ei ole alkukauden aikana hävinnyt vielä otteluakaan, sillä kahdeksasta matsista saldona on neljä voittoa ja saman verran tasureita. Tasapelit ovat syöneet kuopiolaisten pistepottia, ja ero toisena olevaan Interiin voisikin olla nykyistä suurempi, mikäli joukkueen hyökkäys olisi ollut tehokkaampi. Kuopiolaisten piikissä viime ottelun aloittanut Usman Sale ei ole onnistunut kauden aikana vielä maalinteossa, eikä Nana Boatengkaan ole osunut kuin kerran alkukauden aikana. Kaksikon täytyy onnistua löytämään tehot pian, sillä muuten KuPS tulee olemaan vaikeuksissa.

Viime ottelussaan KuPS jäi 1-1- tasapeliin vieraissa SJK:ta vastaan, ja tätä tulosta voi pitää pettymyksenä. Kuopiolaisilla oli runsaasti paikkoja täyden pistepotin nappaamiseen, mutta viimeinen silaus vierailijoilta puuttui. Petteri Pennanen vei KuPSin 0-1 johtoon toisen puoliajan alkajaisiksi, mutta Niko Markkula tasoitti lukemat rangaistuspotkusta vain hetkeä myöhemmin. Kovasta yrityksestä huolimatta KuPS ei onnistunut enää lisämaaleissa, ja vierailijoiden oli jälleen tyytyminen pistejakoon.

 

NAPPAA JÄRISYTTÄVÄ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Unikrn Vedonlyönti

300% talletusbonus aina 300€ asti!

Kierrätysvaatimus: 5x
Minimikerroin: 1,50
Minimitalletus: 10€

 

Klubi kohdannut vaikeuksia

Suurena suosikkina tuttuun tapaan kauteen lähtenyt HJK löytyy tällä hetkellä sarjataulukon kolmannelta sijalta. Klubi on vain kahden pisteen päässä KuPSista, ja sunnuntain ottelu voittamalla joukkueella onkin mahdollisuus nousta kuopiolaisten ohi. Helpolla pisteet eivät kuitenkaan Kuopiosta lähde mukaan, sillä HJK oli suurissa vaikeuksissa KuPSia vastaan jo kotonaan viime viikonloppuna. Klubi piti ottelussa palloa, mutta kovinkaan monelle kunnon maalipaikalle joukkue ei päässyt. Klubin puolustus oli melkoisissa vaikeuksissa KuPSin nopeiden vastahyökkäysten kanssa, eikä kuopiolaisten voitto ottelusta olisi ollut mikään vääryys.

Vaikeudet Bolt Arenalla jatkuivat myös viime ottelussa torstaina, kun FC Lahti kävi hakemassa vieraspisteen HJK:lta. Pelillisesti Klubin esitys oli todella sekava, sillä isännät päästivät lahtelaiset hyville maalipaikoille aivan turhan usein. Tämä kostautuikin 84. peliminuutilla, kun Dimitry Imbongo onnistui tasoittamaan lukemat. Vihaisimmat fanit huusivat lehtereillä jo Toni Koskelalle potkuja, eikä ihme, sillä Klubin materiaalilla Lahti pitäisi kaatua rutiiniottein. Odotukset ovat selvästi nähtyä korkeammalla, sillä kauden ensimmäisissä otteluissaan HJK esiintyi dominoivin ottein. Tason täytyy kuitenkin löytyä heti sunnuntaiksi, sillä muuten helsinkiläisillä tulee olemaan Kuopiossa tukalat oltavat.

Mielenkiintoinen ottelu luvassa

HJK lähtee sunnuntain kamppailuun kertoimien puolesta suosikkina, vaikka esitys Lahtea vastaan olikin heikko. Materiaali Klubilla on toki isäntiä parempi, mutta helppoa vierailijoilla ei Kuopiossa tule olemaan. Hyökkäysvoimaa molemmilla joukkueille riittää, jonka vuoksi maaleja on syytä odottaa, vaikka kyseessä onkin kärkipään joukkueiden kohtaaminen. Molemmat joukkueet pelaavat myös vauhdikasta peliä, jonka vuoksi peruuttelua tuskin sunnuntaina nähdään. Peleille nappaammekin kohteen “Molemmat joukkueet tekevät maalin”  herkullisella kertoimella.

The post 9.8. Veikkausliiga: KuPS – HJK | Mielenkiintoinen kamppailu Kuopiossa! appeared first on Bonusvedot.

]]>