CS:GO, IEM Beijing: North - G2 Esports | Vihje & Kertoimet (2020)    
Esports

15.11. CS:GO IEM Beijing: North – G2 Esports | G2 kostoretkelle

Alkaa 15.11.2020 Klo. 16:00
15.11. CS:GO IEM Beijing: North – G2 Esports | G2 kostoretkelle

IEM Beijing turnaus jatkuu myös sunnuntaina, kun luvassa on jälleen viihdettä kahden ottelun verran. Päivän ensimmäisessä alemman kaavion ottelussa kohtaavat tanskalainen North ja NiKon tähdittämä G2, kun G2 koki ensimmäisellä kierroksella yllätystappion NiPille. Ottelu alkaa 16:00 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Northilla vaikeaa

Tanskalaisella Northilla on ollut vaikeaa, kun tanskan laajasta CS-skenestä tulee ohi joukkueita vasemmalta ja oikealta. Uusimpana palasena joukkueeseen hankittiin kolme kuukautta NiPin penkillä aikaa viettänyt Lekr0, joka ei ole ainakaan vielä ollut toivottu käänne joukkueen pelaamiselle. Suurella rahalla operoiva joukkue on ollut jo pitkän tovin poissa terävimmästä kärjestä ja otteet Heroicia vastaan eivät tuoneet lisää uskoa, että kärki olisi lähestymässä. Joukkueelta puuttuu yksilöiltä tarvittava räjähtävä pelaaminen, kun peli on joukkueen osalta liian varovaista ja passiivista, kun joukkue pelaa liian orjallista CS:sää. IGL:nä toimiva MSL on skenen arvostetuimpia roolissaan, mutta tällä hetkellä joukkueen taktiikat ovat liian helposti luettavissa ja vain selkeä riskinotto voi kääntää joukkueelle yksittäisiä karttoja.

G2 herätetty karhu

G2 aloitti turnauksen tappiolla NiPille, kun ruotsalaiset onnistuivat hyödyntämään G2:n harjoituksen puutteen ja varsinkin Trainissa NiPin terroristipuoli pilkkoi G2:n puolustuksen tehokkaasti, kun ennakkosuosikin puolustuslahosi NiPin nopeiden pelien tieltä. Tämä voi toimi tarvittavana herätyksenä G2:n osalta, kun joukkue on päässyt vielä helpolla NiKon kanssa, kun hänen raaka tulivoimansa on kantanut pitkälle. NiKo kertoi hakevansa tappoja aggressiivisesti päästessään vapaaksi IGL:n roolista, mutta ninjat olivat valmiina tähän. Lopputuloksena oli, että NiKo hyytyi lukuisia kertoja alkukierroksesta ilman potentiaalista tradea. Tänään G2 on selkeästi edellä Northia kaikilla osa-alueilla ja skenen suurseuralle on luvassa rutiinivoitto, jos se pystyy esittelemään normaalia edellisten viikkojen aikana nähtyä pelitasoa.

Kartat selkeät

North poistaa Miragen ja G2 Overpassin ilman suurempia epäilyksiä. Tämä jättää auki G2:lle Infernon, Dust2:n ja Vertigon, joissa joukkue on ollut vahva ja kahdessa ensimmäisessä NiKon taidot pääsevät erityisesti oikeuksiinsa. Vastaavasti North haluaa Trainin tai Nuken, joissa taktinen pelaaminen korostuu ja joukkueella on pieni mahdollisuus hyödyntää G2:n vähäistä harjotteluaikaa NiKon kanssa. Muilta osin vaaka osoittaa selkeästi G2:lle ja odotettavissa on, että G2 tulee jyräämään ottelusarjassa voittoon. Pelivalintana otteluun otetaan ottelusarjan kierrosten tasoitusta, kun -7,5 kierroksen tasoitus voi osua vaikka G2 häviäisi yhden kartan ottelussa, kun yksittäisen kartan murskavoitto antaa paljon pelivaraa kierrosten suhteen. Northilta vaaditaan NiPin kaltaista G2:n CT-puolen tuhoamista, mutta G2 on tuskin yllätettävissä enää toistamiseen vastaavilla yrityksillä , kun NiKolta on harvemmin nähty kahta heikkoa ottelua peräkkäin. Hänen ja huNter-:n muodostaman serkuskaksikon tulivoima on jotain, mihin Northilla ei ole vastausta, ja MSL:n callien täytyy osua kohdalleen, jotta tanskalaiset onnistuvat väistämään edellä mainitun kaksikon tähtäimet alkukierroksista.

Ottelun kierrosten tasoitus: G2 -7,5 / 1.5 yksikköä

PELIVALINTA

Vihje: Ottelun kierrosten tasoitus: G2 -7,5 Kerroin: 1,90
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!