Bonus

100% talletusbonus aina 130€ asti tai 60€ ilmaisveto!

Yleiskuva
 • MAKSUTAVAT: Visa, Mastercard, Neteller, ecoPayz, Siru Mobile, Bitcoin, QIWI, Webmoney
 • MINIMITALLETUS: 1 euro
 • TERVETULIAISBONUS: 100% / 130€ & 60€ ilmaisveto

Melbet

Melbet on kansainvälistä menestystä niittänyt vedonlyöntisivusto, joka on vaikuttanut markkinoilla jo pitkään. Melbet tarjoaa uusille pelaajille kaksi erilaista tervetulotarjousta vedonlyöntiin, joista jokainen valita mieluisensa! Bonusvetojen kautta voit napata itsellesi eksklusiivisen 100% talletusbonuksen jopa 130€ asti tai 60€ ilmaisvedon, jonka voit lunastaa vain 20€ talletuksella!

Melbet vedonlyöntibonus – 100% talletusbonus 130€ asti & 60€ ilmaisveto

Melbet tarjoaa kaksi erilaista bonusvaihtoehtoa uusille asiakkaille, jotka molemmat ovat hyvin herkullisia. Voit valita itsellesi kumman tahansa alapuolelta löytyvistä bonuksista.

Bonus 1. 100% talletusbonus 130€ asti

Ensimmäinen bonustarjous tuo pelikassaan mukavasti lisää, sillä saat Bonusvetojen kautta itsellesi 100% talletusbonuksen aina 130€ asti. Saat Bonusvetojen kautta normaalia suuremman talletusbonuksen syöttämällä bonuskoodin bonusvedot rekisteröitymisen yhteydessä. Voit siis napata jopa 130 euroa ylimääräistä pelirahaa talletuksen päälle! Kierrätysvaatimus tässä bonuksessa on 5-kertainen, jossa minimikertoimena toimii 1,40. Kohteita kupongilla täytyy olla vähintään kolme kappaletta, jotta kierrätysvaatimus edistyy. Kierrätysaikaa on mukavat 30 vuorokautta, joten kierrätyksen kanssa ei varmasti tule kiire. Minimitalletus bonuksen lunastamiseksi on yksi euro. Kierrätysaikaa on mukavat 30 vuorokautta, joten kierrätyksen kanssa ei varmasti tule kiire.

Bonus 2. 60€ ilmaisveto

Toinen bonustarjous tarjoaa pelaajalle maistuvan 60 euron ilmaisvedon. Minimitalletus ilmaisvedon lunastamiseksi on vain 20 euroa, jonka ansiosta voidaankin puhua melkoisen loistavasta bonuksesta. Ilmaisveto maksetaan automaattisesti pelitilille, kun asiakas on panostanut tallettamansa summan vähintään kerran minimikertoimella 1,50. Kierrätysvaatimus ilmaisvedon voitoissa on 3-kertainen, jossa minimikerroin on 1,40. Kohteita kupongilla täytyy olla vähintään neljä kappaletta, jotta kierrätysvaatimus edistyy. Ilmaisveto on voimassa 14 päivän ajan sen vastaanottamisesta.

Näin Melbet vedonlyöntibonus lunastetaan

 1. Siirry Melbetille tästä
 2. Valitse mieluinen bonustarjous rekisteröitymisen yhteydessä ja syötä bonuskoodi bonusvedot
 3. Rekisteröi ilmainen pelitili
 4. Tee bonustarjoukseen oikeuttava talletus
 5. Bonus aktivoituu automaattisesti tilillesi
 6. Nauti pelaamisesta Melbetillä!

Melbet vedonlyöntibonus tiedot

 • 100% talletusbonus 130€ asti & 60€ ilmaisveto
 • Minimitalletus 100% talletusbonuksessa 1€, ilmaisvedossa 20€
 • Bonuskoodi bonusvedot
 • Kierrätysvaatimus 100% talletusbonuksessa 5x
 • Kierrätysvaatimus 60€ ilmaisvedossa 3x
 • Minimikerroin 1,40 molemmissa bonustarjouksissa
Melbet vedonlyöntibonus - talletusbonus - kokemuksia 2020

100% talletusbonus aina 130€ asti tai 60€ ilmaisveto!

Pelaa nyt Pelaa nyt
Tsekkaa kaikki vedonlyöntibonukset, ja nappaa nettikasinot omilta sivuiltaan! Kannattaa myös tarkastaa uudet vedonlyöntisivut –listaus läpi!